Benssenbcim ben bu mesaji aslinda ozelden yollamaya calistim defalarca ama olmuyor maalesef. O yuzden canim soruna burdan yanit vereyim dedim, tabi bu mesaj simdi gerilere gidecek, insallah gorursun.
Canim sen test yapmaya bence 11. gun basla. Diyelimki iki cizgide 13. gunun sabahi koyu cikti. Bu demek oluyorki 14. gun yumurtlama gunun. Sen iki cizgiyi bu sekilde gordukten 10-12 saat sonra iliski yap. Bu hemen yumurtlama oncesi olmasi gereken iliski. Spermlerin yumurtaya ulasmasi 5-6 saat aliyor. O yuzden bu sekilde iliski yap. Tabiki pre-seedle.
Ayrica, bence iliskiye 12. gun basla. Istersen her gun yap. Merak etme, spermlerin 24 saatte kendine geldigini soyluyorlar ama benim cok yakin bir arkadasim, yumurtlamasina 1 hafta kala hergun hatta gunde iki defa iliski yapmis ve yumurtlama gununden bir gun once kesmis iliskiyi. Ve hamile kaldi bu sekilde. Ama sen tabi gunde iki defa yapma.
Zaten diyelimki 14. gun yumurtlama gununse 13. gun iki cizgide koyu cikar ve dedigim gibi iki cizgiyi boyle gordukten 10-12 saat sonra iliski yaparsin. Buda 13. gunun gecesi filan olur heralde. Bir sonraki gun yani yumurtlama gunundede iliski yaparsin (yumurtlama olduktan sonra oluyor). Tabi bu yumurtlama haftasina gelene kadar sen pre-seed kullanmadan iki gunde bir iliski yap. Muhtemel gunlerdede pre-seed kullanirsin.
Pre-seed i hemen iliski oncesi ac ve vajinaya sik, ardindan hic beklemeden iliski olsun. Ayrica pre-seed i o kadar sikiyorsun ama birde bakiyorsun hala icinde var. Sen onu vajinanin icine yavasca sok, iyice yerlestir icine dogru ve yavas yavas sik, daha kaldiysa yine sikmaya devam et ve dedigim gibi hic ayaga kalkmadan hemen iliski olsun. Sana tavsiyem ayaklarini eger duvar varsa oraya daya. Ben hatta belimi dayamistim duvara ve ayaklarimi o sekilde kaldirmistim yani resmen amuda kalktim:))) Ve bacaklarini saga sola acip kapayabilirsin, ben bu sekilde yapinca sanki spermlerin vajinadan iceri dogru vakumlandigini hissettim. Denemesi bedava. (Bayagi acik bir anlatim oldu ama napim ya
)
Birde testi her sabah ayni saatte yapmaya dikkat et, 4 saat idrarini tutmus ol. Benim bir ay ikinci cizgi 1. sindende koyu cikmisti ama hamile kaldigim ay yaptigimda ikinci cizgi 1. si kadar koyuydu ama kalin degildi. Belirli bir saat var LH nin birden ciktigi, onu yakalayamazsan 2. cizgiyi birincisi kadar kalin bulamayabilirsin. Mesela ben sabah saat 10-11 civari yapmistim testi, eger 7-8 gibi yapsaydim belki tam zamanini yakalamis olurdum. Insallah anladin. Yani LH hormonu yumurtlamayi tetikliyor ve yumurtlamadan 24-36 saat once birden yukseliyor, buda o ikinci cizginin koyu cikmasini sagliyor. Ama yukseldigi saatten sonra aradan birkac saat gecerse cizgi yine koyu oluyor ama kalinligi tam 1. cizgi kadar olmayabiliyor. Zaten anlarsin, bir gun sonra testi yaptiginda 2. cizgi silik cikar, buda demek oluyorki bir gun once test pozitifti.
Senin bugun kacinci gundu?