Çocuk Hastalıkları bebekte göz kayması :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok sağolun gayet iyi anlattınız :)

Göz muayenesi yapiliyor yasinda,onu yaptirdiniz mi?sonradan mi cikti bu kayma
bizim çocuk doktorumuz göz muayenesi istemedi bizde yaptırmadık aşı ve rutin kontroller için bi çizelge oluşturulmuştu ama bunda göz muayenesi yoktu o yüzden biz de bilmiyorduk muayene olması gerektiğini yeni öğrendik bizde

İnsanın acemiliğine geliyo hele ilk çocuksa, ben biraz pimpirikliyim kendim sordum didikledim de öğrendim kontrol var diye, halbuki söyle dimi doktorsun sen, birçok arkadaş rotaaşısını kaçırmış mesela, doktor söylemeyince ne bilsin

merhaba son durum nedir acaba?
benim de 22 aylık oğlumun bir gözünde ara sıra kayma fark ediyorum ,geçen gün doktora götürdüm damla damlattı cihazla göz derecesini ölçmesi gerektiğini söyledi ancak oğlum çok ağladığı için ölçüm yapamadı
muhtemelen yüksek hipermetropi var ve gözlük kullanması gerekiyor dedi ancak göz derecesini ölçemediği için tam teşhis koyamadı ve muayene çok zor oldu pazartesi başka bir doktordan randevu aldım oraya götüreceğim umarım sorunsuz bir muayene olur ,size de çok geçmiş olsun

Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın oğlumu doktora götürdük benim oğlumda doktordan çok korkar ortalığı birbirine katardı çok şükür nasıl olduysa hiç ağlamadı ve muayenesi çok rahat yapıldı ve doktor evet çok az bir kayma var ama görmede bir sorun yok ve sadece sağ tarafa doğru baktığında oluşan bir kayma çok önemli görünmüyor dedi 6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı ben cevabı yazana kadar siz götürmüşsünüzdür doktora bende şimdi sizin oğlunuzu merak ettim nasıl oldu teşhis konulabildimi

Göz tembelligi vardir mehtemelen. Bende de vardi kucukken. Doktorun verdigi egzersizleri ihmal ettigim icin su an tek gozun hafif siddette tembel. Gozluk de ise yaramiyor. Doktorun soylediklerini harfiyen yapin. Gunde birkac saat tek gozu bandajlayip saga sola bak tarzi egzersizlerdi. Siz de sakin ihmal etmeyin. Doktor bir sekilde muayene eder. Siz o kismi kafaniza takmayin.

geçmiş olsun . kızım 11 aylık iken sol gözünde ara ara dışa doğru kayma farkettim, ben söyleyince eşimde farketti. göz muayenesi yaptırdık. 2 doktor birlikte bakıp birşeyi yok dediler. gözünün kayması devam edince 1 hafta 10 gün sonra başka bir göz doktoruna götürdük. o da benzer şeyler söyledi rahat olmamızı söyledi. ara ara gözündeki kaymayı yakalıyorum ve aşırı rahatsız oluyorum. 18 ayının dolmasını bekliyorum bi daha muayene ettireceğim. çaresizce doktorların söylediklerine boyun eğiyoruz.

dediğiniz gibi mecburuz doktorların dediğine inanmaya bide yaşı küçük olduğu için kaslar tam gelişmiyor sanırım zamanla kontrolleri yapıldıkça anlaşılacaktır moralinizi bozmayın Allah dermansız hastalık vermesin

Çocuğunuzun kafatası şeklinde herhangi bir bozukluk var mı? Bazı kafatası şekil bozukluğu rahatsızlıklarında da kayma görülebiliyor. Eğer böyle bir duruma kayma eşlik ediyorsa mutlaka iyi bir beyin cerrahina götürün.

Ben 2yada 4, unuttum , o yaşlara kadar şaşıymışım. Gözümün biri sağa, biri ortaya bakan fotom var Zamanla düzelmiş. Doktorlar geçecek diyorsa geçer. Üzmeyin kendinizi.

Sevgili dipsiz kuyu oglunuzu doktora goturebildinozmi sonuc ne oldu

Son durum nedir acaba ayni durum bizdede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…