edibe85 sobe
canım ben ilk 6 ay su dahi vermedim emzirdim şükür..
6. ayda da az az başladım sütüm halen yetmesine rağmen..
8,5 aylığız..hala dişi yok kaşınıyor damakları vs huzursuz ve halen emme ağırlıklı gidiyoruz..yedikleri çok az kaşık maması..sebze..meyve..
kilosu boyu gayet iyi gidiyor 9900 gr 71 cm..
multivitamin ve demir alıyor zaten..
6-7 aylıkken emmek yetiyordu benim oğluma ek gıda aramazdı ama artık alıştı..bazen verdiğimde iştahlı alıyor..
kasık maması derken hazırlardan mı veriyosun..6 ayda senden tarif alırım olmazsaedibe85 sobe
canım ben ilk 6 ay su dahi vermedim emzirdim şükür..
6. ayda da az az başladım sütüm halen yetmesine rağmen..
8,5 aylığız..hala dişi yok kaşınıyor damakları vs huzursuz ve halen emme ağırlıklı gidiyoruz..yedikleri çok az kaşık maması..sebze..meyve..
kilosu boyu gayet iyi gidiyor 9900 gr 71 cm..
multivitamin ve demir alıyor zaten..
6-7 aylıkken emmek yetiyordu benim oğluma ek gıda aramazdı ama artık alıştı..bazen verdiğimde iştahlı alıyor..
kac aya kadar böyle gidebildiniz.6 aydan sonra sadece anne sütü ile devam eden oldu mu oldu ise ne kadar devam etti..ben su ana kadar sadece anne sütü verdim.gaz için çay falan bile vermedim ilaç niyetine..bu ay da tartıda 1 kilo almıs gözüküyo..nasıl yapalım..devam edelim mi sadece anne sütüne..peki 6. ayda yeterli kilo alırsa sadece anne sütüne devam eden oldu mu acaba?
Benim kızım şu anda üç buçuk aylık. Bende 6. ayına kadar sadece anne sütüyle beslemek istiyorum. Fakat bugün bir arkadaşım (ne kadar doğru bizlmiyoru ama) bebeklerin damak tadının 6.ayında oluştuğunu ve o zamana kadar herhangi bir ek gıda verilmezse o zamandan sonra bebeklerin ek gıdalara alışmasının biraz zor olduğunu söyledi. Siz nedersiniz? Bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
Benim kızım şu anda üç buçuk aylık. Bende 6. ayına kadar sadece anne sütüyle beslemek istiyorum. Fakat bugün bir arkadaşım (ne kadar doğru bizlmiyoru ama) bebeklerin damak tadının 6.ayında oluştuğunu ve o zamana kadar herhangi bir ek gıda verilmezse o zamandan sonra bebeklerin ek gıdalara alışmasının biraz zor olduğunu söyledi. Siz nedersiniz? Bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
kac aya kadar böyle gidebildiniz.6 aydan sonra sadece anne sütü ile devam eden oldu mu oldu ise ne kadar devam etti..ben su ana kadar sadece anne sütü verdim.gaz için çay falan bile vermedim ilaç niyetine..bu ay da tartıda 1 kilo almıs gözüküyo..nasıl yapalım..devam edelim mi sadece anne sütüne..peki 6. ayda yeterli kilo alırsa sadece anne sütüne devam eden oldu mu acaba?
damak tadı falan umrumda degil mecburen alıscak velet te..ebnim taktıgım 6 7 veya 8 ayda bir bebede anne sütü tam olarak yeterli geliyo mu karsılıyo mu
bunu bende duydum ne kadar doğru bilmiyorum
sütü olan ve 6 ay emzirebilen anneler özendim size benim oğlumda seviyo memeyi ama süt az olunca doymuyo bağrıp duruyo 2 öğün falan mama vernek zorunda kalıyorum tabi süt arttırma çalışmalarınıda bırakmış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?