Bebeklerimizin lkleri Gnl...

kreeft maşallah canım ya, yusufcuk pek bi erkenci her şey için.

ewet canim, yakinda yuruyebilir....yaramazliklarini anlatmakla bitiremem..esimle karar aldik,guzel bir defter alip birbir hepsini yazicam.buyuyunce gostericez ona...
aklima gelmiskenyaziyim. dun yine, firinin yanina gidip ordan kendine bakiyor camindan yansiyor ya :)))

Son düzenleme:
kreef maşallah yusufumaaa erkenci en erkenci o..bence yaz yavrum resimlede herşeyii.ilerde ne kadar erken herşeyi yapmış görsünn yavrucakk..,

benimkide ilkkez hastalanıyorr eğer diş değilsee..ama böle bir ilk istemezdim hiçç:KK43:((

ayy canim kiyamam ona ben ,bir an once gecse su salginlaar,herkezi mahfetti..bebisleri hele...

ecemim2001;

eylül166;

kreeft;

Maşallah bebeklerinize.

teknolog;
Geçmiş olsun canım umarım dişi çıkıyordur.

öncelikle tüm bebislere kocaman bir maasallah.burayi yeni gördüm cokta iyi bir fikirmis paylasmak.

benim lokumum 31 ekim dogumlu,dogdugu günden itibaren kafasini dik tutabilen ilginc bi cocuk:)

Artik anne ve babayi secebiliyor ve annesini gördügünde tepkileri hemen degisiyor.

Of ama Deniz yinemiii dedigimde dudaklarini kiriyor hemen hazirlaniyor aglamaya..

ellerini taniyor ve ikisini birden agzina almak istiyor,tabi alamayincada cok agliyor:)

1 haftadir kendi sesini tanimaya basladi habire ciglik atip kendi kendini dinliyor..

Ona her konusmamda gülücükler atiyor ve sakin bi sesle bana karsilik verirmiscesine agular yapiyor.

uyumak,acikmak yada kucakta olmak istedigini farkli aglama sekilleriyle belirliyor..

müzik dinlerken ikinci sarkiya gecisteki araya tahammül edemiyor ve tepkisini aglayarak veriyor:)

Ve hic durmadan tekmeler atiyor...

Babasini gördügü an dilini cikartip ellerini boks yapiyor::) esim cok ugrasmisti bunlari ögretmek icin..

simdilik aklima gelenler bunlar..

kreef maşallah yusufumaaa erkenci en erkenci o..bence yaz yavrum resimlede herşeyii.ilerde ne kadar erken herşeyi yapmış görsünn yavrucakk..,

benimkide ilkkez hastalanıyorr eğer diş değilsee..ama böle bir ilk istemezdim hiçç:KK43:((
canım çok geçmiş olsun, hemencik iyileşir umarım
öncelikle tüm bebislere kocaman bir maasallah.burayi yeni gördüm cokta iyi bir fikirmis paylasmak.

benim lokumum 31 ekim dogumlu,dogdugu günden itibaren kafasini dik tutabilen ilginc bi cocuk:)

Artik anne ve babayi secebiliyor ve annesini gördügünde tepkileri hemen degisiyor.

Of ama Deniz yinemiii dedigimde dudaklarini kiriyor hemen hazirlaniyor aglamaya..

ellerini taniyor ve ikisini birden agzina almak istiyor,tabi alamayincada cok agliyor:)

1 haftadir kendi sesini tanimaya basladi habire ciglik atip kendi kendini dinliyor..

Ona her konusmamda gülücükler atiyor ve sakin bi sesle bana karsilik verirmiscesine agular yapiyor.

uyumak,acikmak yada kucakta olmak istedigini farkli aglama sekilleriyle belirliyor..

müzik dinlerken ikinci sarkiya gecisteki araya tahammül edemiyor ve tepkisini aglayarak veriyor:)

Ve hic durmadan tekmeler atiyor...

Babasini gördügü an dilini cikartip ellerini boks yapiyor::) esim cok ugrasmisti bunlari ögretmek icin..

