"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Serkan Bey facebook ada yazmış,canım sıkıldı yaa:çok üzgünüm:

Merhaba,

- Az önce Eylül'ün babası ile görüştüm. 80 ünite kan kullanılmış 30 ünite ödenmiş kalan 50 ünite kan grubu gözetmeksizin sadece oraya(Hacettepe ıhsan Dogramacı Çocuk Hastanesi) kan verilmesi yeterliymiş. (ben 50 üniteyi buradan tamamlamak için girişime başladım bir telefon edeyim öğreneyim dedim ki bu durumla karşılaştım)

- Gelelim 2. konuya malesef yasal izin olmadan maddi bir girişimde bulunamassınız, bulunsanızda bunu açıklıyamassınız. Lakin bizim şu meşhur hediye ettiğim KK önlüklerinden elimde 100 tane kaldı bunları ben parayla satsam parasını istediğim gibi harcayabilirim buna kimse karışamaz. (almışsınızdır mesajımı) Eylül'ün bir tahlili için 3.500 YTL gerekliymiş(ilik nakli testi)

şimdilik durum bu...

Ayrıca bizim şu meşhur kadınvealisveris için ürünlerin hepsi elimde duruyor. Bir sürü mail alıyorum pahminalar neden satılmıyor ağzımıza bir parmak bal çaldın sonra siteyi kapadın diye. Oradaki ürünlere 5 YTL zam yapsam ve bunu böyle bir fon oluşturup içine atsam suç teşkil eder mi ? Aslında bu tür dernekte çalışan biri bize bilgi verse iyi olur.

eşimin uyuyormuş hanımlar..
az önce heber aldık..
yarın veya diğer gün gidip mizgin için vericek kanını...
nam canım yazdıkların için saol..birşeyler yapmak istiyorduk o zaman kızcağız için yapalım birşeyler bizde....
cok sukur ozlos canim allah herseyinizi gonlunuz kadar guzel etsin insallah

Bu 48 ünitelik kan için çok güzel bir ön görüşme yaptım umarım halledebiliriz.

Sabızsızlıkla bekliyorum, inşallah güzel bir sonuç çıkar..

Dün görüştüğüm Yusuf adında bey bugün için büyük ihtimal ile Ahmet beyi misafirhaneye yerleştirebileceğini iletmiş az önce mailimden aldım bu haberi, umarım bundanda sonuç çıkarda adamcağız arabalarda yatmaktan kurtulur...

İNŞALLAH , RABBİM TÜM HASTA OLANLARA SABIR VE ACİL ŞİFALAR VERSİN:Saruboceq:
Sabızsızlıkla bekliyorum, inşallah güzel bir sonuç çıkar..

Dün görüştüğüm Yusuf adında bey bugün için büyük ihtimal ile Ahmet beyi misafirhaneye yerleştirebileceğini iletmiş az önce mailimden aldım bu haberi, umarım bundanda sonuç çıkarda adamcağız arabalarda yatmaktan kurtulur...

AY NE GÜZEL HABER
İNŞALLAH GERÇEKLEŞİR KALİŞİM:Saruboceq:
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

AY NE GÜZEL HABER
İNŞALLAH GERÇEKLEŞİR KALİŞİM:Saruboceq:
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
namcım sen bilirsin yada Ankara'yı bilen arkadaşlar cevap verirsede olur... Varlık şevkat evi çocukların kaldığı hastaneye ne kadar mesafede? uzakmı?

Ahmet bey diyorki geceleri 23.30 civarı ancak ayrılabiliyorum hastaneden uzak olursa o saatlerde ulaşamam, çocuğumun ateşlendiği zaman oluyor yetişemem... sabah mesajda adını verdiğim bey bu evde boşluk olduğunu söylemişte...o yüzden sordum... birde adamcağızın yol masrafı filan olursa gidemez diye düşündüm, büyük şehir zor ya off..

Şimdi konuştum ben Ahmet bey ile bugün Mizgin kan alıyormuş değerleri düşükmüş çok yarın içinde özloşun eşi gidecekti ondanda alırsak artık kemoterapiye başlarız allahın izniyle diyor... adamcağız çok mahçup konuşuyor, sürekli bir allah sizden razı olsun diyip duruyor ay çok kötü oluyorum...

merhabalar durumlar nasil bakmaya geldim bugun insallah guzel haber aldigimiz gunlerden olur insallah guzel gelismeler olur

arkadaşlar yarın sabah eşim gidicek,haber vereyim dedim size....
içiniz biraz olsun rahatlar belki....
inşallah bir faydamız olur yaaa çok üzülüyorum ben offff....

içiniz biraz olsun rahatlar belki....
inşallah bir faydamız olur yaaa çok üzülüyorum ben offff....

içimiz rahatlayacak tabiki özloşum sabah Ahmet bey ile görüştüm bugün için kan değerleri düşük ama bugün kan veriliyor yarında arkadaşınızın eşi gelecek ondan sonra kemoterapiye başlayabileceğiz inşallah dedi... sizin arkanızdan güzel haberleri almak için sabırsızlanıyoruz...

fiyucem, dün verdiğin Almanya'da bulunan bayanı bizim takımdaki ablamız aradı konuştu az önce ama yapılabilecek pek bir şey yok diye konuşmuş canım üzüldüm, yani nerede tedavi görüyorsa orada gerekli yönlendirmeleri yaparlar bizim yardımımız olmaz ama yinede başka bir numara vereyim görüşün demiş, yine bir Türk bayan verdiği numara sahibide... fakat farklı bir şey söylemez diyede eklemiş...

evet canım..bende güzel haberler vermek istiyorum buradan...
inşallah gelişmler iyi olur....

