Bebeklerimizin lkleri Gnl...

elçin herkese güler, gel gel yapınca alsınlar diye can atardı. dün ilk kez benim kucağımdayken anneannesi gel gel yapınca gitmek istemeyip geri dönüp benim boynuma sarıldı. bilinçlimi yaptı aceba diye bi kaç kez tekrarladık. aynı hareketi yaptı. canım benim yaaa.
birde msnde yani ekrandada babasını ve sesini tanıyor, ekrana atılıyor babasının kucağına gitmek için:))

crescim maşallahh üzüm gözlüyee..kızlar zaten akıllı oluyorr sıpalarr:))maşallah...

yusuf uma oyun olsun diye avucumun iciyle hafifce agzina vuruyordum oda ses cikartiyordu,sanki melodi kurar gibi...simdi de kendi elini yumruk yapip agzina vuruyor ve ses cikartiyor...hafta sonu da emerken gogsumde kafasini ileri geri yaparak ses cikardi, cok komigime gitti, sonra kolumu bacagimi nereyi yakalarsa kafasiyla ileri geri yaparak agzini vuruyor ve ses cikartiyor..kendisini boyle oynatiyor.......
birde oda oda gezip beni ariyor,bulamayinca agliyor.....

arkadaslar gecen saglık ocagına gıttık ve 2 tane asımız vardı canı cok yandı bocumun 7.800 gr geldı boyda 64 ebemız cok ıyı berkeye laf attı ve bızımkı hemen guldu ayrıca babannemız burdadı bır aksam tam yatıcamız sıra berkeye laf attı bızımkının keyfı yerındeya kahkahala gulmeye basladı okadar guzel gulusu varkı hayranımmmm ogluma aşıgımmmmmm 1. askım böcüğüm 2 aşkım kocammm onlar benım herseyımmmmm seviyorum sevılıyorum masllah bıze nazar deymesın:teytey:

ay benim kızım da biraz önce ilk defa kahkahalarla güldü..katılırcasına hemde ..o kadar güzeldi ki anlatamam.ilk defa böyle bir gülüşüne şahit oldum..normal gülerdi fakat sesli ilk defa ..çok heyecanlandım..

canım heycanını anlıyorum bende bılhassa senınkı gıbı heycanlandım allah uzuntulerınle karsılastırmasın hepımızınkılerını

canım yusuf nekadarlık cok tatlı masallah acaba muzısyenmı olacak sanatcı falan derlerya agac yas ıken eyılır

masallah hepsinee...

benim lokumum iki gündür basini ve ayaklarini ayni anda kaldirip kendini

yari may sekline getiriyor:))) bir süre öylece kalip birakiyor tekrar.

birde ciglik atmalarimiz cogaldi sanirsinizki cocuk kus yutmus habire bagirip

kendini dinliyor ve gülüyor.

canım yusuf nekadarlık cok tatlı masallah acaba muzısyenmı olacak sanatcı falan derlerya agac yas ıken eyılır

belki de canim, olabilir , kulagida seslere karsi cok hassas...

ritmi iyi yakalar..

yusufa gunluk defter demistim onu biz aldik tabiyki bayagi oldu...arada notlar dusuyorum...

tavsiye ederim..

dun arkadasima gitmistik orda,3 basamakli merdiveni cikabildi ve geri poposunu donerek kendi inebildi...

tabiyki arkasini donerek inmeyi onceden ben ogretmistim..ilk bizim yatagimizdan inmesini basarmisti...

alkisalkisalkis

ay ben buraya bi çok ilki yazmak için konuyu çok aramıştım ama bulamamıştım. aboneliğimede eklememişim. şimdi ekleyim bari.

bugun bilincsizce ayaklarinin uzerinde durdu..ve yere oturdu..haberi bile yok oyun oynarken yapti...

canım kızım Ecrin Rüya'mmmm 30 aralıkta, tam 3 hafta erken dünyaya geldi onu İLK gördüğümde aynı abisine benziyordu, sarılık için İLK kan aldıklarında o minicik elleri mosmor olmuş abisi saatlerce ağlayıp bize ve dr.lara kızmıştı, 4 mayısta İLK kahkahalarını attı bize, İLK sebze çorbasını bugün içti, 11 mayısta onu İLK defa yalnız yıkadım, 12 mayısta İLK defa ek gıdaya başladık... bunların çoğu onun için tuttuğum günlükte yazıyor zaten ama sizlerlede paylaşmak istedim....

