Bebekli Evde İşler Nasıl Yürüyor?

hayirli ramazanlar... Tavada pizza gozleme borek sarma olabilirn tuzlu kek . Haslama patates bol yesillik. koz patlican biber. kavurmali yumurta. MenemEn. Bir suru sey :) Ben Birde bayat 3-4 dilim ekmegi dograr ustune Zeytin peynir maydanoz varsa sucuk ilave ederim iki yimurta kirip istrdigim bahsratlari atarim karistirip az yagli tavaya dokerim kapagini kapatip arkali onlu pisiirirm. Cok guzel olur. Tavada pizzayI siddetle tavsiye ederim iki kisi safece o pizzayla rahat Doyar cok cabuk da oluyir. Instagramdab almistim tarifi
çok teşekkürler canım... tavada pizzayı denicem bu gece.

bilmem o_O yemek olsun. baya tecrubesisim de. söyle sahurda yencek seyler olsun
Yufkadan sigara boregi sarip atabilirisniz , sahurdada. Kizartip yaninda cay donates salatalik peynir zeytin ohhhh mis daha ne olsun

Poacada yapip atabilrsiniz, kekde olabilir
Uzum kayisi komposto olabilir soguk soguk icmesi sahurda lezzetli olur.
Kolay gelsin :anneadayı:

Yufkadan sigara boregi sarip atabilirisniz , sahurdada. Kizartip yaninda cay donates salatalik peynir zeytin ohhhh mis daha ne olsun

Poacada yapip atabilrsiniz, kekde olabilir
Uzum kayisi komposto olabilir soguk soguk icmesi sahurda lezzetli olur.
Kolay gelsin :anneadayı:
evde gecen aldığım üzümlerim var biraz tatları iyi değil böyle meyve suyu gbı bardakla içceğimiz bşey nasıl yapanbılırım canım bılıyomusun ?
bu arada sigara böreği yapıyım bgun yarın da poğaça yaparım çok sağol :hamarat:

pişirmeden ve pişirilerek atılan börekler hangisi ki :KK17:
Sigara boregini rpeynirle sarip, saklama kabina koyup buzluga atin,gecede cikartip kizartirsiniz.

Tepsi boregide ispanakli patatesli istege bagli neli oldugu yapip pisirip tekrar saklama kabına koyup buzluga atabilrsiniz cikartinca firinda hafif istirsiniz.

Klasik puaca hamurundan acili ekmek yapabilirsniz onuda pisirip atin lezztli olur tarif isterseniz ayrintili yazarim

evde gecen aldığım üzümlerim var biraz tatları iyi değil böyle meyve suyu gbı bardakla içceğimiz bşey nasıl yapanbılırım canım bılıyomusun ?
bu arada sigara böreği yapıyım bgun yarın da poğaça yaparım çok sağol :hamarat:
Canim kuru uzumu iyice yika tencereye koy kaynasin goz karari uzum de suyuda ama suyu bol olunca daha guzel oluyo pistikden sonra sekerini koy agzini kapat ben boyle yapiyrim cok lezztli oluyor serin serin icmesi bi harika:kk77::halay:

Sigara boregini rpeynirle sarip, saklama kabina koyup buzluga atin,gecede cikartip kizartirsiniz.

Tepsi boregide ispanakli patatesli istege bagli neli oldugu yapip pisirip tekrar saklama kabına koyup buzluga atabilrsiniz cikartinca firinda hafif istirsiniz.

Klasik puaca hamurundan acili ekmek yapabilirsniz onuda pisirip atin lezztli olur tarif isterseniz ayrintili yazarim
istemem mii :KK70:

bi araştırıyım bakaıyım yoksa üzümler çöpe gtcek :KK43:
acılı ekmek bide tepsi böreği canım zahmet olmazsa
Poaca hamuru için malzemeler;

2 bardak sut ilik olacak
1 bardak su
1 adet yas maya
2 yemek kasigi seker
1 tatli kasiigi tuz.
1 su bardagi yag
(ben sekerini biraz fazla koyuyorum daha cok seviyorum)
Sut ile su isitilir, maya derin kaba alinir sut ve su ile etilir , yag konulur goz karari un konulur hafif civik hamur olmasi lazim o yuzden unu azar azar kontrollü koymak lazim
Bu sekilde dewam ettikden sonra derin kabi posetleyip sofra bezi ile sarip 1 saarlr mayalanmaya bırakalim.

