Bebekli odada ilişkiye girilir mi?

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
Arkadaşlar bebeği ile aynı odada olan anneler gece odadan çıkarıyor musunuz bebeği ses falan gider bilinç altına yerleşir diye korkuyor çıkarıyorum ben ama gerekli mi sizce?

8 aylı bebeğim 1 yaşından önce ayırmayı düşünmüyorum geceleri emiyor çünkü

Zaman gectikce ayirmak daha güç oluyor sonuçta emzirmek icinde yataginizdan kalkiyorsunuz yan odaya gecin bence ayirma isini bi daha dusunun ama cinsellik konusunda sikinti olmaz benim ikizlerim var birini ayirdik digeri bizim yanimizda bizimkide 6 aylik

Sıkıntı olabilir. Bebeklerin de aklı var. Benim çocuğum daha yaşına girmemişken babası beni öptüğünde bile utanıyordu , tuhaf tuhaf şekillere giriyordu.
Ben de bilinç altına yerleşir diye korkuyorum kendimiz ses çıkarmasak bile sonuçta vücuttan gelen sesler var tramva olur mu acaba

Ben de bilinç altına yerleşir diye korkuyorum kendimiz ses çıkarmasak bile sonuçta vücuttan gelen sesler var tramva olur mu acaba
Çocuğu uyutun, odasının kapısını açık bırakın. Kendi odanızın kapısını aralık bırakın. Biz öyle yapıyoruz. Uyanır falan, sesini duyalım diye.

Bebek telsizi ile çözüm bulduk biz de
Bizim çocuklar ağlamıyor uyanırken 😀 Sessizce kalkıp iş çeviriyorlar. Ben kamera almayı düşündüm, ama kayınbaba ile yaşıyoruz, gereksiz şu an. Sana anlattığım yöntemi evde kayınbaba yokken yapmak zorunda kalıyoruz.

Arkadaşlar bebeği ile aynı odada olan anneler gece odadan çıkarıyor musunuz bebeği ses falan gider bilinç altına yerleşir diye korkuyor çıkarıyorum ben ama gerekli mi sizce?
Tabii ki çıkarın. Neden aynı odada kalsın ki bebek. Hatta ilk kez duyuyorum aynı odada bebek varken iş görenleri. Amaç nedir acaba?

bebeğinizle ilk 1 yıl sonunda yan odalarda olmasın çok daha mantıklı. Kapılar açık şekilde, bir kulağınız orda olur hem.
Bebek telsizi de baya yardımcı olur.

X