Günaydın canlarııııııııımmmmmmmm nasılsınız? Bugün inşallah topik daha hızlı olur :) böyle yazıp yazıp cevap beklemek çok sinir bozucu.... Bu gece sabah saat 4.00 de uyudum kızlar, nasıl uykum var anlatamam ama uyumayacağım bugün, gece uykum tamamen bozuldu belki düzene girer, dayanacağım bakalım bugün... Dün gece size bahsetmiştim dolabın suntası ve vidalar eksik geldi diye... sabah erkenden aradım ve bugün kargoya vereceklerine söz verdiler, inşallah yarın gelecek :) ya bir şey soracağım, bu mobilya kokusu kaç günde çıkar? kaç gün havalandırmam gerek?
yok anacım yok... ben de oğlan anası oluyorum ama gelinime yapmam böyle şeyler, niye bu kaynanalar böyle anlamıyorum gerçekten... neyi paylaşamıyorlar, neden oğullarının eşlerini rakip görüyorlar... amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn Allah yardımcımız olsun valla... gerçi benim kaynanamın derdi oğluyla ama dolayısıyla bana da yansıyor... neyse npalım, çöpsüz üzüm bulamadık, katlanacağız :sinifsinif:
aaaahhhh ah, kesin benim de sinirlerimi bozacak bir şeyler olur diye düşünüyorum, umarım olmaz tabii... canııııımmmmmm, zaten siznirim bozuldukça size ağlarım ben, iyi ki varsınız :)
dün beni de deli etti bilgisayar Çok üzgünüm çoook
canım şu eksik parça gelsin, dolaplar havalansın, içini yerleştireyim, birkaç güne kadar resimleri çekip albüme koyacağım :)
aman sen çöpsüz üzüm bul, ne kaynana, ne görümce, ne elti olmasın... amman dikkat et canikom... kafan rahat, huzurun yerinde olur :)