- 27 Eylül 2008
- 1.401
- 0
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.561
dur bakalım 2008 bitti falan orası belli olmaz hayırlısı dediğim gibi bu konuyu fazla takma taktıkça olmuo işte gördün benden hayırlısı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben çok salaklık ettim biliyorum ama sabah sabah kalkıp daha günüme 4 gün varken test yaptım dabiki sonuç olumusuz kendi kendime hayal kırıklığı yaratmakda üstüme yok meslek edincem valla bu işi hayal kırılır buyrun abiler bayanlar:jeyyar:
tatlım haksızlık etme kendıne ınsan merak edyor anlıyorum senı,ama ıcım rahat etsın dıyosan bekleme gıt bı kan testı yaptır ben adetıme 5 gun kala ogrenmıstım gebelıgımı,kan kesın sonuc verıyor bılıyosunnn..ınsallah hayırlısı olurrr...
kızlar ben çok salaklık ettim biliyorum ama sabah sabah kalkıp daha günüme 4 gün varken test yaptım dabiki sonuç olumusuz kendi kendime hayal kırıklığı yaratmakda üstüme yok meslek edincem valla bu işi hayal kırılır buyrun abiler bayanlar:jeyyar:
tamda dediğin gibi canım yaa heyecandan uyku tutmuyorki sabahda bi kalp sıkışıklığı ile uyandım gebelikte bi sorun vardır die ödüm kopuyor sabahın köründe uyandım o yüzden
canım ya geçmiş olsun dikkat et kendine havalar tam hastalık havası. madem grip oldun bırak temizliği yaww ne temizliği bayramı yataktamı geçirmek istiyorsun yapma dinlenmen gerek... gribin en iyi ilacı istirahat biliyorsun cicim yorma kendini ertele temizlik işini... boşverrrr.... kaydirigubbakcemile2
hem neden test sonucunda hayal kırıklığına uğradınki delikız bile bile lades demişin sen yapma byle üzme kendini :CüvCüv::ecrin_bebek:
sağol cerencim valla salya sümük ev süpürüom ama boş boş oturursam lades olayıma üzülcem şimdilik öle üstüden temizlik yapıyorum haftaya c.tesi derin temilzik yprım bayramda gelicek misafirlerim var çalıştım içinde hafta içi falan yapamıyorum mecburen yani. ay kızlar valla iyiki varsınızkaydirigubbakcemile5
slm kızlar dün akşamdan beri bayagı kaunatmışsınız yine beyazcım yoktun sen bir kaç gündür sanırım yada ben karıştırıyorum sanırım..ee hamişler nasıl bakalım..entelliye sakin ol cnm şimdiden bişe olacak diye niye panik yapıyorsun keyfini çıkar bu mutlu haberin..neşe test mest yapmayacam şimdi bekleyecem salıya kadar söz verdim ben kendime ama dün akşam akıntım çoktu ve arada çok belli belirsiz pembemsi bir leke vardı görünce inanamadım canım sıkıldı henüz bir şey olmamasına ragmen..umarım regl olmuyorumdur şimdi ise wc ye karkarak giriyorum akıntımda çok bu ara akıntı gelince panik oluyorum bakıyorum akıntı ohh çekiyorum o zaman..ne olacak benim bu halim..
kuzum bende çalışıyorum üstelik tek bir pazarım var ama bu halde bu bulantılarla sıkıntılarla üstelikte bu havada bırak temizlik yapmayı mutfağa bile giremiyorum allah azı olsun eşimden bir çok işi o yapıyor fazla yorma kendini madem başlamışsın ceryanda falanda kalma sakın gaza gelipte cam filan silme :CüvCüv::ecrin_bebek:
burcusal sana geliyor..bu arda delikız nerden aklına geldi hemde günün geçmeden idrar testi yapmak biliyorsun en geç idrarda çıkıyor..bazı istisnalar var ama olsun sıkma canını.
cam sildikden sonra okudum yazdığını kaşınıyorum farkındayım senağlama
bencede kaşınıyorsun cicim hemde bu hasta halinle klava:
:tomato: tamam söz tüllerimide ütüleyip takayım başka bişi yapmıcam :1rolleyes:
NEEEE tül ütülenirmi kuzum sen hastamısın? evet hastasın biliyorum (gripsin) ama tül ütülenmezki yawww başına işmi arıyorsun sen... tülleri makinada yıkarken birazcık içine yemek tuzu at bak jilet gibi çıkacak makineden tüller ne ütüsü yaww... :CüvCüv::ecrin_bebek:
zaten bitanesini ütülemeden astım zor geldi sandalyeye yastık koyyom öle bile uzanamıom sinir bastı valla bide nevresimler vardı onalrıda ütüledim varsa ütülencek yollayın kızlarlaelaelaelaelae
yok cicim sen artık yat dinlen birazdanda akşam için yemek yapmaya başlarsın işte gün bitti bile
valal bende yıkadığımı ütülemeye çalışıyorum birikince çok zor oluyor zor işler valla hemde dışarda çalış hem evde :1no2: :CüvCüv::ecrin_bebek: