canlarım hepinize günaydın sizleri çok özlemişim
nur,entelliye.ceren,kayra öncelikle hepinize geçmiş olsun kızlar kendinize çok dikkat edin
mavidenizcim senin adına çok sevindim yumurta gelişimin bence iyi allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah canım bol bol dua et tamam cicim
nesemesecim sıkma canınıbenimde bozuldu düzenim hastalanamadım doktora gitmek zorunda kaldım inşallah sen kendiliğinden olursun hepimzin hakkında hayırlısı cicim
cerencim çok teşekkür ederim iyiyim.tatil ve bayram güzel geçti canım allaha çok şükür herşey yolunda çok üzüldüm rahatsızlanmışşın kendine çok dikkat et bol bol su tüketmeye bak canım
şimdi nasılsın senin tatilin nasıl geçti.aradığın bumuydu canım bi bak istersen
6 Weeks Pregnant - 3D Pregnancy Calendar
yasemink canım allah nazardan saklasın,bak ne güzel herşeyi hissedebiliyosun bu çok güzel bişey inşallah sağlıkla kucağınada alırsın .
aylin01 hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
burcum nerdesin neler yapıyosun tatilin nasıl geçti evet canım bende aynı şeyleri hissediyorum tam bi kabus .
kibele canım tekrar hoşgeldin .annesi acele etme yavaş yavaş büyücek bebiş.kalp atışlarınıda duydun allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.
menzilgülü,beyaz16,benssenb,mavi45ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız tatiliniz nasıl geçti.