- 26 Haziran 2009
- 7.660
- 3
- 42
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.821
Slm canlarım test sonuçlarımız aldık rabbime çok şükür temiz çıktı rahat bi nefes aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canlarım test sonuçlarımız aldık rabbime çok şükür temiz çıktı rahat bi nefes aldım.
sağol canım darısı başına inşallah senin testlerinde temiz çıkar.ooooooooooo gözünüz aydın jnm benim o kadar sevindim ki anlatamam:teytey:alkisalkisalkis
çok sevindim canım allah sağ salim sana bağışlasın yavrunu
fatoşcummm çoookk sevindimmm rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhSlm canlarım test sonuçlarımız aldık rabbime çok şükür temiz çıktı rahat bi nefes aldım.
nilsuuuuummmmm nassıınnnn yeawrummmm :1hug:yengecim kıskacım nasılsın şekerim
fatoşcummm çoookk sevindimmm rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Nilsuuuuummmmm nassıınnnn yeawrummmm :1hug:
canım çok sevindim opuyorumnanaktan
merhabalar sevgili üyeler ben yeni üye oldum ancak 1.5 aydır intermetten hep arşivdeki tüp bebek bölümünü okudum çok yardımcı olduğunu söylemeliyim kimseyle paylaşamadığınız şeyleri burda okumak yalnız olmadığınızı gösteriyordu. ben 2. kez micro ile hamile kaldım şu an 5+2 deyim. bu çarşamba 9 unda kalp atışı için gideceğim . ancak okadar endişeliyimki anlatamam ilkin de de kalp atışı gelişmemişti ve kürtaj olmuştum. 2 bir kürtajı kaldıramam diyorum yaşımda zaten çok genç değil ,
bu arada hiç bir belirtide hissetmiyorum bu hamilelik rahat mı geçiyor demek oluyor acaba, ne bulantı ne idrara çıkma ne göğüs şişkinliği sadace iştahsızlık var ve uyku ile çabuk yorulma normal mi böyle olması?
kesesini geçen hafta görmüştüm inşallah bu sefer yolunda gider nolur benimle paylaşın çünkü ben henüz kimseyle birşey paylaşıp sevincimi bile yaşayamıyorum .
sevgiler,
nur maşallah allah bağışlasın çok güzel bunlar ya büyük kızında çok işveli ha.
kızlar yaaaa cebinmi sürekli bi çağrı geldi bende acil bişi die aradım
noyu bilmim ama
bi adam benimle görüşmek istimiş görüşmüşüm güya ben daha önce ailemle ilgli görüşmesi geerkmiş ve benimle ilgli büsürü resim varmış elinde telimi kapadım korktum
eşime sölicem ama nedir bilmim adınıda verdi adam
canım yanlışlıkla aramıştır bence