- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #2.101
oh bee sonunda oldusırnaşık şeysırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canımın içi hakkını helal et olurmu bitanem. çok çok sağol bu kez oldu bak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt a.s.
nurcum yanlış biliyormuşum demek nerden degiştiriliyorki acep orası?
kızlar benim bu kırmızı akşam geldi bir damla oda ben peçeteyle silince şu ana kadar başkada gelen giden yok hormonlarım sapıttı galiba -tatlicadiarzu-
kızlar benim bu kırmızı akşam geldi bir damla oda ben peçeteyle silince şu ana kadar başkada gelen giden yok hormonlarım sapıttı galiba -tatlicadiarzu-
burcu seni ümitlendirip üzmek istemem ama bi test daha yapsana
nurcum bence burcu evdekilerden değilde kan testi yaptırsın garanti olsun valla aklıma hep bebiş geliyor ama şimdi hayal kurup hayal kırıklığı yaşamasıda var hayırlısı...
cnm sanırım sapıttı seninkiler ama ilk günler leke gibi gelir sonra kesilir gibi olur tekrar başlar bendede bazen olurdu önce pembe sonra kesilir gbi sonra kırmızı gelmeye başlar..inş kırmızılar daha da gelmez...