Çocuk Hastalıkları bebekte göz kayması :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ikizlerim gebeliğin 7nci haftasında doğdular ve şu anda 9 aylıklar, fakat birinde uyumaya yakın vakitlerde video'daki gibi kayma var göz doktoruna gittik şaşılık testleri yapıldı bir sonuç alamadık, yorumlarınızı bekliyorum;

Merhaba konu açılalı yıllar olmuş ama benim hikayeme çok benzer bir durum yaşamışsınız. Ben de 23 aylık oğlumda kayma farkettim sol gözünde. Dr a götürdük o da onayladı şaşılık bölümüne yönlendirdi. Şimdi randevu gününü bekliyorum ama çok endişeliyim. Sizin oğlunuz nasıl bir süreç geçirdi. Son durumu nedir? İnşallah geçiciymiştir ve geçmiştir.

Biz üç farklı doktora götürdük hepside geçici olduğunu söyledi küçük çocuklarda göz kasları tam gelişmediği için arada bir göz kayması normalmiş yani sürekli bir kayma değildi zaten anlık bir kaymaydı şimdi 7 yaşında ve çok şükür düzeldi çok sürmedi düzelmesi 4-5 yaş civarı düzelmeye başladı

Benim kızımda daben yakaladım ben de doktora gittim birşey yok dediler gerçekten de yokmuş sekiz yaşında şimdi şükür yok birşeyi mız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…