Gelelim soganli harca;
2 adet sogan
Istege bagli bahartalar
Sivi yag
Salca
Soganlar dogranir cok hafif yagda cevrilir , bahartlar (kirmizi biber toz olacak aci olmasi lazimki acili ekmek ya , karabiber kimyon şiddetle tavsiye ederim bol kekik lezzet burda bence)
Daha sonra bahartlandirip altini kapatin,
Hamur u yaglanmis tepsiye yayin uzerinede soganli harc işlem tamam :)

Firina verin pissin bu şekilde
Ins.eksik birsey olmamistir afiyet olsun :)

Poaca hamuru için malzemeler;

2 bardak sut ilik olacak
1 bardak su
1 adet yas maya
2 yemek kasigi seker
1 tatli kasiigi tuz.
1 su bardagi yag
(ben sekerini biraz fazla koyuyorum daha cok seviyorum)
Sut ile su isitilir, maya derin kaba alinir sut ve su ile etilir , yag konulur goz karari un konulur hafif civik hamur olmasi lazim o yuzden unu azar azar kontrollü koymak lazim
Bu sekilde dewam ettikden sonra derin kabi posetleyip sofra bezi ile sarip 1 saarlr mayalanmaya bırakalim.

Gelelim soganli harca;
2 adet sogan
Istege bagli bahartalar
Sivi yag
Salca
Soganlar dogranir cok hafif yagda cevrilir , bahartlar (kirmizi biber toz olacak aci olmasi lazimki acili ekmek ya , karabiber kimyon şiddetle tavsiye ederim bol kekik lezzet burda bence)
Daha sonra bahartlandirip altini kapatin,
Hamur u yaglanmis tepsiye yayin uzerinede soganli harc işlem tamam :)

Firina verin pissin bu şekilde
Ins.eksik birsey olmamistir afiyet olsun :)
teşekkür ederim canım ,lk fırsatta denicem

Ben is yapamiyorum canim. Kizim durmuyor uyanikken sürekli kucak istiyor. Yemegi esim gelince anca yapabiliyorum ya da esim yapiyor. Ne güzel pratik bilgiler vermissiniz keske bende yapabilsem. Kişisel ihtiyaclarimi bile gideremezken bu söyledikleriniz bana hayal gibi geliyor. Kizim uyuduktan sonra yapayim diyorum ama yorgunluktan bitap düştüğüm icin önceliğim uyku oluyor. Zaten gece uykusu da uzun degil. Genelde saat basi uyaniyor, en fazla bir bucuk saat uyuyor. Uykumu bile alamiyorum. Eşim elinden geldigince yardimci oluyor ama ona birsey demek istemiyorum kpss ye hazirlaniyor. Ders calisacagi yerde ev islerine yardim edince vicdanim sizliyor. Hem ise gidiyor hem sinava calisiyor bi de eve gelip ev islerine yardimci oluyor. Haftada bir gün izni var haliyle ders calisarak geciriyor zamaninin cogunu. Bebekle ilgilenmeyi cok istiyor keske sinav olmasa hep kizimla olsam diyor. Bebegi verip de ben isleri yapayim diyemiyorum ki zaten kizim babasinda da uzun süre durmuyor. İşe basladigimda nasil olacak hic bilemiyorum.
Yazdikca yazmisim cok uzun olmus hakkinizi helal edin. İnşaAllah bende birgün sizin gibi pratik olabilirim. Şu an icin birsey yapamasam da takipteyim.
Bebeğin kaç aylık?

X