Bebeklik arkadaşımın yaptigi

Umudayolculuk12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
659
252
30
Merhaba benim bebeklik arkadaşımla birbirimize.yakin oturuyoruz. Kendisiyle sali günü buluşacaktik ama kendisi kaynanasiyla baby shower yapmış ve hamileymiş. Bebeğin cinsiyeti dahi belli beni iptal etti ve ben mal gibi kaldım wpden gördüm bunuda. Ne yazsam bilemiyorum siz olsanız napardiniz.

Merhaba benim bebeklik arkadaşımla birbirimize.yakin oturuyoruz. Kendisiyle sali günü buluşacaktik ama kendisi kaynanasiyla baby shower yapmış ve hamileymiş. Bebeğin cinsiyeti dahi belli beni iptal etti ve ben mal gibi kaldım wpden gördüm bunuda. Ne yazsam bilemiyorum siz olsanız napardiniz.
Benim de var bir bebeklik arkadaşım. Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor, kafalar çok değişiyor. Umrunuza takmayın. Sizi çağırmıyorsa da mesafe koyarsınız.

Benim de var bir bebeklik arkadaşım. Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor, kafalar çok değişiyor. Umrunuza takmayın. Sizi çağırmıyorsa da mesafe koyarsınız.
Sorun beni cagirmamasi bile değil. Hamile olduğunu cinsiyet öğrenene kadar gizlemesi bulusacagimiz günü iptal edip baby shower yapması birde yüz yüze diyecektim diye açıklama yapması. Çok kırıldım.

Sorun beni cagirmamasi bile değil. Hamile olduğunu cinsiyet öğrenene kadar gizlemesi bulusacagimiz günü iptal edip baby shower yapması birde yüz yüze diyecektim diye açıklama yapması. Çok kırıldım.
Hamilelik hemen paylaşılmıyor. Ben de hamileyim tüm riskli süreçlerin geçmesini bekledim/bekliyorum. Niyetim gizlemek değil aslında sadece doğru zamanı beklemek. Arkadaşınız bunu size güzel bir şekilde açıklamalıydı. Biraz özensiz olmuş. Demek ki pek kıymet vermiyor. Siz de ona göre davranırsınız artık.

Hiç bir şey. O süreç belki aile arasındaydı ya da ailelerin hazırladığı bir sürprizdi. Başka sorun yoksa bebeklikten bu yana görüştüğüm kişiyle rahatlikca konusurdum .

Merhaba, demek ki sizin ona verdiğiniz değeri vermiyormuş size. Ben olsam bu saatten sonra umrumda olmazdı.

Belki çok çok sevinmistir.İlk bebek degilmi belkide bı anda şoka girmiştir.Hamile olduğu sürpriz olduysa.Belki kayinvalidesini kiramamistir.Ne bileyim sitem etmezdim arayıp hayırlı olsun der konuşurdum.Belki o kadar mutlu ve şoktaki dünyadan haberi yok.Konusmaya göre şekil alırdım bir kez arardım ben.Bize göre ne var normal gebelik ona göre bu bir mucize hayatının en önemli anı günü

yani bilemedim. belki de daha önce kimyasal, düşük falan yaşadı korktu paylasmaya. ya da nazar deger diye 3 ay soylemedi.
bilemiyorum bence büyütecek bir sey yok. öz ablam bana ve aileme üçüncü ayda soyledi bebek haberini. ki daha bir ay önce annem bebek imasi yaparken iki aylik oldugu halde düşünmüyoruz demisti 😂😂 ki öz ablam yani
ne zaman soyledi mutlu olduk, haftaya da cinsiyetini ogrendik. hic de gönül koymadik.
bazen "bana ne ya kendi kararı" demeyi bilmek gerekiyor. ben de hamile kalsam ilk aylar herkesle paylasmak istemezdim. ki yakin gelecekte evlenmeyi planliyorum pekcok yakinimin hayatimdaki kişiden haberi bile yok. varsa instaya bazen foto atarim, onda da yakin olduğum yedigimin ictigimin ayri gitmedigi kuzenlerimi engelledim 😂😂davetiye gelince görür, öğrenirler.
bence buyutecek seyler degil.
sizi o gun iptal etmesi sorun ama genelde insanlar baby showeri kendi organize etmez, yakinlari ayarlar. belki oyle bir sey oldu ona da supriz oldu. belki bulussaniz size gercekten de söyleyecekti.
bence hic ustune dusme
bak daha bu ay cok yakin bir arkadasimla havadan sudan konuşurken ultrason fotosu atti
1000059050.jpg

hem de 3 aylikmis. bu uc aylik surede defalarca konustuk ama demek ki paylasmak istememiş. kizmak etmek , gönül koymak aklimdan bile geçmedi.
yani bana normal geliyor. kaynanasiyla vs baby shower paylassa oyle ogrensem de normal gelirdi.
hayatimdaki kisi haric kimsenin hayatinda "her seyi ilk andan paylaşması gerekecek kadar önemli" biri olduğumu düşünmüyorum. bu beni sevmiyor ya da deger vermiyor demek degil. herkesin kendi hayati kosusturmasi var.
bence siz de bakis açinızı degistirmeye calisin

Bence de alınmaya gerek yok. Güzelce konuşup o zamanki tepkisine göre hareket etmek daha mantıklı. Oğlum 16- 20 hafta arasındaydı biz ailelerimize söylediğimizde 🙈 benzer şekilde arkadaşlarımızda öyle öğrendi. Sadece benim iş arkadaşlarım biliyordu, o da riskli gebelik olduğu için izin vs aldığımda söylemiştim. Onun dışında herkes 20 haftalıkken falan öğrendi. Öncesinde düşüğüm vardı, onda herkese söylemiştik. Sonrasında toparlaması zor oldu. Arayıp saçma sapan konuşanlar oldu; yok bir daha olur, yok buna da üzülünür mü vs vs. Öyle olunca söylemedik.

Tamam

paylaşmamasını anlıyorum, ne kadar yakın olursanız olun, herkesin bir özeli ve kendine göre sebepleri olabilir.
baby shower konusu ise, ailesiyle yapmış diyorsunuz.
anlık gelişmiş olabilir, sürpriz olmuş olabilir.
ailesine öncelik tanıması çok doğal.
bilseydi zaten o gün baby shower olacağını, sizinle buluşma planlamazdı.
aksine sizin anlayışla karşılamanız ve mutluluğunu paylaşmanız gerekir.

haricinde yargılamanız doğru değil

olay çok net. Uzaklaş

Bir şey yazma tekrar buluşma planı yaparsanız sen de aynısını yap,ödeşirsiniz

ben 20. Haftamda bebeğimi kaybettim hastanede yatarken doktorlar hep 24. Haftayı görürse yaşama şansı var felan diyordu o yüzden 24. Hafta benim için bir mihenk taşı oldu. Tekrar hamile kalırsam en yakınıma bile 24. Haftaya kadar söylemeyi düşünmüyorum o yüzden size söylememisine alınmanıza gerek yok insan paylaşmak istemeyebilir fakat baby shower yapıp sizi ekmesi çok tuhaf bir hareket olmuş 🤭

Arkadaş bu insanlara ne oluyor böyle…

Benimde farklı versiyonları geldi başıma.

İletişimi kes karşılarında salak yok çünkü…

Sitem etme ama onun yaptığı gibi haber vermeden sessiz bi sekilde. Soru sorarsa yooo hiçbir sey yok dersin.
Ne ayıp şu yapilan….

X