Bebekten sonra özel hayat?

5 ay değil hamilelikte de hiç olmadı 13 ay Çocuğum benden 2 3 saat asla ayrı kalamıyo ki yıkar ortalığı çok küçük daha

Emziriyorum daha çok küçük istesem de bir yere bırakamam henüz
Ben de emziriyorum 5 aylik bebegim sağıp birakiyorum 2 3 saate zaten gelmis oluyoruz idare ediyoruz 4 saat falan olsa benim bebegim de durmaz zaman yaratiyoruz yoksa esim de ben de cok gergin oluyoruz her zaman cinsellik icin degil tabii birbirimize her anlamda vakit ayirmaliyiz yoksa o iliski ölür

Ay inşallah zor ama yani yürüyünce de koşup gelirse daha kötü
Bebekle beraber seks hayatına dahil olan yegane şey sabahlıktır, kenarda hazır komuta bekler.
Öyle eskisi gibiye yakın şeyler için 3 yaş sonrası gena değil. O zamana kadar da nasıl derler yalap şalap. Emzirirken hele hiç aklıma bile gelmiyordu hormonlardan mıdır nedir aseksüele dönüşmüştüm.
iki sene yenisini yapmaktan korkuma pek o işlere girmedim çünkü bir çocuğu büyütmek aşırı zor yorucu bir iş.
analar her şeyi hissedip her şeye adapte olarak süreci yönetmeyi öğreniyor ne zaman uyur ne zaman uyanır anlaşılıyor.
ailelerine yakın oturanlar, eşiyle başbaşa vakit geçirebilenler, azıcık sorumluluğu başkasına verip uyuyabilenler çok şanslı anneler.

Seninki ne kadarlık binmiyorum da benim 3.5 aylık oldu sayılı yapmışızdır doğumdan sonra. Önceside yasaktı bir de doğuma kadar

5 ay değil hamilelikte de hiç olmadı 13 ay Çocuğum benden 2 3 saat asla ayrı kalamıyo ki yıkar ortalığı çok küçük daha
Analar çeker yüküüüüğ kimsenin bilesiii yok.
Ya uyutup bam bam bam yapacak başka şey yok uyanırsa da pış pış ve dua.

Hamileyken de odaklanılmaz en azından ben sevmiyordum arada çocuk varken o tarz işler

Prematüre İkiz bebeklerle vakit ayırdık daha fazla uzatmayın bence bu işi Uyuduğu ilk anda birbirinize vakit ayırın. Sadece cinsellik de değil ilişkinizin diri kalması için.

Epizyo dikişlerim vardı iyice iyileşmesini istedim de bebeğim ilk 2 ay gece gündüz memeye bağımlı yaşadı sonra da bi türlü fırsat yakalayamadık her girişimimiz yarım kaldı

Biz de mutlaka adapte olup bir düzen tuttururuz napalım benim ailem başka şehirde eşimin ailesi yakın da hem yaşlılar hem bebiş daha çok küçük güvenip bırakamıyorum

Hamileyken yapabilenlere bravo zaten aslaa odaklanamadık gülme geldi bana da eşime de

İlk trimester riskli diye yapmadık sonra da göbeğim çok büyüdü benim birden komik oldu yani yapamadık geçmiş olsun bu arada dikkat edin

Ay evet ya aşırı yorgun oluyorum bütün gün kusmuk ve salya içindeyim duş alsam şükür diyorum

ÇOcuktan sonra herkese bi koca dövme isteği geliyo demek ki

9 aylık gebelik boyunca hiç ilişki yaşamadık çünkü rahim ağzı kısalığım vardı, doktorlar önermedi. Doğumdan sonra nasıl olur ben de bilemiyorum.

9 aylık gebelik boyunca hiç ilişki yaşamadık çünkü rahim ağzı kısalığım vardı, doktorlar önermedi. Doğumdan sonra nasıl olur ben de bilemiyorum.
40 gün önerilmiyo zaten 2 ay öyle gidiyo sonra yorgunluktan olmuyo. Tam bebe biraz büyüdü diyosun bu sefer de uyku sorunu ortaya çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…