- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.841
neyswe verdim noyu kocama halletsin o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülçinnn napıyorsun canım
kızlar yaaaa cebinmi sürekli bi çağrı geldi bende acil bişi die aradım
noyu bilmim ama
bi adam benimle görüşmek istimiş görüşmüşüm güya ben daha önce ailemle ilgli görüşmesi geerkmiş ve benimle ilgli büsürü resim varmış elinde telimi kapadım korktum
eşime sölicem ama nedir bilmim adınıda verdi adam
iyi akşamlar kızlar
dünürrr nasennnn
iyyim haticecim sen nasılsın kuzun nasılBulcuk nasılsın? Son ay zor gerçekten. her ne kadar ben tamamını yaşayamasam da tahmin edebiliyorum. o adamdan hemen eşine bahset. allah korusun.
kızlar yaaaa cebinmi sürekli bi çağrı geldi bende acil bişi die aradım
noyu bilmim ama
bi adam benimle görüşmek istimiş görüşmüşüm güya ben daha önce ailemle ilgli görüşmesi geerkmiş ve benimle ilgli büsürü resim varmış elinde telimi kapadım korktum
hadi gözün aydın fatoşcum allaha şükür ii çıkmış :1hug:Slm canlarım test sonuçlarımız aldık rabbime çok şükür temiz çıktı rahat bi nefes aldım.
inş cnm ii çıkacak seninde stres yapma hiç :teselli:yengecim kıskacım pardon jnm geçmişi okuyodum yeni gördüm
beni sorucak olursan pek bi değişiklik yok mide bulantısı devam ediyo gece uyanmalar bulantıdan dolayı bazen çıkarmalar ama halime yine de çok şükür
bakalım biz de Allahın izniyle haftaya ikili testimizi yapıcaz şimdiden dua edin ne olur janlarım ikili de tüm testlerimiz de tertemiz çıksın inşallah
aman bulçuk dikkat et cnm sapık dolu allah korusun bela olur başınakızlar yaaaa cebinmi sürekli bi çağrı geldi bende acil bişi die aradım
noyu bilmim ama
en iyisini yapmışsın cnm ne uyuz insanlar var dimi yalmaz:neyswe verdim noyu kocama halletsin o
,, akşamlar canımcım:1hug:iyi akşamlar kızlar
kaydirigubbakcemile3yakalandımmıbulcuk bebekimm ne arıosunn buralarda cadı hadi ekim annişleri topiğine yerimseniben
kolay gelsin canımmm...afiyet olsunnn
valla şu son ayımda yaşadıklarım yettide arttı bile erken doğurursam hiç şaşmıcamkız stres yapma erken doğum yapacan haaadelikafaduldendelikafadulden
anlış aramıştır senin adını söyledi mi ki?benneyaptımki
aman bulçuk dikkat et cnm sapık dolu allah korusun bela olur başına
en iyisini yapmışsın cnm ne uyuz insanlar var dimi yalmaz:
,, akşamlar canımcım:1hug: