• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin Komik Anları :) resimli..

hilmişşş aklınla bin yaşa emi... bayıldım efenin fotolarına film gibi valla.. çoooook güldüm hatta gece bi ara aklıma geldi yatakta kendi kendime gülüyorummm sende çok yaratıcısın.. tv ye filan versen baya reytingi olur yanii o derece... bütün bebişlerin fotoları süperr ötesi bende iremin fotolarına bakıp en kısa zamanda koymak istiyorummm...

ayy hepsınıe maşallah çok şekerler ya bende erneın bırkaç fotosunu bulup koyayım bı araaa..hilmişim pek güzel olmuşş burasıııı:)

oy oy oy masallah
kurban olurum onlari veren rabbime
41q kere masallah hepiciginede
rabbim nazarlardan korusun

feride koptummm :)) virajda cekilmis bir foto olsa gerek :roflol::roflol:

yorumaaa bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol: oğlunada çok yakısıklı maşallah erkek couklarına hep bi zaafım olmustır rabbim beni duydu simdi benimde karnımda 24 haftaık minik bir erkek varrabbim bütün meleklerimizi bze bağışlasın inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yorumaaa bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol: oğlunada çok yakısıklı maşallah erkek couklarına hep bi zaafım olmustır rabbim beni duydu simdi benimde karnımda 24 haftaık minik bir erkek varrabbim bütün meleklerimizi bze bağışlasın inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay ne güzel canimm .. sag salim alirsin insallah kuzunu kucagina..

alin size sinirli bir efe pashazade :)))

bu da efe
efe313.th.jpg
[/URL][/IMG]

Ya kızlar hepsi süperr kaydirigubbakcemile3
Allah nazarlardan saklasın :nazar:
Maşallah alkisalkisalkis

hepsine maşallahhh..çok tatlılarrrropuyorumnanaktan

ayyyyyyyyy allah esirgesin harıkalar maşşşallah onlara bayıldım hepsine ama ilk resimler harikaydı annesi sakın kızmam bebegine dagıttıgı gibi de topluyo zavallım :)))))))

afacanlarınnn hepsi birbirinden tatlı....:nazar:kocaman maşallah hepsineeee:nazar::nazar:

ay ay ay ne güzel bi topik olmuş bayıldım valla opuyorumnanaktan
hepsi çok tatlı maşallah ilk resimler süperdi çok güldüm kaydirigubbakcemile3
adam olcak çocuklar küçükten belli oluyo :)
hepinizin yavrusunu allah bağışlasınalkisalkisalkis

Back