- 4 Eylül 2008
- 102
- 1
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.541
Kızlar naptınız? Biri bu bayanları durdursun, imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttt okuyamıyorum. Yavaş yazın biraz yaw :bbo: Bu arada liste gene güme gitmiş. Bence listeyi şöyle yapalım. Zayıflama yarışmasındaki gibi, herkes bir önceki mesajdan alıntı yaparak listeye kendi adını eklesin. Yoksa şu durumda bu liste imkansız görünüyor. Bu listeyi yapasıya torunlarımızın düğünü bile olur.
Kızlar yarın sabah bizim sınavlar başlıyor haftasonu da olsa tam gün çalışacağız. 1 hafta çok giremeyebilirim. Lütfen çok yazmayın.
Hoşgeldin canım.
:roflol: harika, hiç dikkat etmemiştim. Hayırlısı sağlık olsun da.
Deli misin? BU liste işi ne zor ben bilirim. Gayet güzel gidiyor.
Aman dikkat et canım, ben korkarım herşeyden.
Bunun önüne geçmenin yolu herkes kendini eklesin listeye.
Canım haftasonu da baktırabilirsin laboratuvarlar açık oluyor. Ay çok merak ettim hiç değilse idrar testi alsana ucuzundan.
Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Doğumgünün kutlu olsun canım. Bak biz varız burda. Hem ailelerimiz hep bizimle olamayacaklar ki, üzme kendini. İyi olsunlar da, önemli olan bu. Kaç yaşına giriyorsun canım?
tskrler valla sizin sayenizde daha guzel gecti dogum gunum 20 yasim bitti bugun buyudum bendekaydirigubbakcemile3bide anne olsam tam olucak:CüvCüv:hic yoktan kendimi yalniz hissetmem gurbet ellerdegamyoncuiremsu canimdan bir parcam olur:CüvCüv::ecrin_bebek: