- 19 Aralık 2014
- 5.869
- En iyi cevaplar
- 1
- 47.773
- 748
- Konu Sahibi Kedigiller20
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Hanımlar sizlere doyum olmaz. Benim gözler gidiyor, iyi geceler herkese
![Uykucu :uykucu: :uykucu:](/images/smiley/uykucu.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım.. Belki ikisi biraraya gelince bebeğe ağır geliyordur.Devam sütü ile pirinç ununu karıştırıyorum
Evet ilk yogurt denedıgım zamanlar ogluma da cok gaz yapmıstı bi süre vermedim . Muz mesela hep verırım kabızlık yapmaz . Her gıdasına zeytınyagu koyarımAnladım.. Belki ikisi biraraya gelince bebeğe ağır geliyordur.
Pirinç ununu pek tavsiye etmiyorlar..
Pirinç unu sonuçta çok yoğun. Bebeğin kan şekerini yüksetmeye gerek yok.
Çorbalarına bir tatlı kaşığı pirinç ekleyerek zamanla arttırabilirsiniz.
Gaz için ek gıda beslenmesini geç saatlerde vermemeye çalışın meyve, yoğurt vb.. o da gaz yapabilir
İyi geceler. Tatlı Rüyallar
Teşekkür ederim tüm annelerin ortak fikri sanırım pirinç ununu kesmek dah mantıklı ama çorbalarına pirinç atıyorum aslında bir kaşık bide artı pirinç unu ona ağır geliyor sanırımAnladım.. Belki ikisi biraraya gelince bebeğe ağır geliyordur.
Pirinç ununu pek tavsiye etmiyorlar..
Pirinç unu sonuçta çok yoğun. Bebeğin kan şekerini yüksetmeye gerek yok.
Çorbalarına bir tatlı kaşığı pirinç ekleyerek zamanla arttırabilirsiniz.
Gaz için ek gıda beslenmesini geç saatlerde vermemeye çalışın meyve, yoğurt vb.. o da gaz yapabilir
Mesela demirilk 6 ay anne sütündeki demir yeterli gelirken daha sonraları yetersiz gelmeye başlıyor ve anemik oluyor çocuklar
![]()
Bebekten bebeğe değişiyor. Muz benim bebeğime pek yaramıyor o yüzden arada veririm. Zeytin yağını bende kullanıyorum iyi geliyor.Evet ilk yogurt denedıgım zamanlar ogluma da cok gaz yapmıstı bi süre vermedim . Muz mesela hep verırım kabızlık yapmaz . Her gıdasına zeytınyagu koyarım
Pirinç varken zaten ona gerek yokkiTeşekkür ederim tüm annelerin ortak fikri sanırım pirinç ununu kesmek dah mantıklı ama çorbalarına pirinç atıyorum aslında bir kaşık bide artı pirinç unu ona ağır geliyor sanırım
Çorbalarına zeytinyağı koyuyorım ama henüz yoğurda geçmedim benEvet ilk yogurt denedıgım zamanlar ogluma da cok gaz yapmıstı bi süre vermedim . Muz mesela hep verırım kabızlık yapmaz . Her gıdasına zeytınyagu koyarım
Doktor ek gıdaya rahat alışır demişti öyle vermeye başladım veriyorum hala ama sanırım artık kesmeliyimPirinç varken zaten ona gerek yokki
Ben polemik yaratmak icin yazmadim. Tercihim bu yönde. Diger yorumlara cevaben istismar olan bir durum yok, merak etmeyin.Tek sıkıntı kendi tecrübesini genellemesi![]()
Ayrica anne sütü d ve k vitamini ihtiyacini karsilamiyor. 6 aya kadar sadece anne sütu verildigi için dogdugu anda k vitamini yapiliyor . 6 aydan sonra ek gidalardan k vitaminini aliyor ve dengeleniyor.
Abi benim eşim nasıl büyümüş bilmiyorum annemin sütü yokmuşdoğduğu anda şekerli su pirinç unu muhallebi sonra diyolar ki sezer çok dueaksizdi ben de dedim ki ölmediğine bin şükür zamane farkı diyorlar
Bırakın bencede çok gereksiz bir besin takviyesi.Doktor ek gıdaya rahat alışır demişti öyle vermeye başladım veriyorum hala ama sanırım artık kesmeliyim
Tercihinize saygı duyuyorum sonuçta üç çocuk büyütmüş birisiniz. Dediğim gibi kendi tecrübemizi genelleyince sıkıntı oluyor. Sağlıcakla büyüsün çocuklarımızBen polemik yaratmak icin yazmadim. Tercihim bu yönde. Diger yorumlara cevaben istismar olan bir durum yok, merak etmeyin.
Ilaveten doktor tavsiyesiyle bu sekilde ilerliyorum. Süt varken neden emzirmeyeyim? Calisan bir anneyim. Ek gida cok da guzel isime gelir. Ama tercih etmiyorum
Genelledigimin farkinda degilim. Sanirim ek gidanin acelesi yok derken genelleme oldu. Aslinda o amacla yazmadim. Deniyor ya yemiyor, onu yemedi bunu yemedi vs o zaman o konuda israrci olmaya gerek yok aceleye gerek yok anlaminda yazmak istedim.hepsi bu.hepimizin amaci sağlıklı nesiller yetistirebilmek her anlamda..Tercihinize saygı duyuyorum sonuçta üç çocuk büyütmüş birisiniz. Dediğim gibi kendi tecrübemizi genelleyince sıkıntı oluyor. Sağlıcakla büyüsün çocuklarımız
Evet yok tamamiyle aykırılık sizinkisi..Ameliyattan çıkmış yetişkin insanı sıvı ile beslemek gibiTercih meselesi, katilmiyorum.bana gec baslayan birini getirinn kiyaslayalim. Yok ki. 4 aylikken baslayan da var. Neymis cignemeyi ogreniyormus...
Sanırım orada yanlış anlaşıldınız. Çünkü hiç bir anne bebeğini sağlıksız büyütmek istemez gözü gibi bakar yavrusuna. Aynen hepimiz aynı amac peşindeyizGenelledigimin farkinda degilim. Sanirim ek gidanin acelesi yok derken genelleme oldu. Aslinda o amacla yazmadim. Deniyor ya yemiyor, onu yemedi bunu yemedi vs o zaman o konuda israrci olmaya gerek yok aceleye gerek yok anlaminda yazmak istedim.hepsi bu.hepimizin amaci sağlıklı nesiller yetistirebilmek her anlamda..
Ufaktan ek gıdaya baslarsanız oglunuzunda motor becerisi acısındanda saglık acısından da faydalı olur.Genelledigimin farkinda degilim. Sanirim ek gidanin acelesi yok derken genelleme oldu. Aslinda o amacla yazmadim. Deniyor ya yemiyor, onu yemedi bunu yemedi vs o zaman o konuda israrci olmaya gerek yok aceleye gerek yok anlaminda yazmak istedim.hepsi bu.hepimizin amaci sağlıklı nesiller yetistirebilmek her anlamda..