Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin Komik Anları :) resimli..

amin canım saolasınn

ağlıyorum ağlıyorum halaa resmimi çekiyorlar yaaa, anne baksana ben ağlıyorum mafoldumben

bana ne oldu niye kıpırdayamıyorum herkes bana neden gülüyor yaa akannehir :dilcikar:

çok tatlı maşallah yaa..uyuturkenki haline bayıldımm..
kaçar yolu yok yani illa uyuyacak:))))))))

sağol canım
tabi orda 3,5 aylıktı artık bu yöntem işe yaramıyor

kırdı zincirlerini kafasını da çıkarıyor elinide
sonrada pis pis gülüyor

zaferini kutluyo :)))))))))

sedacım bayıldım pozlarınıza moralim bozuktu güldürdü beni minik kuzu Allah nazardan korusunopuyorumnanaktan

maaşallah çok şekerler eylül ün uyuma şekli özellikle süperrr kaydirigubbakcemile3

sedacım bayıldım pozlarınıza moralim bozuktu güldürdü beni minik kuzu Allah nazardan korusunopuyorumnanaktan

sağol canımcım
hepimizinkini korusun inşallah
bu arada seni bi nemze olsun güldürdüğümüze çok sevindik:1hug:

maaşallah çok şekerler eylül ün uyuma şekli özellikle süperrr kaydirigubbakcemile3
:lepi:

ayy canım çok şeker maşallah allahım nazarlarda korusun yavrularımızı hayatlarının her döneminde bizi böyle güldürürler inşallah opuyorumnanaktan

ay bonusunu sevsinler ağlarken bi başka tatlı oluyo bunlar yaa maşallah kuzucuklara süper pozlarrhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…