bebik isteyen arkadaşlar bi bakın :))

adiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
93
9
merhaba arkadaşlar bebek istemek istediğin halde uğraşıp çabalayıp emek verip ilaç tedavi bin türlü şeyi deneyip yinede başaramayan kader arkadaşlarım sizlerle paylaşmak istediğim şeyler var.
geçen yıl mayıs ayında boş gebelik nedeni ile düşük yaptım 8 ay bekledikten sonra olmuştu bebişimiz 6+2 günlükken 1 hafta boyuncada devam eden kanamadan sonra kürtaj oldum malesef ama hayırlısı oymuş demekki ALLAH tan gelen bişey dene olsa öyle uygun gördüyse vardır bir bildiği..
neyse fazla uzatmayim ben düşükten sonra çok ciddi bir psikolojik sorun yaşamaya başladım deli gibi çocuk istiyorum her an aklımda başka hiç bir derdim yok illa çocuk tabi bu kadar istekli olduğmu ve psikolojimi gören doktorum bana başladı klomen ve çatlatma iğnesi vermeye ben daha bu ilaçların neye yaradığnı bile bilmezken neyse kullandım olmadı sonrasında 6 ay boyunca sürekli kistlrim oldu d.k hapı ile kurtuluyorum yeniden oluyo neden peki kafa rahat değil yumurta çatkayıp serbestleşemiyo kist oluyo 2 kez falan denedik klomeni olmadı aradan 1 yıl geçti tabi sonra kendi kendime dedim ben napıyorum bu iş tüp bebeğe doğru gidiyo kendine gel...
doktorumu değiştirdim başladığım doktorda tam benim kafadan çıktı ne klomeni sen zaten normal yolla gebe kalmışsın sana bunu yapmalarına niye iizin verdin dedi sana yapıcam hiç bişey yok sen şimdi git 6 ay dene olmazza gel tedavine başlarız dedi
daha 6.ayın ilk ayında RABBİMİN de izni ile hamiş kaldım arkadaşlar nasılmı :)
belki duymuşsunuzdur acı elma ( adaçayı yağı ) diye bir kür var bende burda k.k den görmüştüm o kadar çok gebe kalan olmuşki o kürle bende yaptım adetten sonra 7 gün birde yumurtlama testleri ile uygun cinsellik gününü tutturmaya çalıştım ve günde 4/5 adet kuru incir yedim hepsi bu. arkadaşlar çok zorlu bir süreç gerçekten isteiypte sahip olamamak ALLAH hepimizin yardımcısı olsun tabi herşeyden önce o ol diyecek bunlar sadece olmasına vesile belki yardımım dokunur isteyen arkadaşlara sağlıcakla sağlıklı bebişlere inşALLAH...

