- 17 Temmuz 2022
- 3.367
- 2.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cucuthecatt
-
Daha bebeğiniz çok küçük. Uyku süresi uzadıkça zamanla düzene girecektirKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum linçlemeyin lütfen. Bebekten sonra cinsel hayatınızı nasıl dengelediniz çok zor oluyor. Günü gününe tutmuyor bazen uyumuyor bazen pat diye uyanıyor sağı solu belli değil yani nasıl yapcaz bu işleri? Var mı önerisi olan
+1 bırakıyorum şurayauyusun da büyüsün diye boşuna ninni yakmamışlaruyudukça be büyüdükçe yolun girer.
Tek başına ve desteksiz bakan anlar külübü üyesi ana ben.
Kendi hayatımdan örnek vermek istiyorumKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum linçlemeyin lütfen. Bebekten sonra cinsel hayatınızı nasıl dengelediniz çok zor oluyor. Günü gününe tutmuyor bazen uyumuyor bazen pat diye uyanıyor sağı solu belli değil yani nasıl yapcaz bu işleri? Var mı önerisi olan
Hamilelikle birlikte o kadar uzun süre oldu ki evde patlamaya hazır bir bomba geziyo artıkDaha bebeğiniz çok küçük. Uyku süresi uzadıkça zamanla düzene girecektir
Ay inşallahuyusun da büyüsün diye boşuna ninni yakmamışlaruyudukça be büyüdükçe yolun girer.
Tek başına ve desteksiz bakan anlar külübü üyesi ana ben.
Koştur koştur yapcaz bi şeyler o zaman artıkUyuduktan ilk yarım saat içinde pek uyanmazlar, değerlendirin yarım saati
Tahmin edebiliyorum.Hamilelikle birlikte o kadar uzun süre oldu ki evde patlamaya hazır bir bomba geziyo artık
Ben de öyle yaptım istediği zaman uyuyup uyandı kendi düzenini oluşturdu. Gündüz iyi de akşam kaçta uyuyacağı belli olmuyo bi de diş dönemine girdik dün 9da uyudu bugün daha biraz önce uyutabildimKendi hayatımdan örnek vermek istiyorumBebek doğduğundan beri ona kendi düzeninini oluşturması için fırsat verdim. Hiçbir şeyi zorla yaptırmadık. Kendi ağladı uyudu ağladı mama verdim gibi. Sonra kendinizi eşinize anne gibi değil hala karısı gibi hissettirmeue devam edin. Bu erkekler biraz dengesiz oluyor çünkü kendi bakımınız ve kendi sağlığınıza da dikkat edin. Alın bebeğinizi gezin tozun yorulun akşam gelin mis gibi karı koca gecesii. Biz özellikle 11 gibi benişi yatırıyoruz o saatlerde uyuyor. Gece de pek uyanmıyor zaten. Ya da o oyuncaklarıyla oynamaya daldığında biz de zamanımızı değerlendiriyoruz
Biz de nasıl yapılacağını unutmuş olabilirizBizim daha doğmadan özel hayat kalmadı
Sinir stres yapması normal.Ben de öyle yaptım istediği zaman uyuyup uyandı kendi düzenini oluşturdu. Gündüz iyi de akşam kaçta uyuyacağı belli olmuyo bi de diş dönemine girdik dün 9da uyudu bugün daha biraz önce uyutabildimvajinal doğum olunca beklemek istedim biraz 5 ay oldu bünyede sinir stres yapıyo heralde eşimle birbirimizi boğazlıcaz bu durum düzelmezse
Kendi hayatımdan örnek vermek istiyorumKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum linçlemeyin lütfen. Bebekten sonra cinsel hayatınızı nasıl dengelediniz çok zor oluyor. Günü gününe tutmuyor bazen uyumuyor bazen pat diye uyanıyor sağı solu belli değil yani nasıl yapcaz bu işleri? Var mı önerisi olan
vajinal doğum süreci nasıl bilmiyorum. Benim suyum geldi açılmam olmayınca sezaryene alındım o yüzden süreç çok hızlı normale dönmüştüBen de öyle yaptım istediği zaman uyuyup uyandı kendi düzenini oluşturdu. Gündüz iyi de akşam kaçta uyuyacağı belli olmuyo bi de diş dönemine girdik dün 9da uyudu bugün daha biraz önce uyutabildimvajinal doğum olunca beklemek istedim biraz 5 ay oldu bünyede sinir stres yapıyo heralde eşimle birbirimizi boğazlıcaz bu durum düzelmezse
Emziriyorum daha çok küçük istesem de bir yere bırakamam henüzEşim ayri bir yerde ben ayri yerde uyuyakalıyoruz iki cocukluyuz tek cocukluyken daha cok firsat vardı.Acikcasi cocuklar evdeyken olmuyor pek biri uyusa digeri uyumuyor uyusalar da ben odaklanamiyorum her an uyanabilirler diye.Bazen sadece uyumak icin bazen sinema ya da yemege cikmak icin bazen de cinsellik icin 2 3 saatlik annemlere birakiyoruz cocukları ya eve gidiyoruz ya da bungalov kiraliyoruz saatlik olarak liseli ergenler gibi orada burada olsun istemiyorum ama yorgunluktan yoğunluktan heyecan bitti heyecan yaratmak da lazım iletisimi diri tutuyor böyle seyler.Bazen liseli ergenler gibi randevulasiyoruz
10. Haftam eşim 21 gün iş seyahetindeydi. Geldi dikkat etmeye rağmen kanamam olduBiz de nasıl yapılacağını unutmuş olabilirizhamileliğimle beraber 13 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?