- 11 Kasım 2008
- 8.745
- 2
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #48.061
dünüüüürrr okudum kııı hikayeni yorumumuda yazdım hani :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatoşcum geçmiş olsun canımm anneler gitti ya sıkıntısan üzüntüden olmuştur..biraz rahatla sıkma canını takma kafana bakalım takipte nasıl çıkcam inşallah bişe yoktur..kızlar mer haba nasılsınız?2 gün pek giremedim annemler bugün gitti yeğenimde burdaydı oda gittiiya ev birden boşaldı çok ağladım.sonra sağlık ocağına gittim aşımı oldum ama tansiyon sorunu çıktı 150/90 çok yüksek 3 kere ölçtü 1 saat sonra gittik yine aynı böle olmaz dedi yarın yine gitçem takibe alcak 3 kere böle çıkarsa doktoruna yönlendircem dedi dua edin kızlar düşşsün şu tansiyonum.üzüldüm belki ondandır inşallah.kalp atışınada dinledik öle işte geçmişi okuyamadım kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın bu arada beni hiçmi merak etmediniz mi ?
hemeeeennnndoğum hikayemi yazdım kızlar doğum öyküleri kısmında
günaydın canımmmm:hulya:günaydınnnnnnnnnnnnnnn
fatoşcum geçmiş olsun canım üzüldüğün için çıkmıştır canım tansiyonun biraz rahatla annesi bebişini düşün inşallah güzel çıkıcak sonuçlar üzülme çok öpüyorummkızlar mer haba nasılsınız?2 gün pek giremedim annemler bugün gitti yeğenimde burdaydı oda gittiiya ev birden boşaldı çok ağladım.sonra sağlık ocağına gittim aşımı oldum ama tansiyon sorunu çıktı 150/90 çok yüksek 3 kere ölçtü 1 saat sonra gittik yine aynı böle olmaz dedi yarın yine gitçem takibe alcak 3 kere böle çıkarsa doktoruna yönlendircem dedi dua edin kızlar düşşsün şu tansiyonum.üzüldüm belki ondandır inşallah.kalp atışınada dinledik öle işte geçmişi okuyamadım kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın bu arada beni hiçmi merak etmediniz mi ?
günaydın beyazcım nasılsın zeynep nasılgünaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canımmmm nasılsın ceren nasıl
günaydın özgecim nasılsın cicim ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın özgeciğimegünaydın kısçelerrr..çayım simidim ve ben güzel bi son bahar gününde sizlerle birlikteyiz..nassınız bakimmmm..
gülçintoş nabersin anacımmmmŞeniz
günaydın kısçelerrr..çayım simidim ve ben güzel bi son bahar gününde sizlerle birlikteyiz..nassınız bakimmmm..
gülçintoş nabersin anacımmmmŞeniz
günaydın kızlar nasılsınız
hepimiz için güel bir gün olur inşallahhhopuyorumnanaktan
günaydın canımmmm nasılsın ceren nasıl
aminnn canımmmmm opuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız
hepimiz için güel bir gün olur inşallahhhopuyorumnanaktan
günaydın özgecim nasılsın cicim ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın özgeciğime
iyiyim hayatımmm geldik başladık bakim işee mesaisi çabuk biten bi gün olur inşallaaaahhh yarın cuma hihoyyytGünaydın yavrukuşummmmm
afiyet şeker olsun anacım aynılarını ben az evvel tüketip geldim kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim şükür cicim ya sen nassın iyisi inşallah...
