• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekleriniz diş çıkartırken neler yaşadınız ve nasıl yardımcı oldunuz?

setinay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
57
1
86
45
İstanbul
Bir sürü annemiz belki bu sorunla karşılaştı belki de hiçbir şey anlamadan bebişleri o minicik dişlerini çıkarttı eminim kocaman tecrübeleriniz vardır neler yaptınız bebişlerinizin nasıl daha fazla rahat etmesini sağladınız paylaşırsanız çok sevinirim.

alt kesicilerin ardından kısa zaman sonra üst kesicileri de çıktı oğlumun. bizim baya zor oldu. oğlum yıprandı, ben de yıprandım. o inleyip ağladıkça karşısında çaresiz duruyorsun. eczaneden calgel aldım, arada bir onu sürdüm. rahatlattı bi süreliğine. ateşi hafif yükseliyor ve huzursuzlanıyor. onu eğlendirmek için uğraşıyorum. bi de havuç veriyorum eline. onunla kaşıdı, ferahlattı diş etlerini. uykusuzluğu oldu arada bir. gece vakti gezmeye çıkardık sakinleşsin diye. şimdi dişleri uzuyor. daha rahatladık.

ela nın alt dişleri çıktı üstün de biri çıktı şimdi öteki çıkıyor ama bundaki huzursuzluğu daha fazla oldu kaç gecedir o kadar fena ki ve halen ucu çıkmadı:(
şimdi bu diş te çıkınca hangi dişi çıkar ve yine bu kadar huzursuz olur mu bilen annelere soruyorum.

İlk altı dişinde hiç sorun yaşamadık ama yedinci dişte çok fena oldu.Gece uyumadı,yemek yemedi,huysuzdu,ağladı ,benden ayrılmak istemedi kabus gibiydi hatta bebeğim iyi gelişen bir bebeki ama diş çıkarırken kilo verdi.Çıktı rahatladık şuan iyi ama yine kabarmalar var haftaya yine ağlıyor olurum.

Back