ewet hepimizin kafası karışık kimse gerçeği bilmiyoo..10 yıl olayını bende yeni duydum ama artık illaki bu olaydan söz etmiyoruö duyduğum hiç bişeye güvenim yok biri kafadan bişii atıyo ağızdan ağıza herkes gerçek sanıyo gibi geliyo bana..
bişey sorucam hani domuz gribi öldürmüyo zatürreye çevirip zatürreden ölüyo diyolar da zatürre aşısı oluyolar ya o konuda ne düşünüyosunuz ben bayramdan önce sorucam bi dr a bakalım ne diyecek ama bu kadar küçük yaşta oluyo mu ki???
çok karışık ortam kim ne diyor ne yapıyor belli değil..benimde aklıma takılan normalde her sene grip aşısı vuruluyoruz bu aşıdamı her sene vurulacak yoksa bir defaya mahsus mu? her sene ise bu sene vurulsak bile seneye tekrarlamamız gerekecek..
doktorumuz kendi kararsız bize ne desin 2 çocuğu var adam karar veremiyor..abim eczacı yaptırma diyor eşim veteriner yaptıralım diyor ben ne diyeceğimi bilemiyorum..
yaptırmayı düşünmüyorummmmmmmm
allahım herkesleri korusunnnnnnn
ölenlerin sayısıda cogalıyorrrrr
şubat ayında domuz gribi
ölümlerii aşırı cok olacakmış diye söylenti var
Ben hic asi yaptirmadimki bunu yaptirayim
inanmiyorum asiya, heleki her sene degisen asi listelerine....
Abd de cicek asisinin yasaklandigi sene turkiyede bedava oluplisteye girmisti
rabbim koruyacaktir meleklerini:)))
ben kendim sağlıkçı olduğum için aşımı oldum ve oğluma da yaptırmayı düşünüyorum,
medyayı falan umursamıyorum kendi fakültemizde kendi hocalarımızın verdiği bilgilere dayanarak yaptırma kararı aldım,kobay olduğumuzu düşünüyorsanız şunu söyleyeyim, bu aşıyı önce sağlıkçılara yaptılar hiçbir yerde kobay olarak doktor ,hemşire kullanılamaz ,
şu anda çocuklarımıza yaptırdığımız DBT aşısının yan etkileri nedeniyle zamanında avrupada yasaklandığını ,ve sonra boğmacadan ölümler olunca tekrar aşılanmanın başlandığını bilyor musunuz? demek istediğim diğer aşılarda da yan etkiler oldukça fazla ama mecbur olmadığımız halde yaptırıyoruz değil mi
bakanın yaptırıp ,başbakanın çıkıp yaptırmıycam demesine,aşı için çıkan safsatalara gelince hepsi gündemi değiştirmek için;
- kürt açılmı yapıcaz diye dağdan oynaya oynaya terörist indirdiler,unutturmak istiyorlar
-GDO ları unutturmak istiyorlar
bunlar benim düşüncem ,siz ne dersiniz bilemem
ayrıca bu aşı bizden önce birkaç ülkede yapılmaya başlandı, ve esas ölümler soğukların artmasıyla ocak ,şubat ayında görülecek,
bence tekrar düşünün ve en iyisi doktorunuza danışın,
Allah hepimizi ve tüm çocukları korusun ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?