• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekten sonra hayat

depresifmom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
52
31
3
30
Merhabalar. 7 aylık bebeğim var kendilerini çok seviyorum iyi ki bana anneliği tattırdı Rabbşm tüm bebeklere sağlıklı büyümeyi nasip etsin..
Ben eşimle çok hızlı nişanlandım ardından hemen evlendik. Ben bebeğim Olmaz diye çok korkuyordum eşim (ben senin bebeğin olurum) dese de ben en hızlı şekilde bebek istiyordum. eşim çok erken önce birbirimzie vakit ayırıp gezelim diyordu ( ne kadar haklıymış) ben ölüp bitiyordum bebek için.. neyse sonunda hamile kaldım 9 ay bana zehir oldu burayı kısa geçeceğim. şimdiki hayatım çok zor bebeğime tek başıma bakıyorum, eşimle düzgün vakit geçiremiyorum başka özel sorunlar da var. kısacası buradan nişanlı kadınlara sesleniyorum evlilik için acele etmeyin gezin dolaşın ve evli kadınlar lütfen bebek diye ağlamayın Rabbimden hayırlı sağlıklı bebekler isteyin Rabbşm zaten zamanını ayarlar.

Merhabalar. 7 aylık bebeğim var kendilerini çok seviyorum iyi ki bana anneliği tattırdı Rabbşm tüm bebeklere sağlıklı büyümeyi nasip etsin..
Ben eşimle çok hızlı nişanlandım ardından hemen evlendik. Ben bebeğim Olmaz diye çok korkuyordum eşim (ben senin bebeğin olurum) dese de ben en hızlı şekilde bebek istiyordum. eşim çok erken önce birbirimzie vakit ayırıp gezelim diyordu ( ne kadar haklıymış) ben ölüp bitiyordum bebek için.. neyse sonunda hamile kaldım 9 ay bana zehir oldu burayı kısa geçeceğim. şimdiki hayatım çok zor bebeğime tek başıma bakıyorum, eşimle düzgün vakit geçiremiyorum başka özel sorunlar da var. kısacası buradan nişanlı kadınlara sesleniyorum evlilik için acele etmeyin gezin dolaşın ve evli kadınlar lütfen bebek diye ağlamayın Rabbimden hayırlı sağlıklı bebekler isteyin Rabbşm zaten zamanını ayarlar.
Nedense bi iclendim cok uzuldum😔 her ne yasiyorsaniz umarim asarsiniz rabbim sizi ne cocugunuzun sagligiyla nede cocugunuzu sizin olumsuz duygularinizla sinamasin insallah🙏🏻🙏🏻

Hepsi geçer merak etme evliliği yasasaydiniz tâbi İyi olurdu ama artık önüne bak.ben 25 yasinda evlendim 30 yaşında doğurdum.isteyerek uzun süre çocuk düşünmedik.ama sen istemissin ve Allah vermiş.duzene oturtursan hepsi hallolur.sana tecrübelerimden öneri verecek olursam kesinlikle odasına alıştır yanında yatak odasında yatırma eşinle hep odanızda yatın,sen emzir uyusun ben salonda yatarım işe gidicem yok,babalarda görevini yapmalı, hep aynı saatte uyut ki alışsın o uyudumu öncelik yemek yap evi hep toplu tut ve haftada 1 temizlikte yap nasılsa 2 kişisiniz.ailece bebek arabasıyla gezintiye çıkın bol bol.yani insan zorlanıyor ama alışıyor bu tempo normal geliyor.artik annesin hayatımız değişti ama çok güzel duygu ayaklarını kokla oğlunun🤗el baskısı yap hatıra defteri yaz , doğan büyüyor derler ya Zaman hızlı geçiyor

Ya iyi güzel ama o hayata da doyulmuyo onu gördüm. 6.5 sene bebeksiz gezdik dolaştık. Emin ol rahata alışınca daha zor geliyo her şey. Şimdi zorluğunu çekersin ama 2 3 seneye kadar eskiye dönersiniz eşinle