BugÜn elÇın ılk kez denıze gırdı.
ıkı haftadır ayaklarını sokuyordum ama bugÜn tamamen gırdı. Çok sevdı.

Eflin del del del diyor ve gel hareketi yapıyor iki gündür...

ay çok seviyorum ben kızımı yaaaa çok çabuk büyüyolar....
Zaman nasıl akıp geçiyor anlamadım... sanki daha dün İLK kez bana baktı gibi geliyor insana...senağlama

merhaba teyzelerim, benim adım kayra berk,yukarıdaki resmim doğduktan sonra beniyıkayıp odaya getirdiklerinde çekilmiş resmim. hatırlıyorum da o kadar yorgundum ki hep uyumak istiyordum. ama birsürü adamlar kadınlar hep beni kucaklarına almaya sevmeye uyandırmaya çalışıyorlardı. off off bırakmadılar ki rahat rahatuyuyayım.

yukarıdaki resmim, ilk eve geldiğimizde çekildi.hala çok uykum var. arada bir acıkıp ağlıyorum. hala çooook uykum var. saralık olmuşum ama annemin henüz haberi yok. çok uykum olduğunu söylemişmiydim?

burda ise tam 38 günlük oldum. artık annemi ve babamı tanıyorum,onları görünce gülücükler yapıyorum. acıktığımda, altımı kirlettiğimde ve huysuzluk yapacağım zamanlar farklı farklı ağlıyorum. ve kısa süreli de olsa kafamı dik tutabiliyorum kaydirigubbakcemile2

ama hala yüz üstü yatmayı sevmiyorum. annem yatırırsa hemen ağlıyorum. bana kıyamayıp gelip beni kurtarıyor.kaydirigubbakcemile3

burda artık 47 günlük oldum. daha az uykum geliyo.. dışarıya çıktığımda ağaçlara uzun uzun bakıyorum. annem beşiğimin üstüne rengarenk oyuncaklar taktı onları görünce heyecanlanıyorum. hele vurunca ses çıkaran bitanesi var annem ona vurunca bi heyecan geliyor vucuduma çırpınıp gülücükler yapıyorum. annem benimle konuşurken "eeee" "aguuu" "gıııı" gibi cevaplar bile veriyorum. büyüdüm artık ben canımmm. daha öğrenecek ne kaldı ki?

teyzelerim bu benim son resmim, artık kocaman adam oldum. gece hiç uyanmadan 5 saat uyuyabiliyorum (keyfim yerinde olduğu geceler). hani size anlattığım beşiğime takılı oyuncağım vardıya artık ona kendim vuruyorum ses çıkınca da çok hoşuma gidiyor. tanımadığım biri geldiğinde çok ilgimi çekiyor.uzun uzun onu inceliyorum. annemle hep konuşuyoruz, konuşma işini epey ilerlettim canım:). ayrıca yüz üstü yatınca kafamı kaldırabiliyorum artık. annemin çok dikkatli olması lazım çünkü beni koltukta bıraktığında çırpınarak yer değiştirebiliyorum cok cesurum düşmekten hiç korkmuyorum ama annem çok korktu beni artık hiç yalnız bırakmıyor. bir de ellerimi keşvettim. ne güzel şeylermiş bakmaya doyamıyorum. evirip çevirip ellerimi inceliyorum. çok hoşuma gidiyor..
hepinizi çok seviyorum, kardeşlerime selam söylüyorum....kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…