Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımde 22 nısan dogumlu oglum var pazartesı gunu hem oglum hem ben olacagız esımde aralıkta sırası gelınce olcak ben hastalanmadan onlemımı almak ıstıyorum
bende kendime yaptırdım oğlumada aralıkta yaptırmayı planlıyorum.
bende kizima yaptirdim asiyi...doktor cok önemli dedi...ikinci asiyi da aralikta yaptircagiz...Rabbime sükürler olsun yan etki felan göstermedi...kendim asi olmak istemiyorum cünkü hamile oldugum icin korkiyorum...
peki aşıyı bebeğine yaptıranlar var mı??veya duyduğunuz yaptıranlar varmı çok merak ediyorum.sonuçta biz iyi kötü atlatırız ben hamileyken bile çok ağır grip geçirdim ateşim nerdeyse 40lara çıktı eklem kas ağrısından yürüyemiyordum titriyordum 3 kez atlattım bünyem alışık MAŞALLAH:)),ama elif ufacık soğuk algınlığını bile zor atlatıyor babası gibi,elifin yaşı 5-6 olsaydı belki yaptırırdım ama bebeklerde nasıl etkisi var bilmiyorum aşı yaptırmayı onaylayan arkadaşlar bebeklerine yaptırmamış anladığım kadarıyla önemli olan bebeğinize yaptıracakmısınız arkadaşlar??
cnm ben kimseye yaptırsın ya da yaptırmasın demiyorum ama yaptırmayı cesaret işi gibi görüyorsunuz peki o hastalığı bebeklerimize bulaştığını düşünmek bile
cesaret işi değil mi belki yakalanmama olasılığı var sonuçta diyorsunuz aşıyı yaptırmıyorsunuz ama diyosun ki elif ufacık soğuk algınlığını zor atlatıyo peki yakalanırsa bunu nasıl atlatacak..?? ben bu giribin,aşısından çok daha fena bişii olduğunu söyleyen dr lara inanıyorum ve yan etkilkerinin abartıldığını düşünüyorum dr umuz rota virüs aşısını yaptırdınız onun riski daha fazlaydı ama diyo..ayrıca salgın çok hızlı yayılıyo dün eşim 10 yaşındaki çocuğu domuz gribi olan bi arkadaşıyla birlikteymiş adamı eve almıcaktım resmen cuma yaptırsaydım keşke diye üzüldüm pztsi ilk işim ela ya aşıyı vurdurmak...ben bebeklerimiz yakalanırlarsa (allah korusun) ama normal grip gibi atlatacaklarını düşünmüyorum hem çook küçükler hem de ööle olsa okullara normalde grip aşısı yaptırın denmiyordu şimdi okullarda bir sürü çocuğa yapılıyo..
cnm ben genel olarak bi kanı var ya yaptıranlara çılgın gözüyle bakılıyo şu an onu kasttetim direkt seni değil yani :) allahım bütün bebekleri korusun bu bu senelik bişey değil hayatımıza girdi malesef seneye yine aynı konu olacak,aşımızı olduk geldik ve gelir gelmez arkadaşımdan telefon geldi çocuğu yakalanmış domuz gribine daha 1 yaşında hastanelerde almıyomuş daha orda daha kötü ortam diiye evde geçirmeye çalışıyolar ama 6 gündür ateşi tam düşürememişler neyse yani haklısın bende çok araştırdım karar verdim..
cnm bızbugun hem oglum hemesım hemdeben asılandık ıcım cok rahatladı suankı kosullarda kendımce aklıma yatanı yaptım sonucta bebeklerımıze yapılan butun asılarla aynı rısklerı tasıyor oburturlu hıcbır ası yaptırmamam gereklı dıye dusunuyorum kendımde saglıkcıyım dr arkadaslarımızla cok konustuk danıstık tatmın oldum cevaplarından ve yaptırdım aralıkta ogluma 2.dozu yaptırcaz koruyuculuk 15 gnden sonra baslıyormus su 15 gunde dıkkat ettıkmı ıns sonra rahatlıycaz bu arada bu ası mutasyona ugrayan grıp ıcınde etkılıymıs
canım umarım hiç yan etki görmezsiniz,bende ciddi ciddi yaptırmayı düşünüyorum,hayırlısı bakalım,aslında aşı yaptırsam içimin çok rahatlıyacağını hissediyorum birazdaha arıştırayım kararımı ona göre vereceğim,ALLAH tüm bebişleride bizleride korusuna.s.
kızlar ben 2009 şubat annesiyim aşı yaptıran anneler bilgilerinizi paylaşırmısınız bir yan etki oldumu durumlarında bir degişiklik falan bende yaptırmayı düşünenlerdenim artık çok kararsızım ve korkuyorum ama bu korkuyla yaşıyamam sonuçta bu illet hastalıgın çaresi buysa yaptırıcaz başka çözümü yok galiba bugün doktordan geldim ve kesinlikle olun aşıyı dedi ama hala bişeyler beynimi kurcalıyor bebekte aşı olduktan sonra bir yan etki gören var mı bide yumurtaya alerjisi olan bebeklere aşı vuruyolarmı aşı yapılırken belirli sorular soruyolarmı kızlar beni aydınlatın ne olurr şimdiden tşk ederim...a.s.a.s. ne çok soru sordum dimi
kızlar ben 2009 şubat annesiyim aşı yaptıran anneler bilgilerinizi paylaşırmısınız bir yan etki oldumu durumlarında bir degişiklik falan bende yaptırmayı düşünenlerdenim artık çok kararsızım ve korkuyorum ama bu korkuyla yaşıyamam sonuçta bu illet hastalıgın çaresi buysa yaptırıcaz başka çözümü yok galiba bugün doktordan geldim ve kesinlikle olun aşıyı dedi ama hala bişeyler beynimi kurcalıyor bebekte aşı olduktan sonra bir yan etki gören var mı bide yumurtaya alerjisi olan bebeklere aşı vuruyolarmı aşı yapılırken belirli sorular soruyolarmı kızlar beni aydınlatın ne olurr şimdiden tşk ederim...a.s.a.s. ne çok soru sordum dimi