Doğuma Hazırlık Bebeklerin isimleri belli mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bizde güzel kızıma ceylin ismi koymaya karar verdik babamızla aslında biz çok kararsızdık beğendiğimiz isimleri kağıda yazdık ve içinden çektik 3 kez denedik ve üçünde de ceylin çıkdı sizce nasıl

bende isim muzdariplerindenim görümcemin eşi vefat etti illa adı halil olsun dedi ii dedik kıramadım ama hala içim el vermiyo bide kaderi çeker falan diyo kimi şaşırdım ya
ama herkez alışmış halil diyo şimdiden
kayınbabaın adı duran eşim güncelleştirmiş kendince turan yapmış
halil turan sanırım şimdilik olacak olan
bari tuğra olsun diyorum bir aklımda ama napim bu konuyu pek düşünmekte istemiyorum
kimseyi kıramıyorum ama onu da ben taşıyorum annesiyim niye millet karışır aile işlerine anlamam ya
aslında hata bizde oldu bir isim bulup koyamadık
önceden bir isim bulabilseydim böyle olmıcaktı
napalım bakalım hayırlısı

sana iyi bir fikrim var rüyamda yasli bir dede gördüm cocugun adini TUGRA koy dedi dersin olur biter!

matematikci1981 canım keşke tavrını koysaydın baştan eşinin babasının ismi konuyoda neden senin babanın ismi olmuyo o üzülmez mi bence eşine bunu sölesyedin ayrıca bende durmuş ismini 1. isim olrak yazdırın 2. isim kullanılır her zaman çocuğunuz büyüdüğünde arkadaşları ismiyle alay edebilir bunu da düşünün ona göre karar bence

bu arada bende oğluma Enes ismini koydum eşimde kabul ettim valla 9 ay karnımda taşıyan ve bütün herşeyi çeken benim en çok benim hakkım ismini koymak ben böle düşünüyom

alize sana katılıyorum eziyetini çeken bizleriz en fazla isim koyma hakkınıda biz taşıyoruz

kızlar ismi ege olucak inşallah..duamı ettiniz nedir kaynanam bugün kızım adını ege koyalım dedi...bende çok istiyordum bu ismi...inşallah ege koyucazzsırnaşık şey:teytey::teytey::dance:

saolun kızlar..inşallah bişeyler deişmezde ege koyarız..hayırlısı olsun tabii

Bizde hala kızımıza hangi ismi koyacağımıza karar veremedik.Eşim cuma günü tvde sevgili dünürüm dizisini izlemiş.İzlediyseniz görmüşsünüzdür.Haluk Bilginer torununa dedesinin ismini "Zebercet" koyuyordu.Eşim taktı şimdi.Karnıma Zebercet Zebercet diye seslenip duruyo.Evde bir gırgır bir şamata var anlayacağınız.Ama hala kızın ismi yok ortada.

Evet çok komikti bizde ailece izledik Haluk Bilginerin dizisi, gülmekten çatladım, Zebercet Zebercet diye kaç gündür bizde evde dolaşıyoruz....sırnaşık şey

o ne bicim bi isimdir öyle ya anlami ne acaba?

ya benim esimde simdi tutturdu BUGRA EFE yada Cinar Efe olcak ben Alper Efe istiyorum!

Esimin Adida Burak herhalde ondan Bugra ya takti simdi kendi adina uysun diye ama internetden arastirdim anlami DEVE demekmis ya :eek:))

Kızlar zebercet espirisi her evde olmuş anlaşılan..sırnaşık şey Bende kızımın ismini Nisa Melis düşünüyorum sizce nasıll fisfisfis

kızlar bizdede kayınbaba konusu yaşandı eşim çok israr etti babasının ismi olsun diye ama ben tavrımı en baştan koydum senin babanın ismi konuyoda neden benim babamın ismi olmuyo diye ve ayrıca onu taşıyan benim en fazla isim koyma hakkınıda ben taşıyorum.
Bizde en sonunda Tuna isminde karar kıldık...

tuna cok güzel genelde bizim trakya tarafi daha cok koyar bu isimi! Tuna Arda Meric...

DAHA BANA ÇOK VAR FAKAT KIZ OLURSA CEMRESU ERKEK OLURSA KAAN DÜŞÜNÜOZZ ALLAHIM O GÜNLERİ GÖSTERİRSE..

YAA KIZLAR BİDE 9 ŞUBATTA DR GİİTTİM 1 AY 10 GÜNLÜK DEDİ BEBEĞİN BOYU 12,5 MM ÇIKTI.. AMA ULTRASON KAIDININ ALTINDA 7+4 YAZIOO.. SİZCE NORMAL Mİ BU BOY.. SANIRIM GEÇ DÖLLENME OLDU.. NORMALİNDEN FAZLA İSE BEBEKTE ALLAH KORUSUN ANORMALLİK Mİ OLUOMUŞ.....BİDE ŞEKLİ DEĞİŞİKK KALP GİBİİİ AMA KALBIN KUYRUK KISMINI UZUN DÜŞÜNÜN ÖĞLE YANİ....DAHA YOLK KESESİ OLUŞMADI.. ONDAN GEÇ DÖLLENME .. KALP ATIŞINI VE BEBEĞİ GÖRDÜKK ŞÜKÜRLER OLSUNN...CVP

X