Ya iyi güzel ama o hayata da doyulmuyo onu gördüm. 6.5 sene bebeksiz gezdik dolaştık. Emin ol rahata alışınca daha zor geliyo her şey. Şimdi zorluğunu çekersin ama 2 3 seneye kadar eskiye dönersiniz eşinle
gerçek hayatta kimse böyle şeyler demiyor (bunlar daha iyi günlerinciler hep peşimde) evlendim bunlar daha iyi günlerin dediler hamile kaldım b. d. i. g. dediler. doğum yaptım b. d. i. g. dediler. bebek doğdu b. d. i. g. dediler. Yahu ben ne zaman gün yüzü göreceğim neden böyle negatif yorumlar yapılıyor ve gerçektende gün geçtikçe ben daha iyi hissetmeye adapte olmuş durumdayım en azından bebeğimle oyun oynayıp zamanı güzel geçirebilirim kafasındayım. ama bilin bakalım ne diyorlar b. d. i. g.!!!!!!!

gerçek hayatta kimse böyle şeyler demiyor (bunlar daha iyi günlerinciler hep peşimde) evlendim bunlar daha iyi günlerin dediler hamile kaldım b. d. i. g. dediler. doğum yaptım b. d. i. g. dediler. bebek doğdu b. d. i. g. dediler. Yahu ben ne zaman gün yüzü göreceğim neden böyle negatif yorumlar yapılıyor ve gerçektende gün geçtikçe ben daha iyi hissetmeye adapte olmuş durumdayım en azından bebeğimle oyun oynayıp zamanı güzel geçirebilirim kafasındayım. ama bilin bakalım ne diyorlar b. d. i. g.!!!!!!!
Onlar hep var onları takma. Emin ol hep hasetlikten çoğu laf. Altı boş. Herkesin hayatı bir değil. Çocuk, eşler, eşlerin tutumu, ilişki biçimi... ne bileyim o kadar değişken var ki. Sen takılma

Ki maşallah 7 ayına getirmişsin. Ben o günleri görebilicek miyim diyorum 😂🙈

Elbette hayat evlilikle ve çocukla farklilaşıyor ne daha kötü ne daha iyi diye kıyaslamak doğru gelmez bana. Sadece artık daha farklı bir hayat var. Umarım iyikilerin çok olacağı güzel günleriniz olur. Bizde kendi aile dinamiklerimize göre 6 yıl sonra çocuk planladık çok şükür nasip oldu. Hiç bir zaman pişman olmadım iyi ki şimdi olmuş dedim. Bana da çok diyenler oldu bak sonra çocuk olmaz tedaviyle fln uğraşırsınız yaşınız geçmeden düşünün vs vs.... En önemlisi kendi istediğin zamanda Rabbimin nasip etmesi 🙏. Düzen zamanla oturuyor. Beslenmesi uyku saatleri de rayına giriyor zamanla. Akşamları hafta sonları bol bol dışarıda vakit geçirin arada da baba oğul takilsinlar kendinize de zaman ayırın. Mutlu anne mutlu bebek mutlu aile 🥰. Annenin ihtiyaçları göz ardı edilmemeli.

Onlar hep var onları takma. Emin ol hep hasetlikten çoğu laf. Altı boş. Herkesin hayatı bir değil. Çocuk, eşler, eşlerin tutumu, ilişki biçimi... ne bileyim o kadar değişken var ki. Sen takılma

Ki maşallah 7 ayına getirmişsin. Ben o günleri görebilicek miyim diyorum 😂🙈
hani diyorlar ya zaman çabuk geçiyor diye. be. tek başıma bunca zaman ağlaya zırlaya iyi gelmişim. her akşam belli bir saat var o saatte hep ağlardı bende onla beraber ağlaya ağlaya ninni söylerdim. tek güvencem önce Allah sonra eşimdi. Rabbim yavrularımızı analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu etsin inşallah 😇 sizinde daha önümüzde çok güzel günler var emin olun hele Bi kahkaha atsın Bi gülsün içinize sokasınız gelir ♥️♥️♥️

Back