Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

funda41cim bilmemki hiç hamile kalmadığım için bilemem yani....süprizzzzz

kuşkonmaz reglin 3 gün geçmiş artık idrarda çıkar ki denesene :)çok heyecanlı ya inş pozitif çıkar
gurbet gelini naptı acaba

merhaba canım esrtml test var ama çıkmazsa diyrm yarn sabah yapacağım canım hastalanmazsam çok merak ediyrm sende bebiş varmı

arkadaşlar takıldığım bi nokta var :) şu ayakları dikme muhabbeti ne kadar doğru ve ne kadar süre olmalı....

hooooopppp yukarı çekelim sayfamızı kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar kim var kim yok nassınız ???

günaydın hanımlar başlığı gördün bende içe daldımdelikafadulden
gerçi ben bebek yapmaya karar vereli bayağı uzunca bir süre oldu ama
artık daha kararlı çalışıcam :roflol:

cand canımda burdaymışŞeniz
nasılsın bitanemkaydirigubbakcemile2

günaydın hanımlar başlığı gördün bende içe daldımdelikafadulden
gerçi ben bebek yapmaya karar vereli bayağı uzunca bir süre oldu ama
artık daha kararlı çalışıcam :roflol:

cand canımda burdaymışŞeniz
nasılsın bitanemkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin yoncagülüm benim.iim cnm.tpocimize hep bekleriz kuzum bundan sonra gel emi.hatta hemen adet tarihini sölede ekliyek listeye senide

hoşgeldin yoncagülüm benim.iim cnm.tpocimize hep bekleriz kuzum bundan sonra gel emi.hatta hemen adet tarihini sölede ekliyek listeye senide

hemen söylüyorum 21-02- son regli tarihim

banada bilgi verin bakayım napıcaz neler yapıyonuz 70 sayfayı okuyamam şimciÇok üzgünüm çoook

hemen söylüyorum 21-02- son regli tarihim

banada bilgi verin bakayım napıcaz neler yapıyonuz 70 sayfayı okuyamam şimciÇok üzgünüm çoook

cnmcım bu ay kaçında olucaksın peki.onu yazalım.şu an herkes adetinin gelmemesi için dua edio.benimki geldi mesela bu ay nisanı bekliycem artık.hamiş haberleri duyucaz bol bol inşallah bu ay.

cnmcım bu ay kaçında olucaksın peki.onu yazalım.şu an herkes adetinin gelmemesi için dua edio.benimki geldi mesela bu ay nisanı bekliycem artık.hamiş haberleri duyucaz bol bol inşallah bu ay.

28 gün falan sürüyo muhtemelen 21 inde olurum:nazar:

X