- 31 Temmuz 2018
- 4
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi Narcissany
-
bebeksiz gidebilirsiniz güvenebileceğiniz bir yer bulursanız. çok da güzel olur çünkü bebek olunca (ablamdan biliyorum) eşler kendilerine zaman ayıramıyorlar tatilde, hatta daha çok yoruluyorlarmerhabalar :)
5.5 aylık bir bebeğim var. Yaklaşık 15-20 gün önce bebeğimizle birlikte tatile gittik. Açıkçası ona bakmaktan pek tatil yapamadık. Bu sebeple Bebeğimiz 7 aylıkken de eşimle ikimiz yalnız gidelim diyoruz. Aranızda giden var mı neler yaşadınız anlatır mısınız :)
Merhaba ben gitmiştim . Gayet sorunsuz da tatil yapmıştık .Yanında hem bakıcısı hem anneannesi vardı . 4 gün de dönmüştük ve gerçekten iyi gelmişti. 7 ay iyi bir zamanlama .Ben yeteri kadar süt bırakmıştım .Biraz mama takviyesi ve ek gıda başlangıcı ile iyi bir süreç olmuştu . Bir çok kişi nasıl bırakacaksınız yazmış . Anne ve baba olduktan sonra da eşlerin bir şekilde birbirlerine vakit ayırması gerekiyor . 3 günden 4 günden ya da bir haftadan bir şey olmaz . Evlilik için , hamilelik sonu , lohusalık bitimi vs vs için gayet doğru bir karar
bebeksiz gidebilirsiniz güvenebileceğiniz bir yer bulursanız. çok da güzel olur çünkü bebek olunca (ablamdan biliyorum) eşler kendilerine zaman ayıramıyorlar tatilde, hatta daha çok yoruluyorlar
Hayır hic bir sorun olmadı. Memeyi direk olarak aldı ve emme sıkıntısı yaşamadım. Size karşı soğumaz zaten o kadar kisa zamanda. Anne duygusallığı bu. Biraz kendinizi dinlemek iyi gelir. Hic merak etmeyinCevabınız içim çok teşekkür ederim. Yanlış anlamadıysam siz de 7 Aylıkken gitmişsiniz, döndüğünüzde herhangi bir problem oldu mu, memeyi bırakma ya da size karşı soğuk olma gibi?
Cevabınız içim çok teşekkür ederim. Yanlış anlamadıysam siz de 7 Aylıkken gitmişsiniz, döndüğünüzde herhangi bir problem oldu mu, memeyi bırakma ya da size karşı soğuk olma gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?