- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Merhaba arkadaşlar hem kendi ailenize hem eş ailesine 40 çıkar cikmaz resmini attinizmi bir sakınca olur mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet nazarBen doğar doğmaz attım bir sakincadan kastınız nedir nazar fln mi
Gördüler de canlı resim olarak degilnasıl yani bebeğinizi 40 gündür görmedi mi aileler
valla çevremde akrabalardan kimin bebesi olsa fotoğrafını attılar hemen hiç bekleyen yoktu 40 günü akraba bir de. aileye atılmaz mı fotoğrafGördüler de canlı resim olarak degil
Yani ben sandığınız kadar insanların doğum yapan anne kadar teyze nene dedede olsa bizim kadar hayran hayran bakmadıklarini düşünüyorum. Nazara da çok inanmam belki ondan. Birde yakından gelip görmüşse zaten fotoğrafını görse nolur ? Benim düşüncem tabiEvet nazar
Aynı gün paylaştım.Merhaba arkadaşlar hem kendi ailenize hem eş ailesine 40 çıkar cikmaz resmini attinizmi bir sakınca olur mu ?
Atmama gerek kalmadı ki yanımızdaydılar.. sizin aileniz uzakta mı?Merhaba arkadaşlar hem kendi ailenize hem eş ailesine 40 çıkar cikmaz resmini attinizmi bir sakınca olur mu ?
Yani size göre nazar canlı görünce değil de fotoğraftan mı değerGördüler de canlı resim olarak degil
Sizden başka kimse öyle hayran hayran bakmaz ki. Zaten canlı görmüşler fotoğraftan ne olcakEvet nazar
Esimin ailesi yanımızda ve ara ara şehir dışına gidince resim ustio evi burdaAtmama gerek kalmadı ki yanımızdaydılar.. sizin aileniz uzakta mı?