Bebekten sonra evliliğim,ruh halim..

Benim bir arkadas 4 yu yapti yapti da ne oldu esi evde durmaz ayni senin cektiklerini cekti Allah yardim etsin zor

Kolay gelsin baby hayırlı işler. Böyle kendini kemirmeye devam et.

Anneyle çocuğun taa bebeklikte olan ilişkisi yıllar sonrasını bile etkiliyor. Çocuğunuzun ileride nasıl bir mizaca sahip olacağını şuan sizinle olan ilişkisi belirleyecek yani. Sürekli babaya paslamaya çalışmak, babayla yarış haline girip onu alt etmeye çabalamak bir fayda getirmez çünkü o bebek şuan size muhtaç durumda,babanın yapabilecekleri sınırlı. Ayrıca nazlılıktan değil de şansa bala bu zamana kadar alttan alınmışsınız,insanların sabrı taşıp da eski hallerinden eser kalmazsa sizde de naz niyaz kalmaz.

Nazlı değil tembel bir insansınız. Daha çocuk büyüdükçe yaşayacakların... Allah sabır versin çevrenizdekilere

Eşinizle yarış halinde olmayı bıraksanız??
Hayır meme sizde adam daha ne yapsın?
Anne oldunuz, kolay mı?
Yeni annelik. Lohusalık dönemi.
Sizi anlıyorum ama stop! Durun biraz. Sakinleşin rahatlayın.
Eşiniz var anneniz var, şanslı lohusalardansınız. Tadını çıkarın.
Kim ne kadar yardım ederse etsin bebeğin sizin kokunuza, memenize veya mamanıza ihtiyacı var. Bu durumda baba ile yarışmayı bırakın siz daha iç içe olmak durumundasınız bebekle.
Size dinlenecek zaman da veriyorlarmış anneniz ve eşiniz.
Siz de eşinize verin o zamanı.
Bırakın o da kendini rahatlatacak şeyler yapsın ki size karşı daha verimli olsun, daha dinamik, daha anlayışlı.
Birçok kadın anlar sizi. Hepimizin yaşadığı şeyler.
Benim de eşim ve annem pervane gibiydi.Uykusuzluğumun,soğumuş çaylarımın faturasını eşime kestiğim oluyordu, naz mıdır nedir.
Ama siz kadar abartmadım.
Bence siz de abartmayın.
Dedim ya, tadını çıkarın.
Çok zor olan bu süreç, bitecek...
Bunu bilerek geçirin günlerinizi.
İşe de çok erken başlıyorsunuz malesef, keşke başlamasaydınız ama.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi ve lütfen kadir kıymet bilin

Konu sahibi neredeyse doganin kanunlarina isyan edecek. Bebek babanin degil annenin karnina yerlestigine gore babanin gogsunden degil annenin gogsunden sut emdigine gore dogar dogmaz annenin kucagina verildigine gore tabiki agirlik annede olacak. Hayir baba hic bir caba gostermese annenin babaya karsi olan agresifligini anlayacagim ama adam elinden geleni fazlasiyla yapiyormus zaten. Bir yandan esimle aramizdaki guzel iliskinin bozulmasini istemiyorum diyor yanlisliklarimin farkindayim diyor ote yandan esimin daha fazla rahata alismamasi icin ne yapabilirim diyor. Bu nasil bir celiski cozemedim. Eş kisisine bol sabirlar diyorum zira cok ihtiyaci olacak.

Özendim valla prenses gibiymişsiniz. Ben dolapta ne bulsam onu yerdim Tektim hep. Bence siz henüz bebekli hayattı kabullenemediniz. Biraz rahatlayın rahatlamaya Çalışın en azından sizde yürüyüş günleri yapın vs.. Bu süreç gerçekten sancılı ama yanınızda olan insanlar var. Zamanla her şey oturacak

Ben "Eşiniz lütfediyor, bunu bulamayanlar var" demeyeceğim çünkü eşiniz yapması gerekenleri yapıyor aslında. Keşke her erkek yapsa. Siz de yapmanız gerekeni yapın, adamı boş yere kırıp bunaltmayın.
Birçok kişi lohusalıktan demiş ama siz normalde de bunun bir tık altısınız zaten. O yüzden pek şaşırmadım bu tavırlarınıza.
Kendiniz de farkındasınız neyin ne olduğunun ama karşınızda bir "ya sen ne diyorsun" diyen olmayınca kendinizi frenleme ihtiyacı hissetmiyorsunuz belli ki. Ama herkesin sabrının bir sınırı var.

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi tabi sağlıkla büyüsün.yeni doğum yapmışsınız oyüzden kelimelere seçerek yazıcam yanlış anlayıp kırılabilirsibiz ama bence çok yüklenmiyomusunuz eşinize ne güzel herşeyde yardım ediyomuş.çok şükür benim eşinde öyle bazen bende böyle oluyorum ama hemn ay ben napıyorum ya diyip toparlıyorum kendimi hatta ben eşime diyorum ki uyarıyorum yani bak regl olmama çok az kaldı sen ne yapsan bana batar nefes alman bile oyüzden ben nedersem diyim saçmalasamda he de geç bakma sen bana diyom

Çok nazlısınız sanki. Benimde 3aylık bebeğim var sezaryen doğum yaptım virüs var diye kimseyi istemedik eşimle. İlk günden beri ben baktım eşimle. Çok da iyi oldu. Onu da kısıtlamadım hiç bişeyden sinir de olmadım yani bilemedim sizi

Ciddiye alsanız ne olur almasanız ne olur

Doğrudur

Ben de bugün dedim fiziksel ve psikolojik olarak değişime uğradım seni kırıyorum özür dilerim dedim.Ben sana kırılmam sen bunaldın evde yarın mangal yakayım sana dedi bakalım hava değişikliği iyi gelir belki.İşe başlayınca da daha iyi olabilirim

Haha hastayım demedim psikolojik olarak iyi hissetmiyorum dedim.Siz nasıl hissettiğinizi uzman eşliğinde mi anlıyorsunuz
Tabi ki hayır ama psikolojim iyi değil demiyorum
Bugünlerde keyifsizim diyerek sıradanlaştırıyorum.
Ayrıca aramızdaki tatlı atışmayıda bitirmek adına
Benimle yada olumsuz yorum yapanlarla değilde kavganızı kendi içinizde bitirmenizi tavsiye ediyorum.
Bunu bir hemcinsime söylerken üzülüyorum ama ciddi manada evliliğinize zarar veriyorsunuz yapmayın
İyi geceler

18 senedir birlikteyiz adam hala anlamaz reglimin geleceğini.
Sen de her ay sölüyor musun:)

Ben olumsuz yorum yapanlara kızmıyorum ki laf sokanlara kızıyorum.Benimki keyifsizlikten fazlası keyifsizlik insanın içini bu kadar bunaltmıyor anlık kaçıyor sonra geri geliyor.
Evliliğime zarar veriyorum evet yapmamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…