Arkadaşlar bu arada Serkan bey değilde sürekli Ahmet beyden bahsediyorum ama Serkan beye bir çok numara ilettim ben Eylül'ün şu günlerde trombosit alması gerekiyor ve verdiğim tüm numaralar hali hazırda bekliyoruz istendiği zaman trombosit bağışı yaparız dediler bu yüzden onların elinde yedek listeleri var diye buraya iletmiyorum ama Serkan beyden gelişmeler olursa yazarım tabiki... şu günlerde işede başlaması gerekiyormuş hangi ilden gelmişlerdi unuttum ama çok zor bir durum bu allah yardımcıları olsun...

Arkadaşlar Serkan bey işe başladığı zaman ne olur nam arkadaşımız gibi kalkıp bir gidin o kadıncağızın halini hatrını sorun bir şey kaybetmezsiniz verdiğiniz destek ve moral ona ne kadar büyük bir armağan olacaktır, lütfen yalvarıyorum bir arkadaşınızla gidin tek başınıza belki cesaret edemezsiniz diye söylüyorum ama günlere gidiyor bayanlar yada dışarıda buluşuluyor bir kez bu tür bir eylemle değiştirin yağtığınız her neyse... size, ulaşabilecek kadar yakında olupta gitmeyenlere çok ama çok ihtiyaçları var lütfen duyarlı olalım....

Dün nam arkadaşımız gitmişti anne ve babayla sohbet etmişti dertleşmişti, size aktaramadığı bir kaç şey var çünkü çok üzülmüş bu duruma... o insanlar o hastaneden dışarı çıkamıyorlar arkadaşlar hayatları dört duvar arasında geçiyor hayata dair hiç bir sosyaliteleri yok, kimseyi görmüyor kimseyle dertleşemiyorlar ve çok bunalmış haldeler artık dayanamıyorlar.... DESTEĞE, MORALE ıHTıYAÇLARI VAR ...

Aslında akşamları gittiğiniz zamanda görmek zor değil.hani geç oldu nasıl görecegim diye düşünüyorsanız.Onkolojide istediginiz kişiye ulaşmak için sorun çıkarmıyorlarmış.(bir arkadasımdan duydugum bilgi)
çok sevidigim bir yakınım içinde doktorlar eve götürün artık dediğinde biz devam ediyoruz tedaviye dedik.aylarca kaldık hastanede.ben akşamları iş çıkışı gittim.arkadaşlarım akrabalarıda sürekli gitti.Kemoterapilerden sonra büyük bir ameliyat geçirdi.Doktor ameliyattan çıktıgında ne yaptınız bu adama dedi.bizde kötü bişi yaptık sandık.Doktor en ağır 400 hastam içinde en iyi 14. hastam oldu dedi.(çok şükür)
kısaca biz ne mi yaptık :Şebeklik yaptık....Bahçede salya sümük ağladık ,yukarı çıktık kahkahalar attık,attırdık...Dalga geçtik hastalıkla .Hastane personeli ile dost olduk.yine Şebeklik yaptık..Tek başına nefes almakda zorlanırken bile ona şebeklik yaptık.Gülmek güldürmek çok güzel birşey...Ve çok şükür temizlendi o ismi lazım değil dertten...Ailelerinde hastanında ciddi psikolojik desteğe ihtiyacı oluyor.Bu söylediklerim birebir kendi yaşadıklarım.Allah kimseyi böyle sınamasın...

namcım sen bilirsin yada ankara'yı bilen arkadaşlar cevap verirsede olur... Varlık şevkat evi çocukların kaldığı hastaneye ne kadar mesafede? Uzakmı?

Ahmet bey diyorki geceleri 23.30 civarı ancak ayrılabiliyorum hastaneden uzak olursa o saatlerde ulaşamam, çocuğumun ateşlendiği zaman oluyor yetişemem... Sabah mesajda adını verdiğim bey bu evde boşluk olduğunu söylemişte...o yüzden sordum... Birde adamcağızın yol masrafı filan olursa gidemez diye düşündüm, büyük şehir zor ya off..

şimdi konuştum ben ahmet bey ile bugün mizgin kan alıyormuş değerleri düşükmüş çok yarın içinde özloşun eşi gidecekti ondanda alırsak artık kemoterapiye başlarız allahın izniyle diyor... Adamcağız çok mahçup konuşuyor, sürekli bir allah sizden razı olsun diyip duruyor ay çok kötü oluyorum...
hayatım varlık hastaneye yakın

yani yürüyerek 30-35 dk. Sürer ve merkezi çok iyi düşünmüşsünüz

Içiniz biraz olsun rahatlar belki....
Inşallah bir faydamız olur yaaa çok üzülüyorum ben offff....

inşallah tatlım

Back
X