Arkadaşlar kusura bakmayın... kötüleme amaçlı yazmadım gerçekten...
ama arkdslarımın dediklerine inanırım...
mesela ahmet beyin konusma tarzı kibarlıgını takdir ettigim icin söyledim...
her hastane illaki temzlik yapar..ama kendi annanem ölmeden öncesinden biliyorum, 9kasımda kaybettik ve gata da yatıyordu...gata da bile kalkıp siz yemek yedikten sonra masa anında silinmez...ya da siz demedikce extra temizlik yapılmaz...refakatçilerin yaptıgı seyler de vardır...ve onlar yetişemiyorlar anlamında söyledim...keşke bi bayan olsa yanlarında..
grip oldugumdan içeri de giremedim girebilsem sorucaktım kıza ped vs illaki gerekir...
ben de cok refakatci kaldım 16yasından beri yaptıgım bişey gerek anneme gerek annaneme...ve refakatçi çöker kendine bakamaz... bu haklı gerekcedir insan kendini düsünmez...düşünemez..
ben mizginin iyiligi icin dedim...biz gittigimizde bi ara hemsireler gelmişti kapıya ki aksam 7-8civarı ordaydık...kapıdan konustular gittiler...ne kadar ilgi sevgi destek olunması gerekse de ben içeri girilmesini uygun bulmuyorum hasta acısından.. tabi bu kişisel görüşüm..en azından kıza bi maske takılır veyahut girecek kişi uyarılır yaklasma fazla hastalıgın varmı vs diye..cünkü agır bi hastalık...ama bize kimse bisey demedi...
ben refakatçi kaldıgımda gerektiginde şirretlik yapıp da orayı temizlettirdigimi biliyorum.. ama şimdi ahmet beyin borcu var hastaneye..biraz mahcup sanırım ve bişey söylemeye çekiniyor...
tamam ben 23yasındayım ama nihayetinde nerdeyse cocugu yasındayım..kalkıp gorevlilere bişey diyemedim yanımda bi büyük varken bana düşmez...ama sizden giden varsa içinizde yaşca benden büyükler ve lafı geçebilecekler vardır illaki... gerek personel gerek hemşireler en azından bişey söylerseniz sizin lafınız daha çok dinlenir anlamında demek istedim
21inde bende gitmek isterim... gidecek olanlar haberleşsek de bi anda beraber gitsek..hoşuna gidebilir...
öğrenci hesabı olacak biraz ama cidden kusura bakmayın bu ay ciddi anlamda göçtüm... ben ata demirer hariç diğer standupcıları cok sevdiğini söylemiş bi kac show cd si ve benim pc deki rock müzik arşivinden götürmeyi planlıyorum... kitapları da bitirince yeni seriler götürücem...
aklına başka bişey gelen varsa öneride bulunabilir mi bana da...bu ara kafam ciddi yogun...salak gibi pazartesi görüşmem gereken tez hocamı bile unuttum...kadına yarın ne yüzle gidicem bilemiyorum... kafam çalışmıyor bu aralar alternatif fikirler için kusura bakmayın....
hıı bide...bi arkds dedi umarım olur...bi aksilik cıkmazsa dersanede hocalık ayarlıcam kendime...eger bu şekilde maddi gelirim olursa ozaman daha faydalı yardım etmek istiyorum...
bide maddi yardım yapalım demişsiniz ya...biz giderken kır pidesi almıstık hani ayak üstü yenilir doyurucu hem de göze batıcak bi maddiyatı yok diye...
ahmet beyi gördüm cok gururlu gercekten...belli halinden aç olsa açım demeyecek duruyor...parası olmasa param yok demez gibi...
ve biz pideyi verene kadar kırk dil döktük...almak istemedi çekindi...bence maddi yardımı biraz düşünün derim ben...onun yerine kıza pijama belki gelirken oglen aksam nezaman gidiyorsanız yiyecek bişeyler atıştırmalık...bunlarda en azından mahcup olmaz gibi geliyor bana...