Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yaptırmıcam.domuz gribinin diğer grip türlerinden daha tehlikeli olduğunu düşünmüyorum.nihayetinde aşının da birçok yan etkileri var.
ben yaptırmayı düşünmüyorum.bebeğimede büyük kızımada yaptırmıcam.tam olarak yan etkilerin ne olduğu bile belli değilken riske atamam.
bizim dr da sizinkiyle aynı şeyleri söyledi bende ilkokula giden bi çocuğum olsa yaptırmazdım ama allah korusun ela ya geçerse sonucunu düşünmek bile istemiyorum ,dr un söylediği kararı size bırakıyorum ancak bulaşırsa etkisi yan etkilerden çok daha kötü olacaktı.bende gezmem ama yaptırmam diyordum ama şimdi ela ya bulaşır ve hastanelik olursak onun vicdan azabıyla yaşayamam diye düşünüyorum ama eşim hala kararsız
bende düşümüyorm zaten hep evde
kesinlikle yaptırmayacağım.
yengem hemşire ve hastanelerinde iki hemşire aşı yüzünden yoğun bakımda yatıyo.
öyle sadece yumurta alerjisi olanlara yan etkisi var diğerlerine bişey yok değilmiş.
başka bilmediğimiz allerjilerimizde bizi kötü etkilemesine neden olabiliyormuş.
ayrıca aralıkta domuz gribi virüsü mutasyona uğramış ve değişmiş olacak yani bu aşı ona karşılık gelmeyecek.Bir söylenti daha varki iyice canımı sıktı bu aşı 10 yıl sonra çok önemli bir rahatsızlığa sebep oluyormuş ilaç firmaları bu seferde onun için ilaç satmak için hazırlıklara başlamışlar bile.
ben de ne kendime ne de pın pın a yaptırma niyetinde değilim.... Rabbim kuzuşları kourusun.....
dozkan evet o 10 yıllık süreç söylentisini ben de duydum geçen hafta okulada...
bana söyleyende sağlıkçı olunca baya endişelendim.
zaten onlarında çoğu aşı olmamış.
amin idilcim..
bende yaptırmıycam..
ortada öyle bişey varki..madem salgın bi hastalık bu domuz gribi ve bu kadar ölümcül..neden mecburi tutmuyorlar..çünkü sorumluluk almak istemiyorlar..
amerikadan aşı alınıyor ama yinede hıfzısıhhede test ediliyor nedenn..?????çünkü güvenmiyorlar..
haaa bi kaç aşıyı teste ediyorlar da milyonlarca aşıyı test edemezlerki..??nasıl güvenelim..
başımızdaki liderler bile vurdurmuyo niye minicik yavruma vurdurayım???