merhaba arkadaşlar bebek istemek istediğin halde uğraşıp çabalayıp emek verip ilaç tedavi bin türlü şeyi deneyip yinede başaramayan kader arkadaşlarım sizlerle paylaşmak istediğim şeyler var.
geçen yıl mayıs ayında boş gebelik nedeni ile düşük yaptım 8 ay bekledikten sonra olmuştu bebişimiz 6+2 günlükken 1 hafta boyuncada devam eden kanamadan sonra kürtaj oldum malesef ama hayırlısı oymuş demekki ALLAH tan gelen bişey dene olsa öyle uygun gördüyse vardır bir bildiği..
neyse fazla uzatmayim ben düşükten sonra çok ciddi bir psikolojik sorun yaşamaya başladım deli gibi çocuk istiyorum her an aklımda başka hiç bir derdim yok illa çocuk tabi bu kadar istekli olduğmu ve psikolojimi gören doktorum bana başladı klomen ve çatlatma iğnesi vermeye ben daha bu ilaçların neye yaradığnı bile bilmezken neyse kullandım olmadı sonrasında 6 ay boyunca sürekli kistlrim oldu d.k hapı ile kurtuluyorum yeniden oluyo neden peki kafa rahat değil yumurta çatkayıp serbestleşemiyo kist oluyo 2 kez falan denedik klomeni olmadı aradan 1 yıl geçti tabi sonra kendi kendime dedim ben napıyorum bu iş tüp bebeğe doğru gidiyo kendine gel...
doktorumu değiştirdim başladığım doktorda tam benim kafadan çıktı ne klomeni sen zaten normal yolla gebe kalmışsın sana bunu yapmalarına niye iizin verdin dedi sana yapıcam hiç bişey yok sen şimdi git 6 ay dene olmazza gel tedavine başlarız dedi
daha 6.ayın ilk ayında RABBİMİN de izni ile hamiş kaldım arkadaşlar nasılmı :)
belki duymuşsunuzdur acı elma ( adaçayı yağı ) diye bir kür var bende burda k.k den görmüştüm o kadar çok gebe kalan olmuşki o kürle bende yaptım adetten sonra 7 gün birde yumurtlama testleri ile uygun cinsellik gününü tutturmaya çalıştım ve günde 4/5 adet kuru incir yedim hepsi bu. arkadaşlar çok zorlu bir süreç gerçekten isteiypte sahip olamamak ALLAH hepimizin yardımcısı olsun tabi herşeyden önce o ol diyecek bunlar sadece olmasına vesile belki yardımım dokunur isteyen arkadaşlara sağlıcakla sağlıklı bebişlere inşALLAH...
nasıl yapılıyo bu kür bişeyler okudum ama net değil net açık açık tane tane yazarmısınz kaçıncı gün balanıyo nasıl kullanılıyo vs falan

nasıl yapılıyo bu kür bişeyler okudum ama net değil net açık açık tane tane yazarmısınz kaçıncı gün balanıyo nasıl kullanılıyo vs falan

canım adetin bittikten sonra 7 gün boyunca yap beyaz bir tülbenti önce güzelce ütüle sonra ütülediğin kısmına bir tutam pamuk koy ve tulbentin pamuklu kısmını parmakarın arasından sıkıştırarak vajinana girecek şekilde ayarla sonrada üstüne 4 damla daha fazla değil yakıyo çünkü fazlası ve oda çok zararlı pişirme yapabiliyormuş allah korusun adetten sonra 7 gün boyunca gece yatarken vajina içine sok tülbentin kalan kısmınıda çamaşırının arasına koyki gece dönerken falan çıkmasın hem sabah çıkartmanda çok rahat olur ilk 3 gün falan bişey olmuyo ama 4-5-6 günlerde bembeyaz iltihabı tülbentin üzerinde gördüm ve şok olmuştum hiç ağrım bile yokken nasıl bu kadar iltihap olabilir diye çok şükür eşinede 10 gün öncesinden falan keçi boynuzu kürü içir sabah akşam aç karna bir yemek kaşığı allah yardımcımız olsun canım

Bizde cift olarak bu konu kafamizi kemirio
esimde bende doktora gittik sorn yok diolar
bn 1 kez gittim ozele icime sinmedi bi doktoru
daha metetti arkdsim onadavgitcm cuma gunu
aslinda psikolojik bu durum ama bklim
Yumurtlama tarihi hesapladm internette o gunleri
yakalamaya calisiorm bakalim nasip hersey bunlari
ilk defa duydum kurlerivyani tereddutteyim acikcasi

teşekkürler ben taa kıştan okudum bunları ama herkes farklı yazmış bde çook eski yorumlardı şimdi aşılama için tedavideyim inş bunu yapmayagerek kalmaz elh bizimde bi sorunumz yok hamdolsun çok yakıyomu çok mu içeri itiyorsun korkuyorum azcık

bizde cift olarak bu konu kafamizi kemirio
esimde bende doktora gittik sorn yok diolar
bn 1 kez gittim ozele icime sinmedi bi doktoru
daha metetti arkdsim onadavgitcm cuma gunu
aslinda psikolojik bu durum ama bklim
yumurtlama tarihi hesapladm internette o gunleri
yakalamaya calisiorm bakalim nasip hersey bunlari
ilk defa duydum kurlerivyani tereddutteyim acikcasi

