- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #48.701
htc,gcan ve bulcuk arkadaşlarım bebişlerine kavuşmuş allahım analı babalı uzun ömürler versin kavuşmayı bekleyenleride sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah
ben uzun zamandır gelemeyen ama özünde bu topiğin bağımlısı olan biriyim bilmeyen arkadaşlar için söyledim
bilenlerden de bir ricam olucak hatta yalvarırım beni listeden silmeyin vede unutmayın inanın kolik sorunumuz biter bitmez sizinle olmayı deli gibi arzuluyorum
canım arkadaşlarım filiz ablam ceren kumsal mavi deniz neşe htc gcan beyaz bessenb karabiber bulcuk jasmin çiğdem ve ismini yazmadığım çok kıymetli arkadaşlarım sizi çok seviyorum
Merhaba kızlarrrrrrrr,
Nasılsınız? Herşey yolunda mı? Son gelişmeler neler? Kumsalım durumunda dğeişiklikler var mı? Ben sonunda Rüzgarım Denizimi dinleyip doktorumu değiştirdim. İLk defa bu sabah gittim ve smear testi için örnek aldı. Farlutal verdi ona başladım. Ayrıca prolaktin vb hormonların tahlili için kan verdim. Salı günü alıcam inşallah. Geçen cuma adet olmam gerekiyordu, cumartesi az leke geldi sonra bişi yok. Kan tahlili yaptırdım B-hCG 1 çıktı. Anlayacağınız canım artık hiçbirşey yapmak istemiyordu ki sabah son anda karar verip başka bir doktora gittim. Hayırlısı bakalım...
Kumsalım smear örneği alması ve hormonlarıma tekrar bakmak istemesi hoşuma gitti, sende pko yok dedi. Buna çok sevindim. Ayrıca rahim filmlerime bakıp "rahminin tavanında çökme var bu da düşüklere neden olur" dedi. rahmimin dar ve ters olduğunu söyledi. İlişkiden sonra yüzüstü yat yarım saat hiç doğrulmadan dedi sonra yarım saat sırtüstü yat dedi. Ayalarını falan kaldırmana gerek yok çünkü rahmin ters dedi. Çok ilginç geldi bunlar bana ve direk tüp bebek dememesine de sevindim. Ben de adetimin gelmesi için ilaç içmeye başladım şimdi inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla biz de kavuşucaz edepsüzlere..Popolarını ısırıcam bunların hepsinin...Aynen senin gibi doktor değiştirmekten de herşeyi bir kenara bırakmaya çalışmaktan da sıkıldım, herşeyden sıkıldım. Sen şimdi progestan falan içecek misin? Bana 3 kutu ayrıca progestan yazdı, adetten belli gün sonra onlara başlayacakmışım. Hayırlısı, istersen sen de kullan. Düşükleri engellemek içinmiş gerçi ben önceden de kullanmıştım ve daha hiç siftahımız yok :)
canım yeni anneler kimler?
kizlar ben size bilgi veremedim 11 ekimde dogum yaptim oglum kucagimda artik anca vakit bulup girebildim...bilginize :))
kizlar ben size bilgi veremedim 11 ekimde dogum yaptim oglum kucagimda artik anca vakit bulup girebildim...bilginize :))
maşallah canım allah bağışlasın yavrunu gözün aydın allah analı bablı büyütsün
nasılsın fatoş nasıl gidiyo hamilelik detaylı ultrasona gittinmi canım bu haftalarda gidilmesi gerekiyor diye biliyorum ben
iyim canım saol sen nasılsın evet girdim hayatım çok şükür bi problem yok sen nasılsın
iyi hadi sevindim maşallah oğluşunada bizde iyiyi canım türkiyedeyim doğum için erkenden geldim biliyosun uçak yüzünden erken gelmem gerekti alışverişleri falan tamamladım şimdi de örgüye taktım kızıma ciciler örüyorum sıcacık giysin die :kedi:
bnde sezeryan olcam sanırım kızım hala dönmedi ters duruyor doktor son ana kadar bekleriz dio ama hayırlısı bakalım
tebrikler mehay sağlıkla büyüt oğlunu allah uzun ömürler versin inş darısı bizlere :1hug:
maşallah canım allah bağışlasın yavrunu gözün aydın allah analı bablı büyütsün
canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :))
nerdesiniz bayanlar kimsecikler yok hayirdir
Hayat24 canım hoşeldin şehrime:))
Kızlar bugün moralim berbat. Sonuçlarımı aldım. Rahimde iltihap varmış, fitil verdi. Prolaktinim 92,7 ve bir hap verdi düşürmek için. En kötüsü de bu kadar yüksek olmasının sebebi beynimde bir ur olabilirmiş. Cumartesi sabah beynimin ilaçlı MR'ı çekilecek. Hele eczanede ilaç beklerken bir bayan 2 küçük kızıyla girip yasmin isteyince öyle kötü oldum ki...Ne olur dua edin hayırlı güzel sonuçlar alayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?