Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeklerin oyuncaklarını nereye koyuyorsunuz?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
kızlar minnacık bi evde oturuyorum ve şu an evin heryeri oyuncak dolu. oğlumu zarzoruyutabildim şimdi onun evin her yanına serpiştirdiği oyuncakları toplıcam. oyuncaklarını yatağında yatmadığı için oraya dolduruyoruz ama artık kendi odasına yatırmaya başlıcam ve kara kara düşünüyorum. siz bebeklerin oyuncaklarını nerede tutuyorsunuz? lütfen bana bi akıl verin.

ikeadan kapaklı oyuncak kutuları aldım onlara koyuyorum, kullanmadıklarımı da kaldırdım, kitap yapboz vs gibi seyleri de kitaplıgın en alttan 2 katını ona ayırdım ona koyuyorum.

bence çok fazla oyucak ii değil. bbu oyuncakların bi kısmını saklayıp arada diğerleri ile değiştirin hem oğlunuzz çok sevinicektir hemde evdeki dqağınıklığı bi nebze önlemiş olucaksınız.

canim ben su kartondan yapilmis dekoratif kutulardan aldim, ona dolduruyorum.
oyuncagida cok degil aslinda Hem yasida ufak herseyden
pek anlamiyor.

ben kızımın oyuncaklarını yarısını kaldırdım yarısınıda buyuk boy plastık altı tekerleklı kapaklı saklama kutusna koyuyorum hem oynayacagı zaman suruyerek ıstedıgı yere getıre bılıyor hasır daha once sepete koyuyordum sagdan soldan cıkan hasırları elini kanatı

ben oğlumun artık kullanmadığı oyuncaklarını Koçtaştan aldığım plastik dekoratif kutulara kaldırdım. En çok arabalarıyla oynuyor.Az oynadığı arabaları sakladım.En çok oynadıklarını ise Jokerden aldığım altı tekerlekli tutma sapı olan kutusuna koyuyoruz.

sağolun kızlar. internetten bakıyorum şimdi yazdığınız ürünlere.

aslında şimdi düşünüyorum da duvara asılan ürünler varmış. acaba onlardan mı alsam. kutu alsam koycak yer bulmalıyım.

aslında şimdi düşünüyorum da duvara asılan ürünler varmış. acaba onlardan mı alsam. kutu alsam koycak yer bulmalıyım.

ben bimden oyuncak sepeti almıştım kumas. aslında fildi ama kafasını kopardı kızım sadece ayakları kolları olan kırmızı biz sepet kaldı:)

valla bizdede bi dünya oyuncak var

bi kısmı bu tarz bişeyin içinde pazardan almıştım

bi kısmı bunun içinde ikeadan almıştım
[

bi kısmıda odasında süs olarak duruyor :)

bende odasının özellikle oyuncak sandığını ldım oda takımının içinde vardı yani ama bu oyuncak sepetleri de güzedlmiş...

valla bizdede bi dünya oyuncak var

bi kısmı bu tarz bişeyin içinde pazardan almıştım

bi kısmı bunun içinde ikeadan almıştım
[

bi kısmıda odasında süs olarak duruyor :)

işte böyle kırmızı filliydi bizimkide ama kızım suratının içindeki süngerleri çıkarıp yediğinden kafasını kopardık sade kırmızı oldu:)

ben de adore'den kutu aldim. hem icini doldurabiliyorsun hem de kapagini kapatinca ustune oturabiliyorsun. 150 kgya kadar dayanabiliyor. hem tabure hem oyuncak kutusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…