Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm arkadaşlar bende 8 aylık evliyim 3ay önce düşük yaptım..muayene oldum herhangi birşey cıkmadı herşey normal 2gündür calişmalara başladık hayırlısı Allahım dan inşallah en yakın zamanda bebişim olur allahım isteyenlere nasip eder inşallah

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu sefer bebeişin sağlıklı olur ve Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:

Cevabın için tşk canım. Yeni oldugum için ne nerden yazıldıgını daha cözemedim en yakın zamanda hızlandırmaya çalışacağım.

Hande merhaba,
Bu kadar olur bende yaklasik 3 senelik evliyim, ve bizde yeni bebek sahibi olmaya karar verdik. Benim de son regl tarihim 9 mart.
ilk kez bu ay deneyecegiz, bende akintima bakarak anlamaya calisiyorum yumurtlayip yumurtlamadigimi, birde yumurtlama testlerinden aldim ama henuz erken diye kullanmiyordum. senin yumurtladigini nasil anladin ? henuz erken degilmi?

günaydın kızlar, hepinize güzel bir cuma dilerim.

sofia canım bu kadar tesadüf olur gerçekten :teytey:

ben yumurtladığımı yumurta akı gibi renksiz kokusuz bir sıvı gelir ya ondan anlıyorum yani öyle demişlerdi ben de ona bakıyorum. ayrıca gebelik için uygun günler diye hesaplamalar var ya onlardan yapmıştım internette son 3 adet tarihimi girip. buna göre 19 unda yumurtlamaya başlayacağım gibi görünüyordu. gerçi sıvı daha çok yoğunlaşmadı bakalım hayırlısı hepimiz için :asigim:

Merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım.. 1,5 yıldır evliyiz.. artık anne olmak istiyorum :CüvCüv: 20 yaşındayım henüz ama :) genç anne olmak istiyorum..Allahım nasip eylerse inş... şimdi arkdaşlar regl günüm martın 15 indeydi ve 3 gün sürdü.. dün de bebiş çalışmalarına başladık..! yumurtlama günleri. regl bitiminden sonramı başlıyo çok bilgisizim bu konularda. yardımlarınızı bekliyorum ..

selam kızlar ben yeni katıldım aranıza bende 2 yıllık evliyim geçen sene bi dış gebelik tecrübemiz var şimdi ise son üç aydır deniyoruz herşeyin hayırlısı....

selam minikuş yumurtlama zamanın adetin ilk gününden hesapla 10-16. günler arasında bi gün arayla çalışmalara devam erken yada geç yumurtlama ihtimaline karşın sen böyle devam et

selam minikuş yumurtlama zamanın adetin ilk gününden hesapla 10-16. günler arasında bi gün arayla çalışmalara devam erken yada geç yumurtlama ihtimaline karşın sen böyle devam et

slm nisabeyza, bende adet bitiminden hemen sonra yumurtlama dönemi başlıyo sanıyodum.. hımm demek öyle değilmiş... tamam şimdi anladım ... çoooook tşkr ederim ilgi ve alakandan dolayı cnm...a.s.

cumaniz mubarek olsun arkadaslar
insallah allah hepimizin kucagini bebislerle doldursun 3 uz , 5 siz farketmez
(biraz fazlami abarttim nee)
kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…