Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hamile kalırsam doktor kullan derse tabiki açıklar neden ve niçin olduğunu ama şimdi hastalıklar çoğaldı hep bu teknolojiden işte beni duyanda teknoloji özürlü diyecek :KK30:

yaw kuzum bi araştır nette peşin hükümlü olma
hamile kalmadan en az 3 ay önceden başlaman lazım
zaten hiçbir zararı yok bu folik asidin merak etme olsa biz nye kullanalım
diğer topiklerde araştır bi

çok geçmiş olsun cnm
tam hastalık zamanı kimi duysam hasta
ama bu kadar karışan erkekte sinir bozucu yaa
o ne karışıyo :63: Dövelim onu :KK47:
üzme sen kendini sıkma canını herşey olacağına varır

:

YAMAN cım çok sağol canım hastalık geçti dudağımda 3 tane uçuk bıraktı gitti habire çatlayıp durdular.... neyse ki şimdilik iyiyimmm ben aslında kolay hasta olmam ama işte 1 bardak soğuk su beni mahveder...sen nasılsınn bebiş nasıl?

benim gibi yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldinizz .İnşallah bizlerde en kısa zamanda hamile kalırız..

kırmızıçilek bende bursada yaşıyorum (malesef) İstanbul'dan geldim hala alışamadım İstanbul'umu çok özlüyorum ve bende muhasebe finans ta çalışıyordum ama bursaya gelince işsizler kervanına katıldım geçen hafta gittiğim yerde aramadı beni .... nasibim yok bursa da napalımm artık evde kurabiye yapıp satıcam :KK37:

slm kizlarr nasilsinizz yaa ben eskisi gib girmek istiyorum ama giremiyorumm yaaa:)bugun kahvaltiya gittik annemlee bi tanidiga tupperware satiyolardiii turkyedede var gormustumm ordan talhaya mama icin bi kap aldimm kaymiyomus masadan felan filan isteee eskiden kis kardesim yapiyodu evde koycak yerim yok ama tanidik diyee aldikk geneeeee:)

siz napiyiniz yamannnnnnnnnnnnn mail atmiyosun dahaaa arada att kiii iyi oluyoduuu

salihaaa nerdesin bacim girde dogum hikayeni anlatt merak etttikk gelinim napiyorr fistik yaa cokk tatli masallahh talhaylaa iyi yakisirlarr hehehehe:)benimkide buyuyor ya hergun bisey ogreniyorr dans bile ediyor simdi eliyle gel gel demesini ogrendi kuzummm allah olmaynlara versin insallah evlat gibisi yok

bat canimm sen nasilsinn yarenim nasill iyi bak mavisimeee
hannem yok girmyiorr ya kizlar ben digerlerinizin adini bi turlu ogrenedim yaaa gremy di sen nasilsin mfgy miydii bakk bilemiyomm nasilsinn kizlar sizdeee optum hepinizi kocmann:KK66::KK66::KK19::KK52::KK74::KK54::KK55::KK56:

$182781_10150097838754318_574929317_6069751_704733_n[1].jpg oglusummm:87::87:

Son düzenleme:
[sıze="3"]yaman cım çok sağol canım hastalık geçti dudağımda 3 tane uçuk bıraktı gitti habire çatlayıp durdular.... Neyse ki şimdilik iyiyimmm ben aslında kolay hasta olmam ama işte 1 bardak soğuk su beni mahveder...sen nasılsınn bebiş nasıl?

Benim gibi yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldinizz .inşallah bizlerde en kısa zamanda hamile kalırız..

Kırmızıçilek bende bursada yaşıyorum (malesef) istanbul'dan geldim hala alışamadım istanbul'umu çok özlüyorum ve bende muhasebe finans ta çalışıyordum ama bursaya gelince işsizler kervanına katıldım geçen hafta gittiğim yerde aramadı beni .... Nasibim yok bursa da napalımm artık evde kurabiye yapıp satıcam :KK37:
[/sıze]

çok geçmiş olsun evt sizde bebeklenin gari topik canlansın ayollll :KK49:
Bende çok sıkıldım koca gün oturarak çalışmaktan bunaldım
herkesin bir derdi var malesef :KK43:
Sağlık olsun gerisi boş takma olduğun şehri eşinle mutluysan heryer saraydır emin olll :KK71:

:KK52: :KK52: KIZIMA İSİM BULAMADIM AMA DAMATI BULDUM
SALİHAYI BIRAK BENİM KIZI AL :KK60: ANAMM ANAM BU NE GÜZELLİK RABBİM MAŞALLAH YAA ISIRSANA KIZIM SEN ONU YAAAAAAAA ÇOK TATLIII MAVİDE HİÇ YAKIŞMAMIŞŞ YA :nazar: :KK34:
ÇOK TATLI ÇOKKKK

MLSFB KAÇ GÜNDÜR YOK İYİDİR UMARIM :KK61:

hahaa aaaaaaa olurmu simdi yaaa saliha duymasin sagol teyzesii ben hergun isiriyom yiyom bunu zatennn sende sagsalim al insallh kucagina

MMEEERRRRRRRYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEMMMM KIIIIZZZ ALLAH SENİ NE ETMESİN BU ÇOCUĞU YERİM BEN BAKTIKÇA BAKASIM GELİYO :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

yaman ben cikiyom bacimm aksama ne yemegi yapim derkenn musafirim gelcekk tavuk almaya gidiyom markete optumm

Birde patatesleri küp küp doğra küp şeker gibi
teflonda az yağlı kavur pişince istediğin baharatları at süper oluyoooorrrr :KK24:
Istersen yumurta kırıp baharatla sonradan
iki şekildede iyiii :KK61: :KK56:

X