4 aya girdik. Memede uyuyordu. Halen de fırsat bulunca memede uyuyor. Park yatak aldık 1 kere bile kullanamadım. Başını omzumuza yaslayıp evin içinde gezerek uyuyor, yatağa bırakınca uyandığı için bebek arabasına bırakıyoruz orda uyuyor
. Ya da yine arabayı ileri geri hareket ettiriyorum öyle uyuyor. Uyku eğitimi konusunu gece gündüz kavramını öğretmeye çalışarak düşünüyordum. Dün doktorumuzla konuştuk gece ve gündüzü kendi kendisi öğrenecek sizin ekstra bişey yapmanıza gerek yok dedi. Ayrıca kucağınızda uyutmayın alıştığı zaman çok zorlanırsınız, onun yerine yatağına yatırıp ellerinden tutup yavaş yavaş konuşarak, ninni söyleyerek başını okşayarak yanında olduğunuzu hissettirerek uyuyabilirsiniz dedi. Ben şimdilik yatağına yatıramıyorum çünkü odası çok sıcak. Klimanın olduğu odada aynı düzende devam ediyoruz. Havalar biraz serinleyince doktorun söylediği şekilde uyutmaya çalışacağım. Uyku düzeni rutini vs çok kafa karıştırıcı geliyor bana. Zaten uykusu gelirse uyur modundayım. Uyanıkken zaten oyunla aktiviteyle yoruluyor ve uykuya kendisi geçmek istiyor. Doktor da zaten bir düzenin oluşması için en az 5-6 aylık olması gerektiğini söyledi. Bu sosyal medya insta momlar biz anneleri çok etkiliyor bence.