- 27 Ekim 2008
- 3.348
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok geçmiş olsun, hemencik iyileşir umarımkreef maşallah yusufumaaa erkenci en erkenci o..bence yaz yavrum resimlede herşeyii.ilerde ne kadar erken herşeyi yapmış görsünn yavrucakk..,
benimkide ilkkez hastalanıyorr eğer diş değilsee..ama böle bir ilk istemezdim hiçç((
canım ne güzel anlatmışsın, çok hoşuma gitti okumak bileöncelikle tüm bebislere kocaman bir maasallah.burayi yeni gördüm cokta iyi bir fikirmis paylasmak.
benim lokumum 31 ekim dogumlu,dogdugu günden itibaren kafasini dik tutabilen ilginc bi cocuk:)
Artik anne ve babayi secebiliyor ve annesini gördügünde tepkileri hemen degisiyor.
Of ama Deniz yinemiii dedigimde dudaklarini kiriyor hemen hazirlaniyor aglamaya..
ellerini taniyor ve ikisini birden agzina almak istiyor,tabi alamayincada cok agliyor:)
1 haftadir kendi sesini tanimaya basladi habire ciglik atip kendi kendini dinliyor..
Ona her konusmamda gülücükler atiyor ve sakin bi sesle bana karsilik verirmiscesine agular yapiyor.
uyumak,acikmak yada kucakta olmak istedigini farkli aglama sekilleriyle belirliyor..
müzik dinlerken ikinci sarkiya gecisteki araya tahammül edemiyor ve tepkisini aglayarak veriyor:)
Ve hic durmadan tekmeler atiyor...
Babasini gördügü an dilini cikartip ellerini boks yapiyor::) esim cok ugrasmisti bunlari ögretmek icin..
simdilik aklima gelenler bunlar..