- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
tatlım şu anda bende seninle ayni durumdayım sayılır ben eşimi üç senede anca ikna ettim ürologa gitme konusunda neyse baktı olmuyor en sonunda gittik ve dr sperm tahlillerine normal hiç bir sorun yok eşin kadın dogum uzmanına gitsin dedi eşim nasıl mutlu oldu ama tarif edemem neyse sonuçlaı benim dr ma gösterdik dr bey eşime spem tahlillerinde sorun oldugunu söyledi ve eşimin tekrar sperm tahlili yaptırmasını istedi ama eşimin nasıl morali bozuldu anlatamam o günü zor atlattık valla şimdi tekrar tahlil vermek istemiyor bende anlamadım valla bu drları ne yapacagımı bilmiyorum seni çök iyi anlıyorum karmaşık bir durum yani bizden istese dr yüzlerce veririm ama erkekler zor
dualarım burdaki tüm ardaşlarma ediyorum allah aratmadan hepimizin kucagına versin inşallah
canım valla ben üç sene içinde ne tahliller yaptırdım ama en sononda drların hepsi bende problem olmadıgını eşimim tahlilllerinin önemli oldugunu söylediler eşim bir sürü kaprislerin sonunda dr gitti ama sorun hala çözülmedi valla biz kadınlara allah kolaylık versin bir de dogum falan yapsalar bilmiyorum valla ne yaparlardıvallahi arkadaşlar bende aynı sorundan muzdaripim hormon tahlilerim normal çıktı biraz prolaktin yüksekti ama 8 ay geçti olmadı eşimi ikna edemiyorum olur nasılsa boşuna endişeleniyosun dio aslla gitmez bende rahim filmi falan çektirmek zor olduğu için o gitsin istiyorum bi sorun çıkmazsa ben araştırırım die ama imkansız gitmez bende napım bekliom kendi kendine olacak die erkekler bu zamanda bile bu olayı nasıl bu kadar sorun haline getiriyolar bilmiyorum doğrusuklava:
Slm arkadaşlar hepinize.Ben önceden sık sık girip takip ediyordum fakat acaba böyle olunca çok mu kafama takıyorum diyerek 3 aydır falan girmedim ama sonuç aynı bebiş yok.Yeni hamiş haberlerine öyle sevindim ki anlatamam.Bundan sonra bende varım aranızda.
Menzil gülü hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişin.Çok sevindim hamişliğine.
kızlar hepinizin günü aydın oldun..Sonunda geldim..Cuma günü doktorumun tabiri ile güzel bir aşılama geçirdim..Bundan sonrası allahımın takdiri..İnşallah dualarımız kabul olur...2 hafta sonra regl olmazsam kan tahlili vereceğim..Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir..Şimdilik kaçtım tekrar geleceğim...
kızlar hepinizin günü aydın oldun..Sonunda geldim..Cuma günü doktorumun tabiri ile güzel bir aşılama geçirdim..Bundan sonrası allahımın takdiri..İnşallah dualarımız kabul olur...2 hafta sonra regl olmazsam kan tahlili vereceğim..Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir..Şimdilik kaçtım tekrar geleceğim...
Sagolasin canim darisi hayirlisi ile tum isteyen bayanlarin basina... Evet bayagidir girmiyordun. Sevindim tekrar burda olmana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?