valla canım ilk bende senin gibiydim nasıl yaparım ben bunu çok saçma bişey falan diyordum bütün medeti doktorlardan umuyordum ama öyle değilmiş bu kürü araştırmanı isterim ben 1 ay falan araştırdım bunu internette zararları varmı nedir ne değildir ama kullanıpta hamile kalanlar olmayanlara oranla daha fazla olduğunu farketten denemekten zarar gelmez diyerek bi cesaret başladım çok çok şükür allahıma araştır derim kafandaki soruları yanıtla önce içine sinmeden yapma derim ben çok araştırmıştım ama herşey allahtan ben bunu yaptım ama en başta yaptığım şeyy booool boool dua ve kuran okumaktı hakkımızda hayırlısı olsun her konuda

teşekkürler ben taa kıştan okudum bunları ama herkes farklı yazmış bde çook eski yorumlardı şimdi aşılama için tedavideyim inş bunu yapmayagerek kalmaz elh bizimde bi sorunumz yok hamdolsun çok yakıyomu çok mu içeri itiyorsun korkuyorum azcık

4 damla dökünce sadece bir mentol ferahlığı farkediyorsun ama fazla damlatınca biber gibi yanarsın :) tabi dışarı çıkmayacak şekilde itiyorsun içeri kaçacak telaşı yok dene olsa dışarda kalan tülbentin kısmını tutup çektinmi hrmrn çıkıyo korkma çocuk istiyorsan hiç bişeyden korkmaman lazım inşallah aşılamadan olumlu yanıt alırsında gerek kalmaz canım allah yardımcın olsun

canım çok soru sordum ama bişey daha sorcam en taze yapan sensin çünki:) şimdi diğer sayfalarda acı değil yazmışlar aldığın yağ tam olarak ne hatta marka verirsen diğer yorumlrı okuyunca kafam karıştı hak verirsin sende kimi acı elma demiş kimi acı değil demiş....

canım çok soru sordum ama bişey daha sorcam en taze yapan sensin çünki:) şimdi diğer sayfalarda acı değil yazmışlar aldığın yağ tam olarak ne hatta marka verirsen diğer yorumlrı okuyunca kafam karıştı hak verirsin sende kimi acı elma demiş kimi acı değil demiş....

canım üstünde acı elma yağı ( adaçayı yağı ) yazacak aynen böyle aktara sor sen benimkinin üstünde talya yazıyor şimdi gittim baktım :) tatlı değil aslında bunun asıl adı adaçayı yağı acı elma yağı olarak geçiyo tatlı değil sil onları kafandan belkide tatlısını deneyipde tutturan vardır ama benimki acıydı.

teşk gerek kalmaz inş ama eğerki kalırsa deneyecem ben iş dolayısyla bi köyde yaşıyorum burada bi teyzenn kızına çocuğun olmaz demişler okızında kayın validesinn komşusu karslı imiş karslı kadın demişki hergece rahmine kayseri şeker koysun azcık bi parça yatsın biraz devam etmş ve bebeği olmuş şimdi iki çocuğu varmış doktorun bi tanesi senn bebeğin olursa ben elimi keserim demiş hatta ama bu kayseri şekeri ne ben bilmiyorum soramadımda

teşk gerek kalmaz inş ama eğerki kalırsa deneyecem ben iş dolayısyla bi köyde yaşıyorum burada bi teyzenn kızına çocuğun olmaz demişler okızında kayın validesinn komşusu karslı imiş karslı kadın demişki hergece rahmine kayseri şeker koysun azcık bi parça yatsın biraz devam etmş ve bebeği olmuş şimdi iki çocuğu varmış doktorun bi tanesi senn bebeğin olursa ben elimi keserim demiş hatta ama bu kayseri şekeri ne ben bilmiyorum soramadımda

valla canım ben bunu denedim ve oldu çok şükür hiç duymadım kayseri şekerini ama başıma gelen şeyden sonra inanırım gerçekten canım allah gönlüne kalbine göre versin inşallah her şey önce allahtan dua et bol bol ondan yardım dile ama bir şeyi yapıyorsan önce onun olacağına inanmalısın bu çok önemli allah yardımcın olsun

