"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

kizlar arada gelip mesaj yazmasamda gelismeleri takip ediyorum ben cok uzakta oldugum icin bol bol dua edebiliyorum allahim tum cocuklarimiza acil sifalar ver yardim meleklerimiz olan arkadaslarimizdan sen razi ol rabbim
kizlar ben bu cuma tr ye izine geliyorum ve bir ay gibi bir sure pc olmyacak hayatimda cocuklarimiz aklimda olacak hep
dualarim onlarla olacak hep
bu mubarek aylarda daha cok dua edecem onlara ve tum hastalara
ziyarete giden kardeslerim selamlarimizi soyleyin keske gidecegim yer yakin olsaydi da kendim gitseydim onlara ziyarete
ben denizlinin bir koyune gidecegim ankara ya gelmem cok zor keske imkanim olsada gelebilsem
simdilik hoscakalin yardim melekleri sizleri cok seviyorum

kizlar arada gelip mesaj yazmasamda gelismeleri takip ediyorum ben cok uzakta oldugum icin bol bol dua edebiliyorum allahim tum cocuklarimiza acil sifalar ver yardim meleklerimiz olan arkadaslarimizdan sen razi ol rabbim
kizlar ben bu cuma tr ye izine geliyorum ve bir ay gibi bir sure pc olmyacak hayatimda cocuklarimiz aklimda olacak hep
dualarim onlarla olacak hep
bu mubarek aylarda daha cok dua edecem onlara ve tum hastalara
ziyarete giden kardeslerim selamlarimizi soyleyin keske gidecegim yer yakin olsaydi da kendim gitseydim onlara ziyarete
ben denizlinin bir koyune gidecegim ankara ya gelmem cok zor keske imkanim olsada gelebilsem
simdilik hoscakalin yardim melekleri sizleri cok seviyorum

selam ve dualarınızı ileteceğim iyi tatiller

Son düzenleme:
Ankara Cebeci Tıp Fakültesinde bir arkadasımın annesinin surekli kana ihtiyacı var...Kan grubu A RH(+), hastaneden bir miktar kan temin ediliyor, fakat bunun karşılığında hastaneye herhangi bi grup kan verilmesi gerekiyor. İlgilinenler lütfen bu numaradan Ankara'daki arkadaşıma ulaşsınlar 05068626983.
yardımlarınız için tesekkurler

Fiyuce den gelen not arkadaşlar..
İlgilenenlerin bilgisine..

yerimsenibenşutarafagitti a.s.

arkadaşlar firuzeden haber geldi çok acil ameliyat olan bir hasta için her kan grubundan kan gerekiyor.gazi üniversitesine faruk kaplan adına denmesi gerekli.fiyuceye de ulaşabilirsiniz

ArkadaŞlar eylÜl Şu an hastanede yatıyor ve acıl olarak b rh + (pozıtıf) granÜlosıte ıhtıyacımız var yardımcı olursanız Çok sevınırız... Şımdı annesı yanında tlf: 0 546 874 26 36

ArkadaŞlar eylÜl Şu an hastanede yatıyor ve acıl olarak b rh + (pozıtıf) granÜlosıte ıhtıyacımız var yardımcı olursanız Çok sevınırız... Şımdı annesı yanında tlf: 0 546 874 26 36

herkese mail yolladım ayrıca üye olduğum başka sitede duyurdum;dilerim kısa zamanda bulunur:Saruboceq:

Arkadaşlar Firuzeden mesaj aldım.iletiyorum.Yakın bir arkadaşının babası karaciğer kanseri ve dün ameliyat olmuş.Sürekli kan gerekiyor ve kan bankasından kan alabilmeleri içinde bankaya olan borcun kapanması gerekiyor.20 ünite kadar kan borcu var.Bütün kan grupları borca karşılık kan verebiliyor.Yaz tatili olduğu için arkadaşlarımıza ulaşamıyoruz.Ankarada bulunan arkadaşlarımızın duyarlılığına güveniyoruz.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kan Bankası
Hasta Adı:Faruk Kaplan

Kan bankasına gidip FARUK KAPLAN adına kan vermek istiyorum demeniz yeterlidir.

Arkadaşlar Firuze kurdu bu grubu.Bu çaba onun, bizde onun sayesinda birçok kardeşimize yardımcı olduk.Onada yardımcı olalım duyarlı olalım lütfen.Ankara dışında staj yapıyor şu anda Firuze.Bizde ankara dışındayız bu açıdan zor durumda kaldık.

Teşekkürler...

Ertuğrul Kürşat arkadaşımızın notu.a.s.

