Bebekli Evde İşler Nasıl Yürüyor?

Kızlar Bebeği kanguruya nasıl yerleştirip arkadan takıyorsunuz. Ben evdr bir kaç kere denedim dışarda bebiş durmazsa nasıl çıkaracağım korkusuyla dışarı çıkamadım.

Tavada pizza tarifi Nasıl bende yapayım

Hanımlar size pratik bir o kadar da lezzetli ve sanki çok zahmetliymiş gibi duram bir tavuk yemeği tarifi vereyim.

Yalnız tavuk pirzola butu olacak ya da kanat da olabilir.

Tavuk butlarını yıkıyoruz tavuk harcına buluyoruz. Arzuya göre Biraz kekik, tuz, kaşığın ucuyla salça ekliyoruz. En az 20 dk dinlendiriyoruz. (Öğlen pişirmek üzere geceden hazırlayıp dolapta bekletebilirsiniz) sonra teflon tencereye koyup kısık ateşte 50 dk kadar kapağı kapalı olarak pişiriyoruz. (Ara sıra çevirin)
Kendisi sulanıyor eğer sulanmazsa bir miktar su ilave edebilirsiniz.

Yanına da Şehriye pilavı yapıyorum o da kolayıma geliyor. ımmm nefisss

Son düzenleme:
alaimisemaa canım benim kanguru kraft domino
Kanguruyu önü altta kalacak şekilde düz bir yere seriyorum, mesela karyolamın üstüne
Sonra bebeğimi kangurunun üzerine yüzüstü yatırıyorum, popo kısmına gelecek kısımları altını tersten bağlar gibi çıtçıtlıyorum
Sonra bebeğimi tutarak kanguruyu boynumdan geçiriyorum
En son omzundan sallanan açık askıyı belimdeki kısma çıtçıtlıyorum
Oldu bitti
Umarım karışık anlatmamışımdır

Bugün cesaret edip oruca niyetlendim
ama zorlanıyorum
Görünen o ki tutamayacağım
Günler uzun olmasaydı...
Üstelik kızım 4 aylık olucak, ekgıda da yok, oruç emzirirken zormuş

TAVADA PİZZA
Hamuru için:
1 tane yumurta
1 Türk kahvesi fincanı yoğurt
3 Türk kahvesi fincanı un
3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tutam tuz
1 çay kaşığı kabartma tozu
〰〰〰
Sosu için:
1 tatlı k.domates salçası
1 tutam kekik
1 tutam karabiber
1 yemek k.sıvıyağ
2 yemek k.su
〰〰〰
Üzeri için:
Sucuk,zeytin dilimleri,ince doğranmış yeşil biber,mısır,kaşar peyniri rendesi
〰〰〰
Hamur malzemesini kaşıkla karıştırın,hafif cıvık bir hamur oluyor.
Krep tavası veya teflon tavayı yağlayın.Hamuru,kaşık yardımıyla tavaya yayın.
Sos malzemesini karıştırın.Sürülebilir kıvamda olsun.
Sosu,kaşıkla hamurun üzerine sürün.Sosun üstüne ince dilimlenmiş sucuk dilimlerini,ince doğranmış yeşil biberi yerleştirin.Her tarafına gelecek şekilde kaşar rendesi serpiştirin.Arzuya göre dilimlenmiş#zeytin,konserve #mısır kullanabilirsiniz.Yani malzeme çeşidi sizin damak tadınıza kalmış
Tavanın kapağını kapatıp,ocağın küçük gözüne koyun.En kısık ısı ayarında,pizzanın altı kızarana kadar yaklaşık 10 dk pişirin.
Afiyet şifâ olsun.

Alinyi yapamadim tavada pizzatarifi isteyen arkadasimyazdimuste. Benbegendm.birebir uyguladm. Sadece salcasibana azicikfazla geldi.onu azaltip aziciktayagda kavurdum.insallah sized begenirisniz

Anladım ben de öyle bir deneyim bakalım sağol canım

Selam kızlar
Bebeğim bugün çok huzursuz acaba büyüme atağı mı geçiriyor?
Sabah 9buçuktan beri uyumadı, kanguruda eşime iftarlık hazırladım, bugün çok yoruldum, pertim çıktı, eşim geldi şimdi o bakıyor ben sofra telaşında olucam birazdan

Oğlum ramazana bir başka girdi normalde akşam erkenden uyuyan bebek gitti. Dün iftarı birlikte ettik. Akşam geç yatmasına rağmen gece kıpır kıpır.. ek gıdaya başladım ondan mı yoksa beş ayı doldurduk ondan huy mu değişti çözemedim...

Ek gıdaya başlayan var mı aranızda?

Günaydın tatlı annişler
Ahh dün o kadar zor bir gündü ki, kızımı uyutana dek eşimle akla karayı seçtik, dilerim bugün güzel geçer zira hiç enerjim yok, kendimi maalesef yorgun hissediyorum.

Oruç da tutamıyorum. İçim parçalanıyor. Rabbim biliyor inşallah kışın borçlarımdan kurtulucam.

İç çamaşırı çekmeceleri düzenlenecek tabi elim varırsa.

Yarın a101e güzel şeyler geliyor, bi bakın derim.
Örneğin ben çıkabilirsem nofrost saklama kaplarından(tanesi 2 tl) ve diğer saklama kaplarından(2lisi 4.5 tl) almayı planlıyorum.

Dünden taze fasülye yemeğim, mercimek çorbam, bulgur pilavım ve güllacım arttı. Bugün yemek yapmayı düşünmüyorum.

Sabah 1 makine yıkanan bulaşık yerleştirildi.
Çamaşır makinesi dolmadı, çalıştırmayı erteledim.
4 parça ütüm var.

Öyle işte kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…