yok canımın içi eltim yok benim. eşim iki erkek kardeş bir abisi var oda bekar. bu evin ilk gelini tek kızıyım ben başka yok :)
aşağıdaki ufaklık benim teyzemin 1 yaşına girmek üzere beyza hanım. teyzem dediysem öyle yaşlı falan değil heee. benimle aynı yaşta (zamanında annem ve ananem aynı anda gebe kalmışta şansa bak kaydirigubbakcemile3 ) teyzem çok genç evlendi cahil denecek yaşta yani ki zaten cehaletini şuanda yaşıyor. koca merakı yüzünden evde kalacam korkusu ile çulsuzun tekine kaçtı (söylediklerim yanlış anlaşılmasın kızlar herkes fabrikatör değil ama adam beş para etmez inanın) e işte teyzem bu adama kaçtı adam daha önce evlenip ayrılmış teyzemden 10 yaş büyük belki dahada fazla tecrübeli herif ve önceki evliliğinden bir oğlu var yetmiyor teyzem bunun üstüne bir,iki derken üç çocuk yapıyor evdeki ile beraber oluyormu sana dört çocuk maşşallah. allah isteyene versin.
neyse dedim ya çulsuz diye adam alkoliğin teki sorumsuz kamyon şoförü olarak çalışıyor her akşam içiyor vs. bilirsiniz bu tip erkekleri çalıştığı yerde işleri kötü gidiyor derken ev sahibide kirayı ödemediği için evden atıyor bunları bunlarda başlıyorlar çadırda yaşamaya. yardım edin demeyin sakın çok ettik kıymet bilen yok. biz yardım ettikçe inanın küfür yedik
nankör olmasın bir insan. neyse bu zor şartlarda üçüncü çocuk dünyaya geliyor (şuan bizde olan) tabi ben üç aylık olana kadar hiç görmemiştim bebeği ilk üç aylık iken bize geldiler çok bağlandım çocuğa kıyamadım ve yollamadım. çünkü zaten anne sütünden kesilmişti çadırda yaşam hiç kolay değil anlayacağınız çocuk 3 aylık iken bize geldi hala bizde. ben evlenene kadar annemin evinde baktım evlendikten sonra kayınvalidem (oda bebeğe çok bağlandığı için) biz bakalım alalım dedi aldık arada bir annesine gidiyor tabi temelli almadık sadece geçici bir süre enazından evleri olana dek bu kış çıkana dek. allah razı olsun kayınvalidem gözü gibi bakıyor çocuğa şimdilik bizde yani bizime evin bir üyesi oldu hanımefendi :) tabi allah izin verirse ben doğum yapana kadar bakıcaz sonra ailesine geri vericez. vermeliyiz çünkü ben doğumdan sonra nasipse çalışıcam o zaman bizim bebeğede kayınvalidem bakacak. yaşlı kadın iki çocukla uğraşamaz. hem zaten torun bambaşka olur dimi :)
ayy ne çok yazdmışım. sorduğuna pişman olmuşsundur heralde :)