simdilik aklima gelenler bunlar..
canım ne güzel anlatmışsın, çok hoşuma gitti okumak bile
balığına kocaman bir maşallah

oyy maşallah hepsineee...bunlar yeni nesil yeni ve3rsiyon eskiden nerde çocuklar gözlerin bile açamazlardı:)))

bende ozendım yazıcam
aslında gunluk tutmak ıstıyordum ama oglum temızlık yapmama bıle ızın vermıyo..benim bebegim 24 eylül 2008 dogumlu her hareketımıze seslı bır sekılde guluyo ayaklarımda uyumayı cok sevıyo onu ayagımda sallarken kendı nennı soluyo ve kendı sesınle uyuyo berkenın encok sevdıgı hallerden bırıde kucakta gezmekk ama bu benım hıç hosuma gıtmıyo cok yoruyo

benim bebeğim de 6 kasım 2008 doğumlu.erken geldi miniğim,çok küçük doğdu,yinede yaşıtlarına yetişti maşallah :) ilk günden beri başını tutabiliyor,yumruklarını yeme,anneyi babayı tanıma,gülücükler atma,kendini acındırmak için dudak bükme,ihtiyaçlara göre farklı ağlamalar bizde de var.ayrıca ilk günden beri yan yatırdığımda bacak bacak üstüne atarak,bacaklarını çapraz yaparak uyuyor.hatta derin uykuya geçeceğini ayaklarından anlıyoruz diyebilirim :) yani yaşıtları neler yapabiliyorsa o da yapabiliyor.

maşallah hepsinee :))

maşallah canım bebeğinee...allah sağlıklı öutlu huzurlu bir hayat nasip etsinn..

Çilekcim bayıldım denizin babasıyla iletişimine,
maşallah bende sizden kopya çektim dil çıkarıyorum öööö diyorum:)) şimdilik tesadüfi dilini çıkarıyor.Bakalım bilinçli olarak ne zaman karşılık vercek:)

Nezorbirsefree ve Sağhira maşallah kuzularınıza

benim pirayem 29 ekimde doğdu.ilk doğduğunda buruş buruş bi bebek beklerken bi baktımki kırmızı yanaklı kapkara saçlı şeker bi kız.odamıza geldiğmizde hıçkırmaya başlamıştı kızım heyecanla ilk hıçkırığını kameraya çekmiştik,40ımız çıktığında gülmeye başladı,o kadar uğraşmama rağmen ilk agusunu babasına yaptı,konuştuğumda hııı,auuu diye sesler çıkarıp gülücükler atıyor ama bi kere konuşup sonra arkanı dönersen yakanı bırakmıyor :))yalandan öksürüp bağırıp tekrar konuşmak istiyor,kucağıma alıp hoplatınca ayaklarıyla oda ittiriyor kendini,gözleri sürekli bende hep beni takip ediyor şimdilik bunlar geliyo aklıma maşallah minik pirayeme ve diğer bebeklere...

otobüsle ilk uzun yolculuğumuzu bugün yaptık. 5 saat. problemsiz geçti.

slm arkadaşlar bende kızımı yazayım.25 aralık 2007 de dünyaya geldi benim melek kızım.ismi ecem.ilk kucagıma aldıgımda değişik bir duygu içerisindeydim,tuhaf yani.anlatılmaz yaşanır bence.ama şunu öncelikle söylemek isterim.hayatta en zor meslek ANNELİK o kadar.3.700gr doldu.maşallah tombiş tombişdi.zamanla büyüdügünü fark ediyorsun.ses çıkarmalar,emekleme derken zamanın ne çabuk geçtigini fark ediyorsun.şuan kızı 13aylık olduk ve artık yürüyor yaşını tam karşıladı.ilk baba dedi.şuan annede diyor ama tam olarak değil aaaadeeeee:-)) diyebiliyor.olsun o da çok mutlu ediyor beni.kızıma canım feda.evimizin neşesi oldu.onsuz bir hayat düşünemiyorum.baba,anne,mama,memmem,bak,nerde,...daha neler neler diyoo maşallah.haa şimdide çekyata tırmanma sevdası başladı.çok zeki maşallah kızım.yastıkları kadırıyorum bundada oyuncaklarını kullanarak çekyata çıkıyor ve ordan bana nisbet yapıyor:-)) çok cadı beni kızım yaa.bütün günüm kızımla oyun oynayarak geçiyor.kuş konmuş,kutu kutu pense oyunlarını ögretiriyorum.birde reklam hastası.benim kızım kıvırcık marul:-) beni dümdüz.babasına çekmiş kızım:-)) sonuç olarak annelik fedakarlık ister.görüşmeküzere arkadaşlar.sizlerle paylaşmak güzeldi.

slm arkadaslar ugun oglumu yuz ustu yatırdım ve desdeksız dondu artı 2 3 gunden berıde vuvuvuvu dıye sesler cıkarıyo dudaklarınla cok hos hareketler yapıyo en guzelıde mammammam mama demesı cok hosuma gıdıyo oglum kısacası konusuyo benımlee
:) gulusene kurban oldugum oglum benım bıtanem masallah dıyeyım nazar deymesın böcüme

X