Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
durumlar super beklemedeyim hihoyyyt
arada bende bakiyorum
kimsecikler yok
geri cikiyorumsengözlerimebaksanab
dediğim yerden mi buldun özelden msj atmıştım sana
nasılsın canım burayı bulmakta güçleniyorum bozo sağolsun arıyorum bulamıyorum sen hamileydin dimi ben bekliyorum hala adetimi
yok olmadim normaldede bi kac gun gecerdi gunum
ben test icin bi 5 veya 6 gun gecmesini bekleyecegim
selam kıslar nasılsınız.varmı bi gelişme
merhabalar herkese aranıza yeni katıldım. bizde Allah'ın izniyle artık bebek sahibi olmak istiyoruz.1 aydır korunmuyoruz ama umutlar nisana kaldı.
merhaba canım nasılsın ben daha olmadım test aldırıcam yarın sabahı bekliycem belki olurum sen neler yaptın bi dahakini bekliyosun dimi
merhabalar herkese aranıza yeni katıldım. bizde Allah'ın izniyle artık bebek sahibi olmak istiyoruz.1 aydır korunmuyoruz ama umutlar nisana kaldı.
slm herkese ben hamile kalmadan öncede böle bi başlık varmıydı bilniorum ama yeni farkettim...
ben 2.5 yıllık evliyim ve suan 4.cü ayımdayim bebişimle...
biraz geçmişinizi okudumda sanırım herkes bebek istiyor..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu sizlere en öenmli tavsiyem sakın stress yapmayın korunmayı bıraktıkdan sonra ilk 3 ay beklentiye girmeyin olursa şansınıza ama olmassada hiç olmıcak diye üzülmeyin...
ben korunmayı bıraktıkdan sonra 1 ay regly oldum sonrasında hamile kaldımşükrler olsun.. yanız size tavsiyem adet sonrasındaki hafta da çalişmaları hızlandırın.. bol su için...birde hamilelik öncesi dönemde taze nane ve maydonuzu çok tüketmeyin.. ama su çok çok önemli haberinz olsun...hmm birde aklıma bişey daha geldi
ilişki sonrası cok sıcak duş almayın..
dua olmazsa olmazımız tabiikide unutmayın Rabbm isterse herşey en güzel şekilde en güzel vakitte olur...
>Sizlere kolay gelsin...umarım te tek haberlerinizi paylaşırsınız burda..:)