Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

amin cnm inşallah.evet cnm aslında benim 14 yazmam gerekio 17 sinde geldi bu ay önce gelir benim hep gününde gelmez pek ama.17 sine kadar gelmezsse daha bi umulancam sankim

ya bende hep öyle olrum mesela en son şubatın 17sinde olmuştum martın 14ünde olmam gerekirken 16sınd oldum hiç şaşmazdı....

korunmayı bırakalı değişti hep 1-2gün kayıyor....
kafamçokkarıştı

selam kızlar ben çalışmalara devam ediyorum bu sıralar yumurtlama dönemim
1 hafta düzenli devam edicem :) bakalım nolcak

selam cnm iiz senkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

iiym bende kaydirigubbakcemile5

selam kızlar nasılsınızbende daha bekliyrm hastalanmadım heniüz günler geçtikce heyecan yapıyrm bana kalsa test yappacağım ama eşim beklememi istyr

sanki midem bi acayıp canım boğazıma geliyr herşey karnıma dokunamıyrm hiç umutlanıp negatif çıkmasıda kötü hayırlısı artık:teselli:

bende yürüyüşe başlayıp kafamı dağıtmak stiyorum yanlız yürümeyide hiç sewmiyorum yaz gelsede kocişimle beraber yürüyüş yapsak

benim bir ay daha beklemem gerekeçek çocuk için yeni düşük yaptım önümüzdeki ay rahim filmi çekilecek doktor korun dedi bizde korunuyoz inşallah kötü bir sonuç çıkmaz

ben geldim kızlar bende beklemedeyim 1 2 gün felan var ama içimde sanki hastalancakmışım gibi bi his var

sanki midem bi acayıp canım boğazıma geliyr herşey karnıma dokunamıyrm hiç umutlanıp negatif çıkmasıda kötü hayırlısı artık:teselli:

inşallah hayırlısıyl hamişsindir cnım çok isterim senin adına :teselli:

benim bir ay daha beklemem gerekeçek çocuk için yeni düşük yaptım önümüzdeki ay rahim filmi çekilecek doktor korun dedi bizde korunuyoz inşallah kötü bir sonuç çıkmaz

çok geçmiş olsun canım....:CüvCüv:

ben geldim kızlar bende beklemedeyim 1 2 gün felan var ama içimde sanki hastalancakmışım gibi bi his var

öyle düşünüp karamsar olma ama olmicam deyipte umutlanma belkide hiç düşünmemek gerek.....

miğde yanmasının bununla bi bağlantısı yok değilmi bebişle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…