womart candy aycankaya size de teşekkürler cevaplar için:)
slm arkadaşlar bende 8 aylık evliyim 3ay önce düşük yaptım..muayene oldum herhangi birşey cıkmadı herşey normal 2gündür calişmalara başladık hayırlısı Allahım dan inşallah en yakın zamanda bebişim olur allahım isteyenlere nasip eder inşallah
merhaba kızlar.
ben hande.
aranıza yeni katıldım. 3.5 senelik evliyim ve biz de bir bebiş sahibi olmaya karar verdik. ilk defa bu ay deneyeceğiz hatta sanırım yumurtlama günüm bu gün. tabi çok heyecanlıyım. gördüğüm kadarıyla bir listeniz var beni de eklemenizi rica ediyorum. en son regl tarihim 9 mart.
Hande merhaba,
Bu kadar olur bende yaklasik 3 senelik evliyim, ve bizde yeni bebek sahibi olmaya karar verdik. Benim de son regl tarihim 9 mart.
ilk kez bu ay deneyecegiz, bende akintima bakarak anlamaya calisiyorum yumurtlayip yumurtlamadigimi, birde yumurtlama testlerinden aldim ama henuz erken diye kullanmiyordum. senin yumurtladigini nasil anladin ? henuz erken degilmi?
selam kıslar nasılsınız
ben iyiyim bozocum sen nasılsın:1hug:
selam minikuş yumurtlama zamanın adetin ilk gününden hesapla 10-16. günler arasında bi gün arayla çalışmalara devam erken yada geç yumurtlama ihtimaline karşın sen böyle devam et
cumaniz mubarek olsun arkadaslar
insallah allah hepimizin kucagini bebislerle doldursun 3 uz , 5 siz farketmez
(biraz fazlami abarttim nee)kaydirigubbakcemile3:Saruboceq: