- 18 Ekim 2014
- 7.482
- 33.844
- 748
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Ay ne var eşinizin anne babası sonuçta atın merak edip özlüyorlardır.Esimin ailesi yanımızda ve ara ara şehir dışına gidince resim ustio evi burda
Yok 2 aylik bnm bebekBen nazara inanmıyorum. Allah’ın adalet sisteminin böyle işleyeceğini düşünmüyorum. Birileri fotografını gördü diye 40 günlük bebeğin nazara gelip, başına kötü bir şeyler gelmesi benim inancımla örtüşmüyor.
Attim ama yine korkuyorum ne yapmalıyım sizceBen dogar doğmaz attım ama.. Bence böyle bi soru sordugunuz için siz atmayın bişey olabilir. Düşünce cok onemli inanmıssınız cağırırsınız. Yada en ufacık bişey olur ona baglarsınız
Yanımızdalardı atmaya gerek kalmadı da kayınvalide olacak kadına arada fotoğraf attığıma pişman oldum ben. Sormadan etmeden sosyal medyada paylaşmış. Paylaştığı gün hasta oldu bebeğim ve çok ağır ilaçlar, iğnelerle 1 ayda zor iyileşti.Merhaba arkadaşlar hem kendi ailenize hem eş ailesine 40 çıkar cikmaz resmini attinizmi bir sakınca olur mu ?
Doğumdan çıkar çıkmaz herkesi görüntülü arayan benMerhaba arkadaşlar hem kendi ailenize hem eş ailesine 40 çıkar cikmaz resmini attinizmi bir sakınca olur mu ?
Nazar oldu yaniYanımızdalardı atmaya gerek kalmadı da kayınvalide olacak kadına arada fotoğraf attığıma pişman oldum ben. Sormadan etmeden sosyal medyada paylaşmış. Paylaştığı gün hasta oldu bebeğim ve çok ağır ilaçlar, iğnelerle 1 ayda zor iyileşti.
KK profil resmini Selim yapan sen…2 günlük bebeği kadınlar kulübüne atan ben…..
Ayyy Bu neBebeler bize dünya güzeli ama inanın başkalarının yenidoğan bebeklerde gördüğü bu. İstisnalar olabilir ama geneli eciş bücüş.
Tesadüf de olabilir. Takıntılı boyutta olmamakla birlikte nazara inanıyorum.Nazar oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?