• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekte gaz

Iste ben bu ek gida ve mamanin tamamen imkanla alakali oldugunu düşünüyorum. Imkaninolmayan insanlar eskiden ne yapıyordu? Kutu sut mu vardi? Insanlar gidip ineklerinin sütünü bazen sulandirarak vs cocuklarina verip beslediler.
Mama verin demiyorum ki. Ek gıda mama demek mi? Bir sürü yemek yer o çocuk 16 aylık olana kadar. Siz yemek yiyorsunuz sonuçta onların hepsinden yiyebilir koca çocuk.

Az önce @Ahtapot Anne nın yorumu üzerine olunca bir an sizde ek gıdaya geçmeden emzirdiniz sandım onun için sordum. Sağlıkla büyüsün inşallah 🙂
Çok teşekkür ederim ♥️ 4 yaşına geldi. Karnı acıkınca artık yemek diye kulağımızı kemiriyor ahahahh

Bebekler 6. Aydan sonra anne sütüyle doymaz . Fiziksel hareketleri artar dolayısıyla açlık da artar , anneyiz Hollanda ineği değil
Evet, ben zaten 16 aylik bebege hala ek gidaya baslanmamasini bir cesit istismar olarak goruyorum. Cok sey soylemek isterdim ama kisisel tercihmis-mis-mis.

Mama verin demiyorum ki. Ek gıda mama demek mi? Bir sürü yemek yer o çocuk 16 aylık olana kadar. Siz yemek yiyorsunuz sonuçta onların hepsinden yiyebilir koca çocuk.
Hiç istemiyor mu acaba ister yani çünkü elini uzatır hatta ağzını açar kuş gibi garibim

Doktorlar zaten hıcbıse bılmıyor canım . Annesi herseyın iyisini biliyor 😂
Ay bi keresinde kadının biri (ismi lazım değil baş harfi eltim) yeni doğan bakımı hakkında konuşurken "üff amaan doktorlar ne biliyor sanki" demişti. 😱😅😅😅😅

Abi benim eşim nasıl büyümüş bilmiyorum annemin sütü yokmuş 🤦🏻‍♀️doğduğu anda şekerli su pirinç unu muhallebi sonra diyolar ki sezer çok dueaksizdi ben de dedim ki ölmediğine bin şükür zamane farkı diyorlar

Hiç istemiyor mu acaba ister yani çünkü elini uzatır hatta ağzını açar kuş gibi garibim
Ya valla bence de. Tecrübem yok ama üzüldüm ben ya. Bi de burda genel geçer bi doğru gibi ek gıdanın acelesi yokmuş diyebilecek rahatlık... 🤦🏻‍♀️

Canım pirinç unu cok vitaminsiz bişey hic denememenı tavsiye ederim . Her yemegıne zeytinyagu koy . Birde hangi mamayı kullanıyorsun
Yok canım ben pirinç unu hiç kullanmadım. Nasıl yaptığını merak ettim. Bazıları içine bebe bisküvisi, inek sütü vs.. ekliyorlar acaba öyle bir şey mi yapılıyorda bebekte gaz sancısı oluyor diye düşündüm .

Abi benim eşim nasıl büyümüş bilmiyorum annemin sütü yokmuş 🤦🏻‍♀️doğduğu anda şekerli su pirinç unu muhallebi sonra diyolar ki sezer çok dueaksizdi ben de dedim ki ölmediğine bin şükür zamane farkı diyorlar
Bebege ne verirsen ver bisekılde büyüyor ama 50 yasına gelince hastalıklar cıkuyır . Bagısıklık cok önemlı

Ay bi keresinde kadının biri (ismi lazım değil baş harfi eltim) yeni doğan bakımı hakkında konuşurken "üff amaan doktorlar ne biliyor sanki" demişti. 😱😅😅😅😅
Kayınvalidem Allahalla diyorum bu çocuğun kakası normal değil anne köpük köpük yok ya normal bişey olmaz anne normal değil yok ya abartiyon olur o çocuk daha çocuğumda amip çıktı geçti tedaviyle sonra alerji ben de dedim ki ben kör cahil değilim annem bir şeyde diretiyor isem vardır bir bildigim

Ya valla bence de. Tecrübem yok ama üzüldüm ben ya. Bi de burda genel geçer bi doğru gibi ek gıdanın acelesi yokmuş diyebilecek rahatlık... 🤦🏻‍♀️
Devam sütü verme tamam ama yemek yer o çocuk ya çorba içer meyve yer dişi de çıkmazdı o zaman.

Yok canım ben pirinç unu hiç kullanmadım. Nasıl yaptığını merak ettim. Bazıları içine bebe bisküvisi, inek sütü vs.. ekliyorlar acaba öyle bir şey mi yapılıyorda bebekte gaz sancısı oluyor diye düşündüm .
İnek sütünü kullanma demişti doktor onun için devam sütü ile yaptım direk

Back