• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekleriniz yabanciliyor mu?

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
Kizlar benim kiz 3,5 aylik olucak birkacgun sonra 1haftadir dikkat ettim babasi ve benim disimdaki herkezde once saskin bir ifade ardindan dudak bukup senağlama nasil agliyor sizinkilerde boyle yapiyor mu ay sonu turkiyeye gelicez herkeze boyle yaparsa yandik :uhm: hatta bazen babasinda bile durmuyor suluk gibi uzerimde sizce alismasi zaman alirmi?

benim 4 aylık. İlk gördüğü kişilere bi 5 dakika şaşkın şaşkın bakıyo. sonra gülücük atıyo. şu ana kadar hiç ağlamadı. her bebekte farklı sanırım..

Bizdeki durum bazı kişlere gidiyor gider gitmez ağlamaya başlıyor bazılarına da gidice acayip mutlu oluyor kişi seçiyor henüz neye göre yaptığını anlıyamadım ama ciddi ciddi insan seçiyor.Hele geçen bir arkadaşımın kucağında gülmekten nefes alamıyordu kız bizimle konuşurken bile bebeğim gülmakten komaya girecekti.Ama bazılarınada aksini yapıyor.

Benim kizim beni babasini anneanne ve dedesi disinda kimin kucagina gitse agliyor.boyle mizmiz kalirsa vay halimize

Benim oğluşumda yabancılara önce dikkatle bakıyor,pek pas vermiyor,gülmüyor ama ağlamıyorda..kucaklarında duruyor.

Benimkisi 2 ayını dodurdu hep bana yapışık valla bende ne yapıcam bilmiyorum 4 ayını doldurduğunda çalışmaya başlayacağım inşallah zorluk çıkarmaz

benimde kızım 8,5 aylık yaklaşık 4, ayından beri yabancılar oldu herkesi..uzun uzun bakıp inceliyor..kucaklarına aldıklarında ise ağlıyor..maalesefki halen aynı..bi yere gidince kucağımdan inmiyor...

Back