aminnn canımmmmm opuyorumnanaktan
sağol canımm bi gün inşallah berabercek afiyetleriz ben iyiyim nolsunn şuan keyifliyim ama heran herşey olabilir tabikiii anında nevrim dönmeye müsaittlaelaelaelaelae
iyiyim hayatımmm geldik başladık bakim işee mesaisi çabuk biten bi gün olur inşallaaaahhh yarın cuma hihoyyyt
biz iyiizx arifem ne olsun büyüyor işte zeynep kuzuda
debeleniyor şimdi yerde
yumurcak tv yi açtım onu izliyo bende buraya bakayım dedim biraz
kahvaltı etmedim
yataklar dağınık azcık keyif yaptım
eşim nöbete gitti
sen naıslsın cnm
işlerin yoğun mu?sen saçlarını boyatmıştın demi
kız gülçin çek kız cerenimin resmini ordan nazar değecek yavruma
maşallah ttütütütüt
41 buçuk kere maşallah
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar... hafta sonuna iyice yaklaşıldı, sadece 1 gün kaldı, sıkın dişinizi çalışanlar :) ben de çalışıyor olmak için neler vermezdim şu an ama işe başladığım zaman da yoğunluktan ve yorgunluktan şikayet edeceğim de kesin... insanoğluna yaranılmaz anam kaydirigubbakcemile3 neyse napalım :) eee sizlerde ne var ne yok?
ablaların gülüüüüüü günaydıııınn erkencisin bu sabah şaşırdımm :1shok:
valla benim işle çalışmayla derdim yok biliyorsun aksine deliriyorum çalışmak için ama kuzumu çok özlüyorum ve malesef hastayım mafoldumben
bencede şimdi iş iş diyorsun işe başlayıncada ev ev diyeceksin olsun ama alışırsın zamanla kaydirigubbakcemile3
canııımmmmmmmm, gün ışığım benim Şeniz
evet bu sabah erkenciyim, çünkü bu sabah yaptığım tek hareket üstümü değiştirmek ve PC'nin başına oturmak oldu, ne ortalığı topladım ne kahvaltı ettim daha, kahvaltı etmememin sebebi ise sabah eşim işe giderken ilacımı içmeyi unuttum, yemekten 1 saat önce içilmesi gerekiyor, 1 saatin geçmesini bekliyorum :)
özlenmez mi o kuzucuk oyyyy yerim ben onu :)
evet aynen öyle olacak canım, ev ev diyeceğim işe başlayınca :)
Eski zamanların dondurucu bir kışından bütün hayvanlar çok etkilenmiş, büyük kayıplar vermişler.
Ama en çok kayıp veren kirpilermiş.
Çünkü onların pek çok hayvan gibi kalın kürkleri yok, kendilerini sıcak tutması zor olan dikenleri var.
Bu durumdan en az zararla kurtulmak için kirpiler meclisi toplanmış, çözüm aramaya başlamış.
Tartışa tartışa, nihayet geceolunca tüm kirpilerin bir araya toplanmasına, birbirlerine yakın durarak geceyi geçirmelerine karar verilmiş.
Böylece kirpiler birbirlerinin vücut sıcaklığından yararlanacak, aralarındaki hava tedavülünü önleyerek donmaktan kurtulacaklarmış .
İlk geceki deneyimlerinde bunun işe yaradığını görmüşler.
Ama başka bir problem çıkmış ortaya.
Üşüyen kirpiler birbirlerine fazla yaklaştıklarından yaralanmalar gerçekleşmiş.
Daha sonraki gece yaralanma korkusundan birbirlerinden uzak durmuşlar ama bu seferde donmalar meydana gelmiş.
Ne var ki, her gece kâh uzaklaşakâh yakınlaşa, deneye yanıla birbirlerinin vücut sıcaklığından yararlanacak kadar yakın, ancak birbirlerini incitmeyecek kadar uzakdurmayı öğrenmişler.
KISACA ;
Bizim de uzun dikenlerimiz var.
Bunlar hayata karşı filtrelerimiz.
Bazen faydalı, bazen de zararlı.
Çoğu zaman, kimseleri yaklaştırmıyoruz yanımıza.
Filtrelerimizden elemeden kimseleri sokmuyoruz özel dünyamıza.
Ne var ki, sıcaklık ancak yakınlaşmakla mümkün.
Birbirini incitmeyecek kadar uzak, hayatın soğuk zamanlarında üşümeyecek kadar da yakın olmayı öğrenenlerden olabilmek dileğiyle..