canım bak sana ne dicem sen aşılamada ne evredesin şu anda klomenmi kullanıyorsun henüz yoksa daha başlamadınmı bence ilacı kullanmaya başlamadıysan deneyebilirsin şansını dahada artırmış olursun tabi karar senin

canım bak sana ne dicem sen aşılamada ne evredesin şu anda klomenmi kullanıyorsun henüz yoksa daha başlamadınmı bence ilacı kullanmaya başlamadıysan deneyebilirsin şansını dahada artırmış olursun tabi karar senin
yok canım iğne kullanıyorum bu gün altıncıyı yaptım bu ikici aşılamam olcak bende hemen başlamak istedim bugün sekizinci günüm adetten sonra ama yakınmda aktar maket hiç bişey yok yani sonraki aya kaldıama inş gerek kalmz:) sen bu yağı kullanınca akıntı iltihap ağzında yağın kokusunu falan hissettnmi ben cesaretlendirdin kışatn ber okuyorm ama korkuyordum dedimya

yok canım iğne kullanıyorum bu gün altıncıyı yaptım bu ikici aşılamam olcak bende hemen başlamak istedim bugün sekizinci günüm adetten sonra ama yakınmda aktar maket hiç bişey yok yani sonraki aya kaldıama inş gerek kalmz:) sen bu yağı kullanınca akıntı iltihap ağzında yağın kokusunu falan hissettnmi ben cesaretlendirdin kışatn ber okuyorm ama korkuyordum
dedimya

valla canım sen şu an yapma sakın hiç bişey bekle inşaallah gerek kalmaz inşallah.
Sadece tuvalete gittiğimde yağın kokusunu hissediyordum onun dışında hiç hissetmedim zaten bıraktıktan 1/2 gün sonra onuda hissetmiyorsun neyse sen durumundan beni haberdar et merak etcem ben seni şimdi hakkında hayırlısı ne ise o olsun içini kalbini ferah tut ve inan

canm sen bu yağı yaptığın ay hemen hamile kaldın değilmi ayyy ne çok soru sordum çok unutkan oldum ben çokkk

canm sen bu yağı yaptığın ay hemen hamile kaldın değilmi ayyy ne çok soru sordum çok unutkan oldum ben çokkk

evet canım kist için 2 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım doktorumu değiştirdim sonra oda dediki hapları kullandıktan sonraki adetimde gittim doktor 6 ay sonra gel dedi denediğim ilk ay allahında izni ile oldu ben çok inanmıştım çok dua etmiştim soracaksın tabi canım ne var bunda

valla canım ilk bende senin gibiydim nasıl yaparım ben bunu çok saçma bişey falan diyordum bütün medeti doktorlardan umuyordum ama öyle değilmiş bu kürü araştırmanı isterim ben 1 ay falan araştırdım bunu internette zararları varmı nedir ne değildir ama kullanıpta hamile kalanlar olmayanlara oranla daha fazla olduğunu farketten denemekten zarar gelmez diyerek bi cesaret başladım çok çok şükür allahıma araştır derim kafandaki soruları yanıtla önce içine sinmeden yapma derim ben çok araştırmıştım ama herşey allahtan ben bunu yaptım ama en başta yaptığım şeyy booool boool dua ve kuran okumaktı hakkımızda hayırlısı olsun her konuda

Valla dogrudur tabi bakalm su doktorada
gidiyim denerim hrrhalde tqbiki kuran okumak
dua etmek en.basi zaten intrnetten buldum bazi
dualar ve yapilmasi gerekenleri insl.yapcmda cumlemise
cocuk nasip etsin rabbimmmm

evet canım kist için 2 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım doktorumu değiştirdim sonra oda dediki hapları kullandıktan sonraki adetimde gittim doktor 6 ay sonra gel dedi denediğim ilk ay allahında izni ile oldu ben çok inanmıştım çok dua etmiştim soracaksın tabi canım ne var bunda

kist için kullanmıştım d.k hapını

evet canım dün apar topar aşılama oldum yumurtalarım kendiliğinden çatlamış:)) inş bebeişmde yumutalar gibi sürpriz yapar senn bebş nasıl nasıl gidiyo hamileleik

X