- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
-
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
Canim çık artık dışarıya bak kanguruda almışsın cok rahat edersin önce evin etrafında kücük bi tur at sonraki gün biraz daha büyüt derken bi gün markete uğra falan alışır kız ben 3 aylıktan beri yürüyüş yaparım arabayla yürürken ıh demez ama durunca baslar kucak diye :)
Kızlar kızım uyanınca cesaret ettim ve hazırlandık, kanguruyla İLK KEZ dışarı çıktık, bugünkü süremiz 30 dk, acayip motive ve deşarj oldum, evde sıkılmışım belli, çok hoşuma gitti hatta bebek arabasından daha pratik ve eğlenceli, kızım etrafı izledi bol bol, ohh dünya varmış, bundan sonra 15 dk-1 saat artık kızımın ruh haline göre çıkıcam:)
bırakmıyor oğlum ancak tıkınırım :)Ne cabukk
Bebeğin kaç aylık?
Tavada pizza tarifi Nasıl bende yapayımhayirli ramazanlar... Tavada pizza gozleme borek sarma olabilirn tuzlu kek . Haslama patates bol yesillik. koz patlican biber. kavurmali yumurta. MenemEn. Bir suru sey :) Ben Birde bayat 3-4 dilim ekmegi dograr ustune Zeytin peynir maydanoz varsa sucuk ilave ederim iki yimurta kirip istrdigim bahsratlari atarim karistirip az yagli tavaya dokerim kapagini kapatip arkali onlu pisiirirm. Cok guzel olur. Tavada pizzayI siddetle tavsiye ederim iki kisi safece o pizzayla rahat Doyar cok cabuk da oluyir. Instagramdab almistim tarifi
Hıı düzelir inşallah 5-6 ayındaÜç buçuk aylik canim
Anladım ben de öyle bir deneyim bakalım sağol canımalaimisemaa canım benim kanguru kraft domino
Kanguruyu önü altta kalacak şekilde düz bir yere seriyorum, mesela karyolamın üstüne
Sonra bebeğimi kangurunun üzerine yüzüstü yatırıyorum, popo kısmına gelecek kısımları altını tersten bağlar gibi çıtçıtlıyorum
Sonra bebeğimi tutarak kanguruyu boynumdan geçiriyorum
En son omzundan sallanan açık askıyı belimdeki kısma çıtçıtlıyorum
Oldu bitti
Umarım karışık anlatmamışımdır
Kac gunlukSelam kızlar
Bebeğim bugün çok huzursuz acaba büyüme atağı mı geçiriyor?
Sabah 9buçuktan beri uyumadı, kanguruda eşime iftarlık hazırladım, bugün çok yoruldum, pertim çıktı, eşim geldi şimdi o bakıyor ben sofra telaşında olucam birazdan
118Kac gunluk
Atak zamaniKac gunluk