- Konu Sahibi chealnadle
-
çok tatlısın fascım... İyi fikirmiş gercektende piknik alanı, çay, tost, sandviç falan mı götürüyorsun yanında yoksa dört başı mamur yemek mi canım?
ben malesef gune senin kadar erken başlayamıyorum aslında babayı gecirmek için uyanıyoruz ama sonra ben Deniz'i bizim yataga alıyorum, uykumuza orda devam ediyoruz. Ben genelde geceleri, herkesi uyuttuktan sonra kitap okuyabiliyorum ya da nadiren gündüz giremediysem görev beni çağırıyor kk yi okuyorum..Deniz'in şöyle bir huyu var ben uyuduğum sürece yanımda uyuyor bunu bebeğinin uyumadığından şikayet eden annelere tavsiye edebilirim yalnız gece uykusunda bu yöntemi gelecekte sıkıntı verebilir diye denemiyorum...
Dağına göre kar.. Ben uykum geldi mi kimseyi dinlemem mecbur uyuyor yavrucak
bu arada şu yanında yatınca uyuma meselesine benden de bir fikir. bizim kız gecen gün uykuya dalamadı birtürlü. arada oluyor işte huzursuz bir günüydü.. yanına yatıyorum uyuyor kalkınca hemen uyanıyordu.. ben de kalk yat kalk yat sıkıldım. çıkardım üzerimdeki tshirt ümü battaniyenin aldından üstüne örttüm. mis gibi uyudu valla. tavsiye edilir..
bu arada yazdıklarımı okudumda hiç üşenmemişim 3 günlük mönüyü yazmışım yuh yani:) hehehehe
Anne kokusuyla daha rahat,güven içinde olduklarından tshirt örtünce uyumuştur.
Bunu okuyunca bir anımı hatırladım.Yıllar öncesinde(9 sene :))) )k.pederim bana demişti ki ; ''sen tülbentini yatağın kenarına bırak da senin kokunu aldıkça rahat rahat uyusun,uyanmasın.Geçenlerde tv.de izledim.Bir de bunu deneyelim,anne kokusuna ihtiyaçları oluyor.'' Ben de tülbentimi ve bazı giysilerimi yanına bırakarak oğlumun uyumasına yardımcı olmuştum.:ecrin_bebek:
BHK'cım yazının sonu senin en sevdiğin bölüm anlaşılan kaydirigubbakcemile3 Kocacı seniii :asigim:
BHK'cım yazının sonu senin en sevdiğin bölüm anlaşılan kaydirigubbakcemile3 Kocacı seniii :asigim:
bencede edoşumdelikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?