ARKADAŞLAR EYLÜL ŞU AN HASTANEDE YATIYOR VE ACıL OLARAK B RH + (POZıTıF) GRANÜLOSıTE ıHTıYACIMIZ VAR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVıNıRıZ... ŞıMDı ANNESı YANINDA TLF: 0 546 874 26 36

Eylül Duru muzun babasının notu arkadaşlar..a.s.

fiyuce ile az önce msn de görüştüm kan borçları bitmiş,msn iletimi o nedenle değiştirdim.
lütfen Eylül Duru için B rh + kan aramaya devam

Arkadasımın annesi yarın etlik kadın doğum hastanesinde ameliyat olucakmış 3 ünite B rh- kan istemişler kan bankasına falan bakmışlar ama hiçbiryerde bulamamışlar..1 ünitesini bizim arkadas vericek 2 ünite hala eksik..yarın 4 e kadar bulunması gerekiyormuş..yoksa ameliyat olamıyacakmış annesi.arkadasın numarasınıda vereyim adem aktuğran:05543230969

Firuze nin notu arkadaşlar..a.s.a.s.

Arkadaşlar Ankara Üni. Kimya Müh. hocalarından Rıdvan Berber için acil olarak 0 Rh + kana ihtiyaç var.
Kan vereceklerin son 72 saat içerisinde alkol veya ilaç kullanmamış olması şartı var.
Ankara içerisinden yardımcı olabileceklerin
Eşi Yeşim Berber (05324522307) ve (05058609728)
veya kızı Gözde Berber (05367778541) ile irtibata geçmesini rica ediyorum.

Firuze den gelen yeni not..a.s.

güzel allahım herkesin duasını kabul et ve yardım et
benim kanımda şekerden dolayı ilaç kullanyorum olmuyor alınmıyor:KK43:
çok çok üzügünümmm oyyyyyyyyyyyy biran once sağlıklarına kavuşunlarrrr

arkadaşlar henüz kimseyi bulamadık eylül için acil granülosite ihtiyacımız var ayrıca bulabildiğimiz kadarda trombosit istiyorlar yardımınıza ihtiyacımız var verebilecek olanları bekliyoruz trombosit vericileri için kan grubu çok önemli değil... hacettepe çocuk hastanesi bölüm 37 de yatıyor annesi tlf: 0 546 874 26 36

Babası Serkan Bey yollamış a.s.

selam,arkadaşlar dün hastanedeydik, eylül duru için B rh+ kana ihtiyaçları var,ne yazık ki hala bulunamamış
Mizgin in ağzı yara,ağrıları var.Delil ayaktan ilaç alıyor keyfi yerindeydi şükür.

arkadaşlar henüz kimseyi bulamadık eylül için acil granülosite ihtiyacımız var ayrıca bulabildiğimiz kadarda trombosit istiyorlar yardımınıza ihtiyacımız var verebilecek olanları bekliyoruz trombosit vericileri için kan grubu çok önemli değil... hacettepe çocuk hastanesi bölüm 37 de yatıyor annesi tlf: 0 546 874 26 36

Babası Serkan Bey yollamış a.s.

Kan verebilecek arkadaşlar..lütfen katılımlarınızı bekliyoruz..:1hug:
Ben de Pzt vermeye gideceğim inşallah..konuştum..a.s
Şu anda hastane sağlıyor gerekli kanı..ama yeni verilen kana ihtiyaçları var..:a015:
Lütfen..kendiniz olmasa da en azından bir yakınınız mutlaka vardır..a.s. a.s.

Off geçen seferde Eylül için çok bir şey elde edememiştik zor bulunuyor bende başka sitelere yazıyorum mail atıyorum gemen seferki gibi yol izliyorum ama başarı yok...

Off geçen seferde Eylül için çok bir şey elde edememiştik zor bulunuyor bende başka sitelere yazıyorum mail atıyorum gemen seferki gibi yol izliyorum ama başarı yok...

Selam canısım bir arkadaşım gitmişti ama ne yazık ki operasyon geçirdiği için alınamamış,eşi almanya dan gelince gidecekler.o da çok üzüldü keşke alsalardı deyip duruyor:1no2:
Bu arada Mizgin in ağzı yara birşey yiyemiyor,dün gece fenaymış,dualarımız onlarla.Soranlara selamları var.

Canım..ben de daha önce konuya katılıp..kan veren ya da bir yakınının vermesini sağlayanlara özelden mesaj attım.Çünkü;bu konu sürekli..bir seferlik değil..Katılım yok gibi bir şey şu anda ne yazıkki.Sanırım yaz olmasınında etkisi var a.s. a.s.

Son düzenleme:
Bu arada dün gittim ama ne yazıkki kan veremedim.Benim kan gurubum Eylül le tuttuğu halde..damar yapım uygun çıkmadı.Trombosit veremiyorum ama normal kan vericisi olabiliyorum.Tansiyon düşüklüğü sebebiyle dün onu da almadılar..Bana kalsa verirdim..inşallah..bir dahaki gidişime..ama siteden Hayat Bayram Olsa nick li arkadaşımız verebildi..hemde trombosit.Mizgin in babasını gördük.Ne yazıkki haberler hiç iç açıcı değil..Dün girip yazmaya bile elim varmadı..Mizgin i solunum cihazına bağlamışlar..Moraller sıfırdı..Allah ım inşallah bi şifa kapısını açsın bu yavrucuklara..a.s.

X